Dosentissa22

Vapaus tuntee sydämelläsi!

Olen Petri Hirvimäki 50 v. "iskä Kalervonkadulta", Jyväskylästä. Olen presidenttiehdokas, Unitas kansanliikkeen perustaja, vapaustaistelija ja "2000-luvun sekatyömies". Parhailleen päivitämme ja rakennamme uutta sivustokokonaisuutta suoraan presidentinvaalia varten sitä mukaa kun resurssimme antavat myöten. Alla eduskuntavaaleihin 2015 liittynyttä tarinaa, josta siitäkin löydät tärkeitä asioita minusta. (Presidentinvaalissa olen jokaisen hyvää muutosta haluavan suomalaisen ehdokas, en tietenkään vain keskisuomalaisten.)

#petripresidenttiehdokas #hyvävallankumous


UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

petriRajattuSantaCruzVaalea

Hyvät keskisuomalaiset,

Olen viime aikoina tehnyt kovasti töitä isänmaani eteen, myös sinun, jokaisen suomalaisen eteen.Uskon, että olen äärimmäisessä paineessa pystynyt luomaan jotain ainutlaatuista, jonka haluan kanssasi jakaa Unitas kansanliikeen kautta ja viedä eteenpäin. Työtä on ollut yhdelle miehelle tähän asti aivan tarpeeksi, voit uskoa. Matka on vasta alussa, mutta sillä on hyvä suunta ja koko ajan kiihtyvä vauhti!

Unitas kansanliikkeen perustajana ja sitoutumattomana eduskuntavaaliehdokkaana Keski-Suomessa minulla on suuri ilo ja kunnia kutsua sinut mukaan isänmaamme vapautuksen etujoukkoihin! 

Kevään 2015 eduskuntavaali on tärkeä sillanpääasema ja juuri sinä keskisuomalaisena voit olla hyvän vallankumouksen piikkipaikalla yhdessä kanssani ja halutessasi mukana kampanjassani. Vaaleihin lähden Piraattipuolueen listalta mutta täysin sitoutumattomana. Agendani tulevissa vaaleissa on tietysti Unitaksen agenda 2015!

Olen koko ajan antanut tässä työssä kaiken itsestäni, mitä Unitaksen matka tähän asti on kestänyt. Kukaan ei voi kuitenkaan yksin viedä mitään merkittävää yhteiskunnallista asiaa ihmisten tietoisuuteen. Siihen tarvitaan enemmän kuin vain yksi mies vaikka olisi miten Keski-Suomesta - hieman useampi keskisuomalainen mukana kuviossa tekemässä yhdessä on jo kokonaan toinen juttu! #uusiajattelu

Pyydän sinua mukaan ja lupaan antaa yhteiselle missiollemme energiani jatkossakin - teen sen suurella nöyryydellä ja kunnioituksella isänmaatani ja jokaista tähän ihmeelliseen työhön mukaanlähtevää kohtaan olkoon panoksesi millainen tahansa!

huldan piirrustus

Juhlapuheet ja todellisuus

Olen elämäni varrella juossut päin systeemin seinää turhan monta kertaa ja loppuhuipennuksena todella hankalat viimeiset kolme vuotta yrittäjänä Ambrosia Professionalsissa. "Lähde hyvä mies pois Suomesta jos haluat oikeasti menestyä siinä mitä teet ja mistä juhlapuheissa niin kovasti puhutaan" - en lähtenyt ja niin syntyi Unitas kansanliike! 

On tullut aika nousta puolustamaan yksilön oikeuksia Suomessa!

En ole hullu, olen vihainen. Katkerakin olen, mutta siihen auttaa uudet ajatukset ja toiminta niitten kukaan. Olen jyväskyläläinen ja keskisuomalainen perheellinen mies, 6- ja 3- vuotiaitten lasten ylpeä isä. Jo aikaisemmin toimin 16 vuotta Jämsänkoskella leirintäalueyrittäjänä ja viisi vuotta Viitasaarella veljeni kanssa (Emmasti Ky). Myös vieraan palveluksessa olen ollut vuosia aikuiskouluttajana ja eri kehittämishankkeissa. Koulut käyty ja kieliä puhun. Sporttia ja arjen kulttuuria. Taitelijaluonnetta varmasti myös isältäni perittynä. (Katso LinkedIn profiilini tarkemmin.)

Tiukassakaan paikassa mikään ei näköjään sumenna ajatteluani. Ei tämä silti mitään helppoa ole. Rakastan Suomea ja Keski-Suomea, synnyinmaakuntaani, yli kaiken ja kaikesta huolimatta. Minulla on tehtävä, jota en pääse karkuun isossa kuvassa minnekään. Tämä on minun kansalaisvelvollisuuteni 48 v. kokemuksella - meidän on yhdessä haastettava nykysysteemi aivan uudella tavalla suomalaisen yksilön ja demokratian pelastamiseksi!

En ole lainkaan sellainen ihminen, joka motivoituu vallasta vallan itsensä vuoksi. 

Kirjoittaako oikea valtajuoppo tälläisiä juttuja, kun pääsisi sata kertaa helpommalla ja myös todennäköisemmin huumeensa äärelle, jos menee puolueen ja systeemin kautta? Ei oikea valtajuoppo osaa innovoida! Valtajuoppo pyörittelee agendallaan muitten juttuja niitä omikseen väittäen sen mukaan, mitä pyörittely auttaa omalla uralla ylöspäin, vain sen verran!

Edellisellä seikalla ei olisi niin suurta merkitystä, ellei Suomen koko poliittinen päätöksentekoalusta ylhäältä alas asti olisi rakennettu kuin tilauksesta juuri valtajuopoille - ei niinkään muilla keinoin itsensä motivoiville kansalaisille ja potentiaalisille osaaville päätöksentekijöille! Systeemissä on karmaiseva valuvika! Tässä on kaikkein keskeisin ongelma mikä meillä on. Mitkään temput eivät auta jos koko peli on väärä. Siis rakennetaan kokonaan uusi peli maallemme - tämän työn Unitas kansanliike on jo hyvin vahvasti aloittanut ja pyytää sinua siihen mukaan.

Olen aina pärjännyt kaikenlaisten ihmisten kanssa duunareista kauppaneuvoksettariin - poislukien vain juuri "valtajuopot ja systeemin tosiuskovaiset". Ei minulla ole mitään menetettävää. Kenenkään ei tarvitse olla minulle kateellinen mistään. En teeskentele mitään.

Ennen kaikkea olen täynnä energiaa ja valmiina toimimaan hyvin määrätietoisesti Suomen, Keski-Suomen ja sinun hyväksesi!

PetriHirvimäkiPieni

#hyvävallankumous

Yksilöinä emme ole oikeasti vapaita. Sinäkin kannat tiedostamattasi "100 vuoden taakkaa", joka aiheuttaa sinulle tai sinua kohtaan arjessasi joka päivä aivan turhaa häpeää, kateutta, väärää ahneutta ja katkeruutta, jopa pelkoa ja vihaa! Nykysysteemi ylläpitää hyvin tehokkaasti luokkayhteiskuntaa ja vastakkainasettelua vielä 2000-luvun Suomessa!

Isänmaamme ei ole vapaa, luova ja innovatiivinen! 

Unitas on lähtenyt tunteesta, mutta viemme sitä eteenpäin älyllä ja maalaisjärjellä. Haluamme murskata suomalaisia salakavalasti alistavan, epätasa-arvoisen ja tehottoman nykysysteemin ja ylenmääräisen valtapelin kaikilla yhteiskunnan tasoilla, jossa yksilö ja kansa ovat paljon enemmän systeemiä ja poliitikkoja varten kuin toisinpäin!  Suuria resursseja meillä ei vielä ole, mutta meillä on suuri visio isänmaalle, jonka uskallamme esitttää kenelle tahansa – Unitaksen agenda 2015 "Eläköön kansalaispalkka, vapaus ja hyvä vallankumous - suomipolitiikan Grand Slam by Petri Hirvimäki!"

Unitas kansanliike on sinulle, jolle heti perusturvallisuuden jälkeen aito vapaus valita ja vastuu omista valinnoista ovat kaikkein tärkeimpiä. Harjoitettu väärä politiikka eri elementeissään tuottaa kiihtyvällä vauhdilla väliinputoajia "leipäjonoista Silicon Valleyhin ja toisinpäin" aivan turhaan – lopeta sinäkin itsesi syyttely ja häpeily#uusiajattelu

Vai luuletko olevasi nykysysteemin voittajien joukossa?

Ei nykysysteemissä ole voittajia muuta kuin meitä pyörittävät pullamössöpoliitikot ja turhat virkamiehet! Oman oksan sahaamista ei kaiken sumutuksen keskeltä helpolla tajua sillä nykysysteemi on mansikkamaa, joka on täynnä miinoja! Entä miten olisi lähimmäisenrakkaus toisia kansalaisia kohtaan hieman laajemmassa merkityksessä? Kakkua on mahdollista oppia leipomaan vain yhdessä ja uudella tavalla - lue agendamme jos et muuten usko! 

HPerhePieni

Keskisuomalaisuus

Keski-Suomi ja keskisuomalaisuus ovat minulle hyvin merkityksellisä asioita. Sekä isäni että äitini juuret ovat Keski-Suomessa - isän Petäjävedellä (kuvanveistäjä Veikko Hirvimäki) ja äidin Kinnulassa (Silja Hakkarainen). Olen syntyperäinen Jyväskyläläinen, vaikka muuallla olen paljon kierrellytkin, myös maailmalla. Upean maakuntamme kehittäminen on minulle kunnia asia. Se on myös hyvin mielekästä, sillä uskon aidosti Keski-Suomen mahdollisuuksiin menestyä tulevaisuudessa. (Kuvassa yhdessä kaksoisveljeni kanssa, vasemmalla, eikun... murrosiän jälkeen meitä ei enää ole sekoitettu toisiimme;-))

Keskisuomalaisuus on ihan oma juttunsa! 

Maakunnan kehittäminen on silti monella tapaa sidoksissa kokonaisuuteen eli koko Suomen kehittämiseen. Mikäli Unitas onnistuu tavoitteissaan se avaa Keski-Suomelle tai mille tahansa maakunnalle täysin suvereenin aseman olla oman onnensa seppä! Nyt aivan liian moni asia menee Helsingin, Brysselin ja suuren byrokratian kautta ja latistuu siinä välissä ja rahaa palaa tehottomasti. Minun visioni on aivan toinen.

Olen myös sanojeni takana.

Olen itse ollut eturivissä rakentamassa suoria suhteita maailmalle, mitä tulee keskisuomalaisenkin kasvuyrittäjyyden edistämiseen aivan uudella tavalla. Se on jo toinen tarina, mutta visioni Ambrosia Professionalsissa on talouteen, kasvuun ja yrittäjyyteen liittyvin osin myös visio Suomelle ja Keski-Suomelle ja tietysti Unitakselle! 

mitayhteistaMatiPetriSteve

Tuskin koskaan on sinulla ollut mahdollisuutta vaikuttaa samalla tavalla kuin nyt omalla panoksellasi Keski-Suomessa! Yhden miehen kampanjan merkitys on ollut tuskin koskaan niin suuri eduskuntavaaleissa kuin nyt - olettaen tietysti, että seisot asiamme takana ja ymmärrät asiamme painoarvon.

Olemme ennenkaikkea avoin ja sitoutumaton kansanliike ja minä sen perustaja ja keulakuva - eduskuntaan meneminen on tärkeä vaihe todellisen muutoksen aikaansaamiseksi! 

Mikäli onnistumme pääsemään Arkadianmäelle ja Unitas kansanliike jatkaa kasvuaan koko ajan kiihdyttäen, alkaa strategiamme toimia eli yhdellä kansanedustajallakin voi olla hyvin paljon sananvaltaa siellä eduskunnassa. Asiallemme on muutenkin jo iso tilaus ja agendamme kestää hyvin vertailun mihin tahansa.

Jatkossa suurimmat puolueet myös itse auttavat meitä hyvän "vallankumouksen" tekemisessä, kunhan ne ensin ovat pakotettuja muuttumaan ulkoisen paineen takia - toisaalta niiden eväkään ei värähdä ilman Unitaksen kaltaista demokraattista uutta voimaa ja kansanliikettä, joka on täysin uskottava ja osaa nostaa kissaa pöydälle kokonaisuus mielessä koko ajan! #hyvävallankumous

ksml150614

Sinussa asuu hyvä vallankumous!

Voit tehdä ensimmäisen hyvän vallankumouksen kymmenessä minuutissa oman pääsi sisällä! Latistus ei katso hyvällä sitä, että joku saa päähänsä jotain sellaista kuin minä olen saanut Unitas kansanliikettä luodessani - kyse on siitä, mitä elämän korkeakoulut (ja vähän muutakin) käynyt ihminen voi saada Suomessa aikaan ponnistaessaan täysin ilman jäsenkirjoja ja poliittisia verkostoja?

Kotisuvuilla meillä on jo yli 100 kävijää päivittäin (kuudessa viikossa!) ja LinkedIn:ssä olin ilmiö jo syksyllä ja uusisuomi.fi ssä blogejani lukee satoja ihmisiä päivittäin. Resurssimme ovat vielä pienet vielä, mutta täältä tullaan... siinä välissä kannattaa käydä vaikka klikkaamassa Hirvimäkeä vaikka Facebookissa! Facebook luonteensa puolesta on viimeinen paikka, jossa vallankumouksia tehdään, mutta otetaan sekin yhdessä haltuun kevään aikana, jotta kampanja etenee myös sillä rintamalla, jooko!

Kun tiedät enemmän vertaa minua sitten Pekkariseen, Wallinheimoon ja Ihalaiseen, vertaa vaikka Sipilään, Stubbiin ja Rinteeseen, vertaa ihan keneen tahansa!

Kysy itseltäsi tarvitaanko vahvimpia ominaisuuksiani, rohkeutta ja omaa näkemystä siinä työssä mitä Unitaksessa teemme? Riittääkö Petrin substanssi, sehän tässä on kaikkein oleellisinta? Vain vahvojen perustusten päälle voidaan rakentaa oikeita demokraattisia vallankumouksia tai sitten, jos niitä perustuksia ei ole pitää tyytyä kuorruttelemaan systeemin sisällä muitten mukana - ei kiitos minulle!

Ja sitten huomaa - sinä olet itse se toinen puoli!

Sinä ja sinun energiasi alkaa viedä yhteistä asiaamme ja antaa sille tukea miten vaan omalla tavallasi! Ei sen jälkeen enää meitä yhdessä mikään pysäytä - onneksi olkoon, olet juuri saattanut tehdä yhden elämäsi suurimmista hyvistä vallankumouksista oman pääsi sisällä? Olet mennyt hetkeksi asian aivan ytimeen, tajunnut sen itse, etkä vain luullut sen perusteella, mitä luulet muitten asiasta luulleen. Huikeaa! Olet ollut yksilö yksilölle! Ota voima vastaan! Pois alta latistus täältä tullaan!

PetriMarikaPieni

Tervetuloa mukaan! 

Oikein ymmärrettynä demokraattinen vallankumous isänmaassamme ei saa olla enää mikään kielletty puheenaihe tämän talven ja kevään jälkeen! Laitetaan tosikot kyykkyyn! Aletaan puhua asioista niitten oikeilla nimillä ja tehdä töitä rohkeasti jokaisen suomalaisen eteen!

Aloitetaan niistä pienistä vallankumouksista ihmisten pään sisällä, sillä niistä se isokin lopulta muodostuu! 

Kerrotaan tarinaamme talven ja kevään aikana muillekin täällä kotimaakunnassamme ja pyydetään heitäkin mukaan aloittaen tässä ja nyt! Haluamme tartuttaa saman vapauttavan Unitas kansanliikkeen voiman sinuunkin ja se tulee yhdessä tekemällä ja oikeaan suuntaan vievien jokapäiväisten askeleitten kautta!

Totuus ei pala tulessakaan, meillä on voimamme, meillä on sydämemme, meillä on suomalainen sisumme! Iskemme yhdessä tsunamin voimalla ensin Keski-Suomeen ja sitten Arkadianmäelle! Meillä on yhdessä kaikki mahdollisuudet keskisuomalaiseen talven ja kevään ilmiöön nimeltään #petrihirvimäki2015 ja tietysti Unitas kansanliike!

Hölkynkölkyn - nähdään pian! 

- Petri

www.unitaskansanliike.net

www.petrihirvimaki.com

petri.hirvimaki(at)gmail.com

p. +358 44 987 13 02


petripresidenttiehdokas2