Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Todellinen vapaus on sitä, että saamme olla mitä sisimmässämme haluamme olla. Todellinen vapaus on sitä, että meillä on erilaisia hyviä mahdollisuuksia valita, silloin kun siihen ei pitäisi olla mitään estettä. Todellinen vapaus on aitoa kannustavuutta, tsemppiä ja yritteliäisyyttä. Todellinen vapaus on perusturvallisuutta, tasa-arvoa, reilua peliä ja rohkeutta kohdata elämän haasteet. Todellinen vapaus on oikeutta onnistua tai epäonnistua parhaansa yrittäen. Todellinen vapaus on vapautta kaikille ja kaikkialla, ei pelkästään valtaeliitille ja juhlapuheissa vaan sinulle omassa elämässäsi sen jokaisena päivänä!UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

VapausVSsysteemiIIpakattu

Systeemin kautta vai todellinen vapaus? (klikkaa kuvaa suuremmaksi)

Suomi Finland ei ole oikeasti vapaa maa!

Isänmaahamme kaikkialle pesiytynyt salakavala kollektiivinen latistus ja virkamiesajattelu pakottaa monet meistä aivan väärään muottiin. Tienatakseen jokapäiväisen leipänsä ja ruokkiakseen itsensä ja perheensä, moni suomalainen elää käsijarru päällä edes tajuamatta sitä kunnolla itse - on vain epämääräinen paha olo. Ei pidä ihmetellä miten huonosti voivatkaan yksilön luovuus ja rohkeus tälläisessä ilmapiirissä!

Vain oikeasti vapaa ihminen voi olla aidosti luova, rohkea ja onnelinen!

Kyse ei ole pelkästään elämän suurista valinnoista tai meitä holhoavasta huonosta lainsäädännöstä ja turhasta byrokratiasta. Vuosikymmenten aikana latistuksen syöpä on tunkeutunut syvällä suomalaiseen yhteiskuntaan. Vääränlainen systeemiajattelu, "sisäinen suomettuminen", ohjaa tekemistämme lähes jokaisella elämänalueella. Systeemin hiljainen kuiskaus kuuluu hyvin kaikkialla, siitä pitävät huolen maamme lukemattomat "pikku stalinit ja stalinittaret", joita pullamössöeliitin valtapeli ylätasollaan jatkuvasti tuottaa lisää tarpeen mukaan!

Suomi on täysin ylipolitisoitunut. 

Suomi on kaikkialle tunkevien poliitikkojen ja politiikan ja lukemattomien turhien virkamiesten paratiisi. Suomessa tuhlataan valtavasti energiaa "yhteisten asioitten hoitoon" ja vieläpä käsittämättömän huonoin tuloksin - mikään ei tietenkään auta jos koko peli on väärä! Samaan aikaan löytyisi monelle energiselle poliitikolle tai virkamiehelle jotain todella tuottavaakin tekemistä muilta elämänalueilta

Kysymys kuuluu onko yksilö vain itse vastuussa omasta onnellisuudestaan? Jokainen on oman onnensa seppä, vai? Entä miten sitten monet hyvätkin valinnat ajavat ihmisiä Suomessa täydelliseen marginaaliin? Unitas kansanliikkeen mielestä niin kauan kun systeemi tuottaa selkeää epätasa-arvoa ja eriarvoisuutta Ihmisten purnaaminen ja kapinointi systeemiä vastaan on aivan oikeutettua. Vasta kun asiat saadaan kuntoon, tasa-arvo ja reilu peli toimimaan Suomessa, voimme alkaa vaatia enemmän peiliin katsomista kansalaisilta itseltään - jos se siinä vaiheessa on enää mitenkään ajankohtaista? 

Turha meidän on itseämme syytellä, nöyristellä ja häpeillä koko elämäämme!

tykkFBneli

"Hyvä vallankumous"

"Ihmisessä itsessään ovat pisimmät matkat" (Mika Waltari) - Unitas kansanliikkeen mielestä jokainen yksilö, olkoon miten erilainen tahansa, on tuhat kertaa tuhat kertaa arvokkaampi kuin yksikään systeemi tai hierarkia, jonka alamaisia 2010-luvun ilmapiirissä Suomessa olemme - kansa tai yksilö ei ole systeemiä varten vaan päinvastoin! #uusiajattelu 

Isänmaamme ei ole vapaa, luova ja innovatiivinen!

Yksilöinä emme ole oikeasti vapaita. Sinäkin kannat tiedostamattasi "100 vuoden taakkaa", joka aiheuttaa sinulle tai sinua kohtaan arjessasi joka päivä aivan turhaa häpeää, kateutta, väärää ahneutta ja katkeruutta, jopa pelkoa ja vihaa! Nykysysteemi ylläpitää hyvin tehokkaasti luokkayhteiskuntaa ja vastakkainasettelua vielä 2000-luvun Suomessa!

Järjetön sata vuotta vanha nykysysteemi on demokratian, kansalaisten tasa-arvon, luovuuden, onnellisuuden sekä taloudellisen tehokkuuden hautausmaa! Suomalainen "sosiaalikapitalismi" ja "nollasummakakunjako" joutavat jo roskakoriin - ne eivät osaa huomioida muuttuneita olosuhteita Suomessa, Euroopassa ja maailmassa. 

Entä miten voisimme olettaa, että ikivanha yhteiskunnallinen valtarakennelma ja poliittinen systeemi Suomessa uudistaisi itse itsensä? Systeemi, jonka luissa ja ytimissä sisäinen suomettuminen on kiinni niin lujassa kuin olla voi, sillä systeemin tikapuilla tunnetusti pärjää vain systeemin säännöillä... Herätkää Suomen siskot ja veljet - emme voi delegoida poliitikoille ja valtapuolueille sellaista, mitä ne eivät mitenkään halua ja edes osaa hyvinvointimme eteen tehdä! 

Todellinen demokraattinen hyvä vallankumous on ainoa mahdollisuus yksilönvapauteen ja hyvinvointiin isänmaassamme!

Nyt on mitta täysi. Töitä on Unitaksessa jo tehty hartiavoimin mitä pienistä resursseista ikinä irti saa - kaikki peliin suurella suomalaisella sisulla, pelko pois, emme saa antaa omalle häpeällemme valtaa!

Jos oikeasti haluamme parannusta asioihin emmekä pelkkää kosmetiikkaa, on meillä oltava rohkeutta ei vain haastaa systeemiä vaan vaihtaa systeemiä! Suomi tarvitsee kokonaan uuden 2000-luvun pelin, joka vastaa nykyaikaa. Suomen kansan on itse otettava ohjat omiin käsiinsä puoluerajat ja muut epäoleellisuudet sivuuttaen - Unitas kansanliike kutsuu sinut mukaan tähän isänmaamme tärkeimpään mahdolliseen rakennustyöhön omalla arvokkaalla panoksellasi.

maakeskinenPieni

Unitaksen "Kymmenen askelta vapauteen"!

Nopein tapa päästä asioissa halutessasi pintaa syvemmälle on lukea Unitas kansanliikkeen agenda 2015 "Eläköön kansalaispalkka, vapaus ja hyvä vallankumous - suomipolitiikan Grand Slam!" Unitaksen "kymmenen askelta vapauteen" (agendan toinen puolisko) on täysin toteutettavissa oleva yhteiskunnallinen huippuinnovaatio, josta hyötyvät kaikki suomalaiset ja johon on puolueet saatavissa mukaan! Unitas kansanliikkeen itsensä on tietysti oltava kapelimestari, jotta koko uudistusta ei vesitetä puoluepolitiikan syövereissä. Tässä työssä sinä voit olla mukana avoimessa kansanliikkeessä juuri niin kuin itse haluat!

Hyvän vallankumouksen kymmenen askelta ovat ylätasollaan yhtä kuin -

a) kansalaispalkka esim. 800 / 400 €/kk (aikuiset / lapset) käteen jokaiselle kansalaiselle eli taloudellisen perusturvallisuuden takaminen kaikissa olosuhteissa, kehdosta hautaan ja täysin automaattisesti. b) "Valtajuoppojen" putsaaminen isänmaamme ohjaksista ja korvaaminen todellisilla visionääreillä ja innovaattoreilla c) asioitten tehokas yksinkertaistaminen sekä edellisistä automaattisesti seuraava d) todellinen yksilönvapaus ensimmäistä kertaa kansakuntamme historiassa!

Ota rohkeasti yhteyttä tai tule tapahtumiimme, mikset olisi itse mukana järjestämässä niitä? Aikaa ei ole tuhlattavaksi. Ideasta toimintaan ei aina tarvita pitkää aikaa. Kenties sinulle riittää se, että luet mitä kotisivuillamme itsestämme kerromme ja sitten Unitaksen agenda 2015 siihen myös.

- Unitas kansanliike