Dosentissa22

UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

PetriHirvimki

Petri Hirvimäki

Petri Mikael Hirvimäki (s. 24 lokakuuta 1966 Jyväskylä) on suomalainen kansalaisaktivisti.[1]

Syyskuussa 2015 Hirvimäki ilmoittautui mukaan vuoden 2018 tasavallan presidentinvaaliin perustamansa Unitas kansanliikkeen kautta [2] (per. 2014 E-liike.net nimisenä [3]). Hänen esiintymisensä televisiohaastattelussa joulukuussa 2016 on nostanut nopeasti hänen suosiotaan [4]. Petri Hirvimäki on kokenut olevansa "valtamedian mustalla listalla" suomalaisia valtapuolueita ja niiden luomaa yhteiskunnallista ilmapiiriä haastavien mielipiteidensä vuoksi. Hirvimäen tarkoitus on olla presidentinvaaleissa sitoutumaton ehdokas tai muodollisesti jonkun tai useamman pienpuolueen nimeämä ehdokas. [5] Hän ajaa presidentin aseman uudistamista ja valtaoikeuksien lisäämistä. Uudistustyö liittyy laajempaan yhteiskunnalliseen muutostarpeeseen, josta Hirvimäki on vuoden 2014 syksyllä kirjoittanut agendan nimeltään "Eläköön kansalaispalkka, vapaus ja hyvä vallankumous – suomipolitiikan Grand Slam" [6]

Petri Hirvimäki on perustanut peliittamedia.net nimisen avoimen yhteiskunnallisen innovaatio ja blogialustan kesällä 2016. [7] Aikaisemmin Hirvimäki on toiminut kansainvälisissä tehtävissä yrittäjänä Ambrosia Professionalsissa 2011-2014 (Ambrosia Finland Oy) sekä Suomessa yhdessä veljensä kanssa Emmasti Ky nimisessä matkailuyrityksessä 1993-2009. Työurallaan hän on tehnyt myös erilaisia aikuiskoulutus, projektipäällikkö ja yritysneuvontatehtäviä. [8]

Petri Hirvimäki on tullut mukaan politiikkaan täysin puoluesuomen ulkopuolelta loppuvuonna 2014. Jo muutaman kuukauden jälkeen hän osallistui eduskuntavaaleihin keväällä 2015 sitoutumattomana, mutta ei tullut valituksi. [9]

Hirvimäen elämänkokemus sekä yrittäjänä että palkkatyössä, aina jonkinasteisena "suomisysteemin lainsuojattomana" sai hänet oivaltamaan oleellisia asioita Suomen yhteiskunnallisista ongelmista ja maan jakaantumisesta. Petri Hirvimäki kehittelee uutta yhteiskunnallista aatetta nimeltään "Unitarismi" ja on luonut sille jo peruskäsitteistöä kuten: "hyvä vallankumous", "valtaholismi", "valtaholisti", "väärä kollektiivi", "nollasummakakunjako", "kaverisosiaalikapitalismi", "inhodemokratia", "pullamössöeliitti" jne. Unitarismin opein on mahdollista hänen mukaansa yhdistää kansa, nostaa yksilö systeemin yläpuolelle ja saada Suomen vakava poliittinen korruptio ja valtapuoluediktatuuri lopetettua pakottamalla ne muutokseen. Vahvalla kansan tuella valittavan presidentin tehtävä tässä olisi aivan keskeinen. [10]

Petri Hirvimäen agendalla kaikki asiat liittyvät häneen omaan elämänkokemukseensa ja tekemiseensä. Hän on voinut innovoida suomalaista yhteiskuntaa aivan erilaisista lähtökohdista ja vapaudesta kuin puolueitten ja systeemin kautta tulleet. Hyvä vallankumous tehdään luomalla "uusi peli" eli uusi poliittinen päätöksentekomekanismi, jossa asioilla motivoituneet päätöksentekijät päättävät nykyisten valtaholistien sijaan. Ylätasolla "uusi peli" luodaan seuraavasti: "a) kansalaispalkka esim. 800/400 €/kk (aikuiset/lapset) käteen jokaiselle kansalaiselle eli taloudellisen perusturvallisuuden takaaminen kaikissa olosuhteissa, kehdosta hautaan ja täysin automaattisesti. b) "Valtajuoppojen" putsaaminen isänmaamme ohjaksista ja korvaaminen parhailla visionääreillä ja innovaattoreilla c) asioitten tehokas yksinkertaistaminen sekä edellisistä automaattisesti seuraava d) todellinen yksilönvapaus ensimmäistä kertaa kansakuntamme historiassa!" [11]

Petri Hirvimäen tarkoituksena on lähitulevaisuudessa kirjoittaa Unitarismin opit tarkemmin kuvaava akateeminen kirja yhdessä muutaman muun asiaan liittyvän tutkijan ja asiantuntijan kanssa. Teoksen nimeksi tulee "Principles of Unitarism in Politics and Society" [12]

Koulutukseltaan Petri Hirvimäki on kauppatieteiden maisteri (Turun kauppakorkeakoulu 1994), sekä pedagoginen pätevyys (2010). Sotilasarvo res. lääkintäylikersantti. Hirvimäki asuu avovaimonsa kanssa Jyväskylässä. Hänellä on kolme alaikäistä lasta. Hirvimäen harrastuksia ovat mökkeily ja liikunta.[13] Hänen isänsä on tunnettu kuvanveistäjä Veikko Hirvimäki. [14]

Live-esiintymisiä mediassa:

Lähdeviitteet:

[1] Unitas kansanliike, Unitaksen kotisivut. Viitattu 9.1.2017

[2] Petri Hirvimäki: Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi Uusi Suomi Puheenvuoro. 16.9.2015. Verkkolehti Uusi Suomi. Viitattu 9.1.2017.

[3] Jorma Rahkonen: Jyväskyläläinen yrittäjä perusti E-liikkeen uudelleen. Sanomalehti Keskisuomalainen, Kesäkuu 2014. Keskisuomalainen Oyj.

[4] Dosentti, vieraana Petri Hirvimäki Viitattu 8.1.2017.

[5] Petri Hirvimäki: Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas? Uusi Suomi, Puheenvuoro. 17.10.2016. Verkkolehti Uusi Suomi. Viitattu 9.1.2017.

[6] Unitas kansanliike: "Eläköön kansalaispalkka, vapaus ja hyvä vallankumous – suomipolitiikan Grand Slam" Unitas agenda 2015. Joulukuu 2014. Unitas kansanliike. Viitattu 9.1.2017.

[7] peliittamedia.net: Tervetuloa peliittamedia.net. peliittamedia.net. Viitattu 9.1.2017.

[8] Unitas kansanliike: Petrin tarina Unitaksen kotisivut. Unitas kansanliike. Viitattu 9.1.2017.

[9] Ylen Vaalikone 2015 Ylen Vaalikone 2015. Viitattu 8.1.2017.

[10] Dosentti, vieraana Petri Hirvimäki Viitattu 8.1.2017.

[11] Unitas kansanliike: Tervetuloa Unitaksen kotisivut. Unitas kansanliike. Viitattu 9.1.2017.

[12] Unitas kansanliike: Unitas Unitas kotisivut. Unitas. Viitattu 12.1.2017.

[13] Unitas kansanliike: Petrin tarina Unitaksen kotisivut. Unitas kansanliike. Viitattu 9.1.2017.

[14] Veikko Hirvimäki. Wikipedia, 21.9.2016.

[15] Dosentti, vieraana Petri Hirvimäki Viitattu 8.1.2017.

[16] "Suomessa rehottaa maailmanluokan korruptio" Radio Kompassi. Viitattu 8.1.2017.

[17] AlfaTV:n alueelliset vaalipaneelit: Keski-Suomi Viitattu 8.1.2017.

[18] Ylen Vaalikone 2015 Ylen Vaalikone 2015. Viitattu 8.1.2017.

Dosentti291116Presidenttiehdokas Petri Hirvimäki AlfaTV:n Dosentin haastattelussa!

"Petri Hirvimäki Wikipedia"

Unitas kansanliikkeellä on kunnia saada julkaista Petri Hirvimäestä kertova hyvin toimitettu Wikipedia-artikkeli (yllä) sellaisenaan tammikuulta 2017. Kiitos Wikipedian käyttäjä "Jakke73", joka tuon ko. artikkelin teit ja julkaisit. Artikkeli kertoo hyvin oleellisia asioita Petri Hirvimäestä tiivistetyssä muodossa.

Mutta hetkinen... surkuhupaisaa asiassa on se, että yli 400 000 suomalaisen Wikipedia-artikkelin joukosta ei kuitenkaan löydykään "Petri Hirvimäki" pääsivua lainkaan!? Syy on se, että muutamat Wikipedian suomalaiset ylläpitäjänettipoliisit poistivat sen "merkittävyyteen" vedoten suomisysteemin portinvartiointi toimii hienosti siis myös Wikipediassa!

Ällistyksemme on melkoinen, mutta pakkohan se on uskoa. Unitas kansanliike tietää tasan tarkasti millainen "väärä kollektiivi" tämä nimimerkkien takaa puskista touhaava piraattinörttien seurapiiri onkaan... voi voi voi!!! Syy miksi Hirvimäkeä ei päästetä Wikipediaan ei suinkaan ole mikään "merkittävyys" vaan paljon raadollisempi eli noiden Wikipedian ylläpitäjänörttipoikien ja -tyttöjen omat intohimot politiikassa joko suoraan tai kavereidensa kautta.

He kokevat Hirvimäen uhkaksi ja ovat eturintamassa kuoliaaksivaientamassa Hirvimäkeä näköjään myös Wikipediassa. Myyräntyötä tehdessään he odottavat vesi kielellä, että yhteistyö valtamedian kanssa poikii helpompia väyliä politiikassa eteenpäin... eihän tuollainen touhu mitenkään voisi olla pahemmin vastoin Wikipedian sielua olla vapaan ja riippumattoman tiedon kanava -

Suomiwikipedia keksii systeemiä haastaville vapaustaistelijoille näköjään ihan omia sääntöjä!

Lopuksi käyttäjän "KansanHalu" kommentti aiheesta käytyyn merkittävyyskeskusteluun, jolla siis silläkin ko. nettipoliisiporukka pyyhki tylysti lattiota: "Hei wikiporukka, mikähän tässä nyt on niin väärin että tämä herra pitäisi wikipediassa vaientaa kuoliaaksi. Kuluuko wikipedian bittiavaruus yhdestä hyvin toimitetusta ja asiallisesta artikkelista oikeine linkkeineen. Kun joku haluaa tietää Hirvimäestä niin tässähän on mahdollisuus saada tietoa. Eikös se ole wikipedian tarkoitus. Ja mies on ihan tosissaan haastamassa systeemiä ja on esiintynyt valtakunnan verkossa televisiossa presidentin vaalikamppanjaan liittyen. Ei dosentti Arto Luukkanen häntä olisi ottanut ensimmäiseksi haastateltavakseen Alfa tv suosittuun ohjelmaan jossa olleet valtakunnan merkittäviä poliitikkoja poislukien istuva presidentti. Ollut mm. eduskuntavaaliehdokkaana ja YLE:n haastateltavana eduskuntavaalitentissä TV:ssä ja radiossa sekä ollut erittäin luettu Uuden Suomen blogeissa. Suomisysteemin todellinen vakavasti otettava kapinallinen. Mitä artikkelissa olisi korjattavaa, mielestäni ei mitään. KansanHalu (keskustelu) 11. tammikuuta 2017 kello 14.21 (EET)"