Dosentissa22

UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

Nukkuvien puolue - Nukkuvat on perustettu!

(10.5.2017) Lue puolueen perustamisesta täältä.

"Ei tullut Hirvimäestä puheenjohtajaa - eikä perussuomalaista"

(27.4.2017) Lue millaisen uskomattoman kohtelun Unitas kansanliikkeen perustaja Petri Hirvimäki sai Perussuomalaisten puoluehallitukselta ja mitä hän heitti takaisin US-blogissaan. Back to basics, nou hätä ;-)

Petri Hirvimäki on mukana perussuomalaisten puheenjohtajakisassa!

(10.3.2017) Unitas kansanliikkeen perustaja Petri Hirvimäki heitti melkoisen pommin ilmoittautuessaan mukaan perussuomalaisten puheenjohtajakisaan! HUOM! Unitas kansanliike jatkaa toimintaansa normaalisti eikä sitä olla ajamassa alas millään tasolla. Unitas on vapaan yhteiskunnallisen innovoinnin sitoutumaton alusta isänmaassamme. Petri Hirvimäki yrittää viedä Unitaksen ajatukset perussuomalaisiin. Perussuomalaisten puheenjohtajavaali on 10.-11.6.2017 Petrin kotikaupungissa Jyväskylässä. Katso Petri Hirvimäen blogi ja ilmoitus osallisumisestaan. Lisäksi hän on presidenttiehdokas keräten kannattajakortteja koko ajan.

petri hirvimäki 2

Presidenttiehdokas Petri Hirvimäen kannattajakorttikeräys on käynnistynyt!

(20.1.2017) "Keräämme tarvittavat 20 000 allekirjoitusta ja Petri Hirvimäki on vaalien alla sitoutumattomana presidenttiehdokkaana studiossa haastamassa valtapuolueiden ehdokkaita aivan uudella tavalla - koko peli alkaa silloin uudestaan ja se on meidän peli." Katso ohjeet ja allekirjoita oma kannattajakorttisi täältä.

petripresidenttiehdokas3

Petri Hirvimäen presidenttiohjelma julkaistaan alkuvuodesta 2017

Julkaisemme presidenttiehdokas Petri Hirvimäen presidenttiohjelman "Havuja perkele, herra presidentti!" luku kerrallaan alkuvuodesta 2017 sopivin väliajoin kesään mennessä.

Dosentti291116

Presidenttiehdokas Petri Hirvimäki AlfaTV:n Dosentin haastattelussa!

Ohjelma pyöri televisiossa joulukuussa 2016 - mutta ei hätää ohjelman voi katsoa myös netissä täältä. Alamme julkaista (23.2.2017) ohjelmaa myös kätevinä teemoitettuina lyhyinä videoklippeinä yksi per päivä jatkossa. Niissä on enemmän tietoa myös Petrin kampanjasta. Klipit löydät kotisivujen vasemmasta paneelista. Videot on näppärä jakaa Youtubesta - laita tietoa Petrin kampanjasta ystävillesikin!

Videotervehdys04122016

Petri Hirvimäen videotervehdys 4.12.2016 suoraan "Kalervonkadun bunkkerista" 

Perheenisä, Unitas kansanliikkeen perustaja ja presidenttiehdokas Petri Hirvimäki itse kuvaamallaan videolla kertoilee kuulumisistaan ja antaa koordinaatteja tulla mukaan suoraan (toisesta) pääkallopaikasta, Jyväskylän Kalervonkadun "bunkkerista".

petripresidenttiehdokas2

(2.11.2016) Wanted: kapinallisia, kampanjapäällikkö, dosentti, miljonääri, päätoimittaja - etsimmekö juuri sinua!?

  1. "Suomisysteemin kapinallisia" laidasta laitaan tekemään #hyvävallankumous isommalla porukalla - unitaskansanliike.net
  2. "Puolihullu kampanjapäällikkö" - kunhan toinen puolesi on puhdasta neroutta - omalta tärkeältä osaltasi toteuttamaan ja ideoimaan #petripresidenttiehdokas -vaalikampanja - petrihirvimaki.com
  3. "Kaikenmaailman dosentti" kirjoittamaan kanssani "Principles of Unitarism in Politics and Society" - kts. pohjat täältä (sekä unitaskansanliike.net)
  4. "Hyväntahtoinen miljonääri" tekemään asioista hieman helpompia. Kehittämäni Unitas kansanliikkeen agenda on paras suomalaisen kasvu- ja PK-yrittäjyyden kannalta. Pääset halutessasi myös mukaan uuteen yhteiskunnalliseen startupiin
  5. "Kaikenkokenut päätoimittaja" (tai sitten ei) luomaan tulevaisuuden johtavaa yhteiskunnallista sähköistä mediaa - peliittamedia.net Pääset halutessasi myös mukaan uuteen yhteiskunnalliseen startupiin

Lisätiedot tarkemmin petri.hirvimaki(at)gmail.com - puh. 044 987 13 02 Tule rohkeasti mukaan itsellesi parhaiten sopivalla tavalla!

2.11.2016

Petri Hirvimäki

Unitas kansanliike

PetriHirvimki

(21.3.2016) #petripresidenttiehdokas esipuhe Facebookissa

Hyvät ystävät,

#petripresidenttiehdokas (kts. Facebookissa) on uudenlainen väylä suomalaisille vaikuttaa maamme yhteiskunnalliseen ylätason päätöksentekoon suoran kansanvallan keinoin. Kaikesta ei pidä olla samaa mieltä kanssani - riittää kun haluat sydämessäsi, että maamme vakavan ylipolitisoitumisen aika on ohi.

Olen Unitas kansanliikkeen perustaja ja puolueisiin sitoutumaton uudistaja. Unitaksen tavoitteena on nostaa suomalainen yksilö systeemin yläpuolelle. Perusta tähän on jo tehty luomassani uuden ajan muutosagendassa: "Eläköön kansalaispalkka, vapaus ja hyvä vallankumous - suomipolitiikan Grand Slam (12/2014)"

Vuosikymmeniä suomalaisen kaverisosiaalikapitalismin ja osiltaan suoranaisen inhodemokratian nimissä harjoitettu vahvimman oikeudella tapahtunut itsekäs edunvalvontapolitiikka on aika heittää historian roskakoriin. Nollasummakakunjako ei ole johtanut hyvään kokonaisuuden ja suomalaisen yksilön kannalta.

Kyse on todellisesta vapaudestamme.

"Petri presidenttiehdokkaan" ja toivottavasti sinunkin, ykköshaastaja on valtaholismi. Valtaholismi on käsite, jonka olen tuonut keskusteluun kehittäessäni uutta yhteiskunnallista ajattelutapaa "unitarismia". Valtajuoppouden lonkerot ovat pitkät ja salakavalat. Ne menevät läpi koko suomalaisen yhteiskunnan aiheuttaen meille valtavasti yksilötason kärsimystä ja taloudellisia menetyksiä kansantalouden tasolla.

"Onnellinen Suomi Finland"

Haluan jakaa kanssasi vision, joka yhdistää Suomen kansan ja rakentaa "uuden pelin" isänmaallemme. Alkusysäys prosessille tapahtuu parhaan mahdollisen muutosagendan sekä vahvan ja visionäärisen johtajuuden kautta - presidentin, joka tulee täysin systeemin ulkopuolelta.

Lopulta muutos hyvään tapahtuu vain sinun kauttasi arvoisa suomalainen. Jokainen meistä on voittaja jos uskallamme nyt olla rohkeita ja haastaa itsemme ymmärtämään todellisuus sekä sitten löytämään yhdessä reitti aivan uuteen.

Tervetuloa mukaan!

21.3.2016

Petri Hirvimäki

Unitas kansanliike

petripresidenttiehdokas3