NatoSuomiJussiUnitas950

{article 183}{text}{/article}

Articles

Arvoisa kumppani,

Onhan se hyvin ymmärrettävää että haluat toimia vain niitten kanssa, jotka ovat sisäpiiriä ja jotka saavat tukea yritystoimintaansa ja siten maksukykyä tai joilla on jo kunnolla kassavirtaa niin että rahalla kaikki hoituu. Kuitenkin oletko miettinyt miten usein teillä voisi olla yhteinen missio, joka ehkä vaatii hivenen riskinottoa alkuvaiheessa?

Jos olet jo isompi yritys tai peräti suuryritys niin onko se niin mahdotonta joskus miettiä että start-up kulttuurin tukeminen vaatii käytännön tekoja eikä niitten tarvitse aina olla olemassa olevien rakenteiden vahvistamista (siis startup-kumppanuuksia vain niitten kanssa jotka systeemi hyväksyy). Ei siinä kenenkään maine mene jos uskaltaa rohkeasti tehdä yhteistyötä silloin kuin sillä on todella paljon merkitystä. Pyydämme sinulta SUURTA SISÄISTÄ YRITTÄJYYTTÄ.

Pieni tai iso kumppani liity rohkeasti meihin tulevaisuuden Eurooppa on innovaatioitten ja uusien kumppanuuksien Eurooppa. Paljon parempi.

takaisin tekstiin

Arvoisa bisnesenkeli,

Loistohomma että olet olemassa! Sinunlaisiasi on aivan liian vähän Suomessa ja Euroopassa. Vertaapa enkelien määrää Suomessa ja Euroopassa Yhdysvaltoihin ja laske suhdeluku – jäljet johtavat taas sylttytehtaalle. Ymmärrettävää että haluat parhaan tuoton sijoituksellesi ja vähentää riskiä ja siksi sinulle on tärkeää, että julkinen tuki on mukana siellä minne rahojasi laitat. Pyydämme sinulta SUURTA SISÄISTÄ YRITTÄJYYTTÄ – uskaltaisitko olla ensimmäinen joka uskaltaa puhua ongelmasta yksityisen rahan näkökulmasta?

Uskaltaisitko lähestyä Ambrosia Professionalsin kaltaista out-of-the-system yksityistä ekoysteemiyritystä (jollaisia koko Euroopassa on olematon määrä) ja saada aivan uudenlaisia mahdollisuuksia sijoittamiseesi? Tulevaisuuden Eurooppa ilman vääränlaista pullamössöä on parempi Eurooppa sinullekin sijoittaessasi rahaasi, osaamistasi, intohimoasi. Paljon parempi.

takaisin tekstiin

Arvoisa julkinen toimija,

Jos olet suoraan rahaa jakavalla puolella (Tekes tai Ely jne) niin ei hätää. Myös ja etenkin siltä puolen E-liike tarvitsee poikkeusyksilöitä, jotka ovat valmiita osoittamaan SUURTA SISÄISTÄ YRITTÄJYYTTÄ mitä tulee juuri kasvuyrittäjyyteen. Uskallatko olla se ensimmäinen joka kyseenalaistaa koko systeemin vieläpä sen sisältä? Sinulla on vallankumouksen avaimet käsissäsi! Jos yhtään ajattelet näin niin tule torille ja/tai ota yhteyttä allekirjoittaneeseen. Meillä on tarjota huikea matka sinulle!

Jos olet kasvuyrittäjyysvirkamies, hankeihminen, non-profit jne joka toimii julkisen rahan varassa osin tai kokonaan hyvää rakentaen. Katse peiliin. Onko toimintasi tasapuolista? Suositko niitä jotka ovat kaltaisiasi? Ovatko täysin yksityiset yritykset kumppaneina (etenkin pienet start-upit) outojalintuja sinulle? Eikö tuo asetelma ole hullunkurinen – jos yksityinen kasvun välttämätöntä infrastruktuuria luova yritys (kuten esim. Ambrosia Professionals), joka ei tee vain jotain pientä systeemin määrittelemää osa-aluetta (#murutalous) vaan haluaa oikeasti innovoida kautta linjan ilman rajoitteita ja rakentaa parempaa maailmaa ja uusia mahdollisuuksia… siis on se outolintu? Eikö katoa silloin kokonaan pohja pois kaikesta siitä mitä juhlapuheissa puhutaan?

Osoita SUURTA SISÄISTÄ YRITTÄJYYTTÄ ja ymmärrä se että nykymeno ei voi jatkua. Olet tervetullut E-liikkeeseen! Rakennetaan yhdessä uusi avoin Eurooppa. Paljon parempi.

takaisin tekstiin

Arvoisa kasvuyrittäjäkollega,

Onko sattunut käymään niin onnellisesti että teet juuri sitä minkä politiikka ja valtapeli on määritellyt siksi mitä pitääkin tehdä? Muista silti että yrittäjämäisyys ei aina ole hyve kun haet rahaa valtion virkamieheltä. Lappujen täyttäminen voi myös viedä fokusta. Osoitathan tukea ja ymmärrystä niille kollegoillesi, joilla ei ole käynyt samanlainen tuuri. Pyydämme sinulta SUURTA SISÄISTÄ YRITTÄJYYTTÄ! Ehkä uskallat olla ensimmäinen joka puhuu asiasta aidan vihreämmällä puolella? Tulevaisuuden Eurooppa ilman vääränlaista pullamössöä on parempi Eurooppa sinullekin myös resursseja hakiessasi. Paljon parempi.

Vai onko niin että olet nykyisen systeemin väliinputoaja – taistelet ehkä valtion monopolia vastaan vaikka teet tärkeintä mahdollista asiaa kansantalouden ja kasvun kannalta, olet ”väärällä toimialalla”, et saanutkaan kenkää juuri Nokialta, asutkin väärällä puolen Suomea tai sattui vain olemaan virkamies, joka ei ymmärtänyt mitään koko bisneksestäsi ja teki siksi kielteisen tukipäätöksen jne. Ärsyynnyitkö hieman – jatkossa olet altavastaajana vaikka tekisit mitä.

Euroopan tasolla meitä on tuhansia maailmanluokan start-up yrittäjiä, jotka tekevät juuri sitä mitä parhaiten osaavat ja sydämessään tahtovat, sijoittavat kaikki rahansa, mutta joitten siemeniä ei oikein kukaan halua kastella koska olemme systeemin ulkopuolella. Älä tyydy selitykseen että ei tukien varassa kukaan voi yritystoimintaansa rakentaa – kunpa olisikin kyse vain siitä! Totuus ei pala tulessakaan sillä myös yksityinen raha (se vähä mitä Euroopassa on) todennäköisesti kiertää sinut kaukaa jos et ole ”tukikelpoinen”, jäljet johtavat tässäkin hyvin usein suoraan sylttytehtaalle. Euroopalla ei voi mitenkään olla varaa tähän. TEHDÄÄN VALLANKUMOUS! ALOITETAAN TÄSSÄ JA NYT! YHDESSÄ MEITÄ ON PAKKO KUUNNELLA!

takaisin tekstiin

Arvoisa suomalainen / eurooppalainen,

Kasvuyrittäjyys koskettaa meitä kaikkia. Olemme vähintäänkin kansalaisia ja veronmaksajia. Vaikka et olisi mikään edellisistä E-liikkeen sidosryhmistä, niin osuudellasi keskusteluun on ratkaiseva merkitys. Liity meihin ja puhu asiasta kyllä se sinullekin kuuluu! Osoita SUURTA SISÄISTÄ YRITÄJYYTTÄ! Kyse ei ole mistään näpertelystä vaan isosta asiasta.

Varmasti ymmärrät että kapitalismin kannattaa antaa tehdä työtään mahdollisimman vapaasti juuri siellä missä se jakaa niukkoja resursseja ylivoimaisesti parhaalla mahdollisella tavalla. Ethän halua että sinun lompakollasi kokoajan käydään niin kuin Suomi ja Eurooppa nyt petaa!? Tervetuloa torille!

takaisin tekstiin

Subcategories