Dosentissa22

UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

PetriHirvimki

Havuja perkele, herra presidentti!

"Kaikki oikeudettomat, köyhät ja sorretut, kaikki uutta luova työväki, entreprenöörit ja hyvät kapitalistit liittykää yhteen, 2000-luvun suuri luokkataistelu on alkanut!"

1. Johdanto

Minä, sitoutumaton Petri Hirvimäki (50 v.), esitän tässä kymmensivuisessa presidenttiohjelmassani näkemykseni isänmaamme saamiseksi pois tuhon umpikujasta, jossa se nyt on. Tärkeä keino em. tavoitteeseen pääsemiseksi on vuoden 2018 presidentinvaalit, johon osallistun.

Presidenttiohjelmassani on kyse siitä, että ajamme yhteiskunnallisen pullamössön ja mielivallan alas. Siirrämme vapautuneet resurssit a) maailman parhaaseen perusturvaan b) pysyvään veroasteen alennukseen ja c) siihen, että nostamme jokaisen suomalaisen suvereenisti "systeemin" yläpuolelle. Edellinen on mahdollista lopettamalla maamme vakava ylipolitisoituminen ja kansalaisia härskisti eriarvoistava poliittinen korruptiomme. Tästä seuraa automaattisesti kansantaloutemme huomattava tehostuminen sekä luovuuden ja innovointikyvyn raju harppaus eteenpäin niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.

Rakennamme yksinkertaisen, rohkean ja onnellisen Suomi Finlandin, isänmaan, jossa yksikään suomalainen ei koskaan tipu mistään minnekään. Suomesta tulee hyvinvoiva oikeusvaltio, jossa ei nöyryytetä ihmisiä. Tämän saavuttaminen ei riipu ulkoisista tekijöistä niin paljon kuin moni ajattelee, se on ennen muuta suomalaisten sisäinen asia. Oma pesä kuntoon ensin ja sitten säädetään loput.

Kokoomus on kapitalismin sossu!

Mikä on Kansallinen Kokoomus r.p. nimisen puolueen olemassaolon tarkoitus isänmaallemme? Mitä ovat Kokoomuksen puheet "mahdollisuuksien tasa-arvosta" niin kauan kuin meillä on Tekesit, Elyt, Sitrat, Team Finlandit ja muut veronmaksajien rahoilla lutraavat virkamiesarmeijat vettä kaivoon kantamassa? Kansallinen Kokoomus r.p. pitää oikeutenaan varastella ihmisten rahoja kirjaamalla niitä itselleen valtion budjettikirjaan. Kokoomus pitää oikeutenaan jakaa pullamössöä toisille ja piikkilankaa toisille yrittäjille ja start-upeille ja varmistaa siinä samalla itselleen massiivinen vaalirahoitus – näppärää Kokoomus, Stubb ja Orpo, suorastaan nerokasta!

Demarit vievät suomalaisen työn Kiinaan!

Mikä on Suomen Sosialidemokraattinen Puolue r.p. nimisen puolueen olemassaolon tarkoitus isänmaallemme? Väittääkö joku tosissaan, että politrukkien ja ay-pamppujen kotipuolue SDP suomalaista palkka- ja työmarkkinamonopolia peukuttaessaan olisi jotenkin työmiehen tai toimihenkilön asialla enää 2010-luvulla? Suomen Sosialidemokraattinen Puolue r.p. pitää oikeutenaan varastella ihmisten rahoja kirjaamalla niitä itselleen valtion budjettikirjaan. SDP pitää oikeutenaan jakaa "työsuhdeturvaa" toisille ja portinvartiointia tai kengänkuvaa toisille. Kohta onneksi jo helpottaa, sillä pian ei yövuoron eväsleipien syöjiä tehtaissamme enää ole – Rinne, Ihalainen ja muut demarit, viimeinen mies sammuttaa valot!

Keskusta on maaseudun suuri latistus!

Mikä on Suomen Keskusta r.p nimisen puolueen olemassaolon tarkoitus isänmaallemme? Miksi Keskusta "ajaa maaseudun asiaa" raiskaamalla luontoa taloudellisesti järjettömillä aukkohakkuilla ja käkkärämäntypelloilla, miksi se haluaa latistaa maaseudun ihmiset tukihässäköillä? Suomen Keskusta r.p. pitää oikeutenaan varastella ihmisten rahoja kirjaamalla niitä itselleen valtion budjettikirjaan. Keskusta pitää oikeutenaan pakottaa (jäljelle jääneet) maaseudun ihmiset yhteen muottiin, olemaan ajattelematta ja äänestämään itseään. Keskusta, Sipilä ja pikkuserkku Pekkarinen – näyttäkää minulle missä on maaseutumme suuri innostus, niin minä näytän teille Kinnulan väkiluvun kehityksen!

Miten edellä kuvattu on mahdollista?

Siten se on mahdollista, että kyseisten valtapuolueiden johtavat valtaholistipoliitikot ovat vuosikymmenien saatossa kehittäneet konsensuksen, joka on pitänyt huolen siitä, että jokainen on saanut omansa. Jokaisella suomalaisella valtapuolueella on oma kuppausmekanisminsa, jolla se ylläpitää valtaansa täysin vastoin suomalaisten kokonaisetua. Isänmaassamme rehottaa lakiin kirjoitettu maailmanluokan poliittinen korruptio. Hyvinvoinnillemme ja onnellisuudellemme tuhoisan väärän pelin – suomalaisen kaverisosiaalikapitalismin ja nollasummakakunjaon – kirjoittamattomiin sääntöihin kuuluu, että ei mennä naapuripuolueen hiekkalaatikkoa sotkemaan. Silloin on lupa odottaa, että kaveri ei tule omallekaan hiekkalaatikolle.

Kansa kyllä lietsotaan toinen toistensa kimppuun armopaloja jaettaessa. Mutta vaikka meteli olisi kuinka kova toissijaisissa asioissa, suurissa asioissa valtapuolueet korkeintaan "mukahaastavat" toinen toisiaan. Valtapuolueittemme johtavien poliitikkojen intohimo kohdistuu siihen, että 4, 8 tai 12 vuoden jälkeen he pääsevät ministeri-Audin takapenkille. Ja kaveri kyllä jeesaa mukavalla huiliviralla jos poliittinen ura meinaa lähteä laskusuuntaan.

Tämä on sitä kuuluisaa kansan kusetusta 2010-luvun Suomessa.

Vain Suomen kansa itse voi lopettaa alistettuna olemisensa. Se tehdään haastamalla politiikka itsessään, koko nykyinen väärä peli. Juuri siitä on kyse 2018 presidentinvaaleissa ja ajassa sen jälkeen. Mitäs jos annetaan porukalla kenkää pullamössövaltaeliitillemme, joka meitä alistaa? Mitäs jos laitetaan heidät puolestaan työttömiksi, turhaan koulutukseen, ulosottoon, maksuhäiriörekisteriin ja ikuiseen velkavankeuteen? Mitäs jos otetaan heiltä vuorostaan puhelinnumerot pois, leikataan luottokortit keskeltä kahtia ja ollaan myymättä heille kotivakuutuksia? Mitäs jos annetaan heidän tuntea millaista on nauttia toisen tai kolmannen luokan kansalaisen jokapäiväisistä "etuoikeuksista" omassa isänmaassaan?

Emme voi vaihtaa kansaa, itseämme, mutta voimme vaihtaa väärän eliittimme.

2. Hyvän vallankumouksen keihäänkärki

Olen Unitas kansanliikkeen perustaja, vapaustaistelija sekä kolmen pienen isä Jyväskylästä, Petäjävedeltä ja vähän maailmaltakin. Suomisysteemin armosta olen (ex)pitkän linjan matkailuyrittäjä, (ex) startup-yrittäjä, (ex)palkkamies ja hieman (ex)virkamieskin. Kaiken kokemani ja oppimani jälkeen olen nyt myös ruohonjuuritasolta ponnistava presidenttiehdokas vuoden 2018 presidentinvaaleissa.

Meidän on haastettava latistava ja epäinhimillinen suomisysteemi aivan uudella tavalla!

Se tehdään haastamalla ensin itsemme. Sen jälkeen hyökkäämme joukolla suomalaisen pullamössövaltaeliitin eli "väärän eliitin" kimppuun vasemmalta oikealle. Kyseessä on vapaustaistelu, jonka etulinjassa vastakkain ovat suomisysteemin tosiuskovaiset kaikkine sisäpiirin hyväveli suhteineen ja kansalta kupattuine taloudellisine resursseineen sekä me, todellista vapautta haluavat, hyvän vallankumouksen kunniakkaat etujoukot – yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta!

Daavid vastaan Goljat taisteluhan se on, mutta voimme silti voittaa laittamalla kaiken peliin vapautemme, tasa-arvomme ja kansalaisoikeuksiemme puolesta. Mikäli voitamme ensimmäisen etulinjan taistelumme pääsee allekirjoittanut Matti Vanhasen ja muiden suomipolitiikan broilereiden kanssa vaalistudioon primetime aikaan Ylellä ja muissa isoissa medioissa. Pian sen jälkeen tulee myös suuri osa hiljaisesta enemmistöstä liittymään meihin huomattuaan, että ajamamme asia on parasta mitä heille voi tapahtua.

Me vaadimme kansalaisoikeudet jokaiselle suomalaiselle. Me haluamme sisäisesti ja ulkoisesti turvallisen sekä rohkean, luovan ja yritteliään Suomen – "Onnellinen Suomi Finland" (katso tarkemmin luku 6. "Kymmenen askelta vapauteen"). Me vaadimme:

  • Unitaksen ajama kansalaispalkka 800/400 €/kk (aikuiset / lapset) puhtaana käteen jokaiselle kansalaiselle ilman ulosottooikeutta. Taloudellisen perusturvallisuuden takaaminen kaikissa olosuhteissa, kehdosta hautaan ja täysin automaattisesti. Kansalaispalkka on hyvän vallankumouksen moottoriöljy, muttei suinkaan sen ainoa asia. Kansalaispalkka on helppo rahoittaa jo pelkistä säästöistä, joita syntyy kun muutos viedään loppuun asti, puhumattakaan taloutemme tehostumisesta.
  • Poliittiset korruptiomekanismit ja maamme vakava ylipolitisoituminen ajetaan alas. Nykyiset "valtaholistit" putsataan isänmaamme ohjaksista (80-90 %). Väärä puoluevalta ja väärä ay-valta lopetetaan ja korvataan jäsenkirjattomilla visionääreillä ja asiajohtajilla. Hyviä muutoksia kansanedustajien määrään, hallituksen muodostamiseen, ministereihin jne. Suomeen perustuslakituomioistuin valvomaan kansalaisoikeuksien toteutumista osaltaan.
  • Asioitten tehokas ja loppuun asti viety yksinkertaistaminen on edellisen pohjalta täysin mahdollista. Laitamme markkinatalouden ja yrittäjyyden toimimaan reilun pelin ehdoilla ilman tukiaisia ja muita pakansekoittajia. Työttömyys poistuu kun ihmiset saavat mennä taas töihin ilman ay-palkkamonopolia. Suomalainen voi kansalaispalkallaan jäädä kotiinkin jos niin haluaa. Yrittäjän ja palkansaajan välinen keinotekoinen raja häviää, verotus yksinkertaistetaan, vapautamme sinut myös maksamasta työn sivukuluja, jos tarvitset rahan elämiseen jne.
  • Maamme ulkoisen turvallisuuden varmistaminen. Ylivoimaisesti suurimman turvallisuushaasteen Suomelle aiheuttaa Vladimir Putinin valtaklikin hallitsema totalitarismiin luisuva nyky-Venäjä. Putinismi on äärimmilleen vietyä valtaholismia, joka uhkaa potentiaalisesti itsenäisyyttämme. Avoin Nato-keskustelu, sitten Nato-kansanäänestys ja jos kansa haluaa niin jäsenanomus Natoon vetämään. Muussa tapauksessa Suomen omien puolustusvoimien huomattava vahvistaminen ja mobilisoinnin nopeuttaminen.
  • Pakolaiskriisin hoitaminen kunnialla. Autamme todellisessa hädässä olevia, mutta samalla valvomme tehokkaasti rajojamme ja tiedostamme oman kantokykymme. Vaadimme reilua taakanjakoa sekä ennen kaikkea pyrimme osaltamme vastaamaan pakolaisongelmaan jo lähtömaissa. Tilanteen tullen tasavallan presidentin on oltava oma-aloitteinen ja aktiivinen rauhanvälittäjä yhteistyössä eri osapuolten kanssa. Turvapaikanhakijoille ja pakolaisille ei makseta kansalaispalkkaa vaan he saavat huomattavasti alempaa pakolaispäivärahaa tms. korvausta, mikäli ovat siihen tilanteensa perusteella oikeutettuja. Kotoutus muutetaan paapomisesta itsenäisyyteen kannustavaksi jne.

3. Asetelmat tulevissa presidentinvaaleissa

Olemme vedenjakajalla vuoden 2018 presidentinvaaleissa. Niissä on panoksena jotain aivan muuta kuin mihin olemme tottuneet. Presidentinvaaleissa on panoksena maamme pelastaminen syvän laman ja taloudellisen tehottomuuden sekä yhteiskunnallisen latistuksen ja eriarvoisuuden syövereistä. Viimekädessä vaaleissa on panoksena kytevän vihan ja vastakkainasettelun kierteen leviäminen tuhoisiin mittasuhteisiin, sen estäminen. Se ei voi tapahtua väkisin, se voi tapahtua vain hyvällä.

Presidentinvaaleissa 2018 on kyse omasta ja lapsiemme tulevaisuudesta.

Suomen kansan on kyettävä tekemään valinta hyvän puolesta, suomalaisen itsensä puolesta, pahaa vastaan, Suomen kansaa salakavalasti monin eri tavoin alistavaa nykysysteemiä vastaan. Vesi voi tuolla historiallisella vedenjakajalla alkaa virrata kolmeen eri suuntaan:

  1. Samaan kuin aina ennenkin eli valituksi tulee jonkun valtapuolueen "konsensuspresidentti". Vaalin tulos on, että mitään todellista muutosta ei presidentin avulla tapahdu. Presidentti osaltaan vain betonoi vanhaa puoluevaltaa ja inhodemokratiaamme, ahdinkomme syvenee entisestään. Suomi on jatkossakin yhteiskunnallisen innovoinnin Ambomaa, nollasummakakunjako ja kaverisosiaalikapitalismi kukoistavat, kansa puristaa nyrkkiään, syrjäytyminen kiihtyy, äärevöityminen vastakkaisiin suuntiin kiihtyy...
  2. Suomalaiset äänestävät itselleen vasemmisto-oikeisto akselin jompaakumpaa päätä kolisuttelevan presidentin. Vaalin tulos on, että presidentin mahdollisesti ajama (?) muutos tehdään toisten suomalaisten kustannuksella. Presidentin tausta ja persoona jakavat suomalaisia, ahdinkomme syvenee entisestään. Suomi on jatkossakin yhteiskunnallisen innovoinnin Ambomaa, nollasummakakunjako ja kaverisosiaalikapitalismi kukoistavat (hieman eri painotuksilla), kansa puristaa nyrkkiään, syrjäytyminen kiihtyy, äärevöityminen vastakkaisiin suuntiin kiihtyy...
  3. Suomalaiset haluavat systeemin ja perinteisen vasemmisto-oikeisto jaottelun ulkopuolelta tulevan "uudistajapresidentin". Vaalin tulos on, että taivaanportitkin ovat jatkossa auki elintärkeälle yhteiskunnalliselle muutokselle isänmaassamme. Uudistajapresidentti on kansan valitsema haastaja puoluesuomelle. Hän on kansan valitsema haastaja (valtapuolueiden lakeihin kirjoittamalle) maailmanluokan poliittiselle korruptiollemme sekä yksilön nykyiselle mitättömyydelle systeemin edessä. Uudistajapresidentin oman esimerkin kautta suomalaiset ymmärtävät, että tarvitsemme yhteiskunnallisen muutosagendan, joka on kaukana pelkästä kosmetiikasta – juuri presidentillä itsellään on oltava siihen paljon annettavaa.

Kansan riveistä nouseva uuden ajan presidentti on muutoksen etulinjassa. 

"Yhteiskunnallista käyttöjärjestelmäämme" voidaan riittävillä toimenpiteillä muuttaa suuntaan, jossa jokainen suomalainen on voittaja. Uudistajapresidentin valinta tarkoittaa tässä mielessä jättiläisloikkaa eteenpäin. Jos Suomen kansa äänestää muutosmiehet ja –naiset jatkossa rytinällä myös eduskuntaan on tuloksena loppujen lopuksi "hyvä vallankumous" enemmän tai vähemmän. Pelkällä näpertelyllä ei selvitä, eikä tarvitsekaan, sillä kyse on myös henkisestä vapaudestamme. Suomesta tulee yhteiskunnallisen innovoinnin edelläkävijä. Suomesta tulee maailman paras maa jokaiselle suomalaiselle.

Suomen kohtalo ratkaistaan jo presidentinvaaleissa 2018 eikä suinkaan vasta eduskuntavaaleissa 2019.

Ensinnäkin aika on käymässä vähiin laittaa maan asiat kuntoon. Toisekseen eduskuntavaalit on ennen muuta puoluevaali. Eduskuntavaaleissa suuret muutokset voimasuhteiden osalta eivät ole mahdollisia, ellei joku muutosta ajava voima ole etukäteen vaikuttamassa asioihin. Sellainen olisi kansan vahva tahdonilmaus muutoksen puolesta jo vuotta aiemmin presidentinvaaleissa 2018. Eduskuntavaalikevät 2019 on tärkeää aikaa isänmaamme asiassa, mutta ollakseen todella tärkeää aikaa, on eduskuntavaalien oltava "hyvän vallankumouksen" jatko-osa eikä sen vajaaksi jäävä aloitus.

***

27-30.12.2016

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

***

HUOM! Nämä ovat 1-3. luvut Petri Hirvimäen presidenttiohjelmasta "Havuja perkele, herra presidentti!", joka julkaistaan luku kerrallaan alkuvuodesta 2017 sopivin väliajoin. Voit osallistua keskusteluun Facebookissa, sekä uusisuomi.fi:ssä

ps. Huomaa sivun reunassa olevat kätevät jakotyökalut somea varten ja puhelimessasi sivun alareunan "jaa".

petripresidenttiehdokas2