Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Unitas on jokaiselle rohkealle ja ennakkoluulottomalle suomalaiselle tarkoitettu avoin ja sitoutumaton tulevaisuuden johtava kansanliike. Unitaksen ajattelussa on oleellista tarkastella miten yhteiskunta 2010-luvun Suomessa on päätasollaan muodostunut. Prosentit alla voivat hyvin heittää, mutta sillä ei ole tässä merkitystä asian ymmärtämisen kannalta. Lue myös agendamme toinen puolikas "Kymmenen askelta vapauteen!" tarkemmin ja kerro meille ajatuksistasi! Olet aina tervetullut mukaan Unitakseen!


UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

Pienyrittäjät – n. 7 % suomalaisista

(Kasvuyrittäjä kts. alhaalla)

Sinäkin olet todennäköisesti palvelualalla toimiva väsymätön(?) uurastaja, joka tekee pitkää päivää eikä turhaan laske tuntipalkkaansa! Suomessa on yrittäminen tehty monessa mielessä vaikeaksi. Byrokratian haastavuus on kääntäen verrannollinen yrityksen kokoon. Suuryritykset porskuttavat. Alalletulon esteitä tässä mielessä. Pienyrittäjät ovat Suomen talouden kotirintaman katkeamaton selkäranka.

Unitas kansanliikkeen hyvä vallankumous on suomalaisen pienyrittäjyyden vallankumous! Sen muutamat hyvin tärkeät seikat – kansalaispalkka, asioitten yksinkertaistaminen, työnantajana toimimisen helppous, työnantajan sivukulujen poistaminen sekä automaattinen yrittäjästatus ja verotuksen yksinkertaisuus lisäisivät pienyritysten määrää ja tuottavuutta huimasti! Ne lisäisivät valtavasti kysyntää palvelu- ja kierrätyssektoreilla ja poistaisivat tehokkaasti byrokratiaa jne. 

Unitaksen agenda 2015 "Eläköön kansalaispalkka, vapaus ja hyvä vallankumous - suomipolitiikan Grand Slam" ja sen jokainen kymmennen askelta ovat kaikki yrittäjyyden, innovoinnin, tehokkuuden ja rohkeuden askelia!

Unitas on juuri sinulle!

Historian roskakoriin kuuluvan kakunjakopolitiikan luomaa latistusta, tehottomuutta ja epätasa-arvoa ei Unitas kansanliikkeen haluamassa Suomessa enää olisi! Kukaan ei olisi enää kenenkään armoilla ja olisimme itse oman onnemme seppiä pelisäännöt tietäen ja toisiamme kannustaen. 

Olisi vain yksinkertainen, tehokas, kannustava ja läpinäkyvä tasa-arvoinen systeemi, jonka kautta erilaiset asiat olisivat mahdollisia. Olla työelämässä, jäädä kotiin, mennä takaisin palkkatyöhön, opiskella, jäädä eläkkeelle silloin kuin haluaa, toimia järjestöissä, kokeilla miltä tuntuu olla yrittäjä, urheilla, matkustella jne. tai vaan olla. Kukaan ei syyllistä eikä kukaan ihmettele! Tee sitä mitä haluat niin kuin haluat – olet vapautesi ansainnut!

Unitas haluaa kannustaa kansalaisia ymmärtämään, että kiireellä ja menestyksellä on myös hintansa - onnellisuus ei riipu pelkästään rahasta! Meidän on tulevaisuudessa alettava uudella tavalla ymmärtää erilaisissa tilanteissa olevia kanssasisariamme ja -veljiämme ilman nollasummakakunjaon luomaa syyllistämistä - kansalaispalkka antaa tähän huikean mahdollisuuden!

Olemme kaikki samassa veneessä rakentamassa isänmaastamme maailman parasta ja onnellisinta maata! Ymmärrys vapauttaa energiaamme ja mahdollistaa asioitten kokonaisvaltaisen kehittämisen aivan uudessa valossa! Ymmärrys lisää onnellisuuttamme!

Tule mukaan!

Sinun ei kannata pelätä kilpailua, sillä hyvät pärjäävät aiempaa paremmin reilun pelin hengessä! Yhtään yritystä ei synnytetä isänmaahamme enää väkisin viranomaisten pakottamana tempuilla, vaan aidosti yrittäjästä itsestään ja visiosta lähtien! Oma yrittäjyytesi ei olisi enää ota tai jätä valintatilanne, vaan raja yrittämisen ja muun välillä poistuisi ja paluu halutessasi palkkatyöhön käy kuin itsestään ja päinvastoin!

Tervetuloa Unitakseen!

- Unitas kansanliike

sormiruokaaPieni

Kasvuyrittäjät – n. 2 % suomalaisista

"Eihän koko touhussa ole mitään järkeä! Väittääkö joku oikeasti, että Tekes, Ely, Sitra, Team Finland jne. pullamössöorganisaatiot veronmaksajien rahoja lutraavine virkamiesarmeijoineen osaavat kaikkein tehokkaimmin lisätä suomalaisten onnellisuutta mitä tulee innovaatioihin ja kasvuun? Kansallinen Kokoomus – näyttäkää minulle se taloustieteen Nobelisti, joka sanoo, että Suomen kasvurahoitussysteemi on taloudellisesti tehokas ja paras innovaatioalusta mitä on olemassa! Minäpä kerron omasta etulinjan kokemuksestani viimeiseltä kolmelta vuodelta, että se on pelkkä vitsi. On meitä kasvuyrittäjyyden keskitysleirillä muitakin – Alexander Stubb, Sinuhe Wallinheimo ja kumppanit odottakaahan kun kevät vielä ehtii!" - Petri Hirvimäki uusisuomi.fi puheenvuorossa. 

Tämä porukka (ml. potentiaaliset kasvuyrittäjät) innovoi vaikka ei olisi edes leipää perheessä. Nostaa kissan pöydälle ja rakastaa haastavia tilanteita ja ratkoo ongelmia. Valtaeliitin juhlapuheissa kovasti korostetaan miten tärkeitä nämä ihmiset ovat. Tosiasiassa he ovat hyvin usein pelkkiä pelinappuloita pullamössövaltaeliitille, joten Suomi menettää tällä hetkellä ainakin puolet kaikesta tästä potentiaalista!

Osa tästä älykkäästä, intohimoisesta ja kansainvälisestä porukasta on suomalaisen systeemin ja latistuksen takia kohta leipäjonossa (julkisen puolen häärääminen kasvuyrittäjyyden monopolirakentajana, järjetön tukihässäkkä, huono johtamiskulttuuri, verotuksen ongelmat, byrokratia jne.), ellei sitten lähde maasta tai kitkuttele tehden jotain sellaista, mitä ei lähtökohtaisesti edes halua tehdä. 

Unitas kansanliikkeen perustajalla Petri Hirvimäellä (Ambrosia Professionals) on etulinjan kokemusta tässä asiassa. Menestyjäkään ei saa välttämättä systeemin vuoksi tarvitsemiaan resursseja omassa kotimaassaan, jolloin tilanne muuttuu nopeasti mahdottomaksi. Ambrosian tapauksessa aivan järjetön tilanne myös koko suomalaisen kasvu-yrittäjyys-ekosysteemin hyvinvoinnin kannalta! #valtiomonopoli #poliittinenkorruptio

mitayhteistaMatiPetriSteve

Kysymys juhlapuheitten ulkopuolella kuuluu – onko Suomella todellakin varaa tällaiseen? Tällainen on suomalainen julkisvetoinen ”innovaatioekosysteemi” 2010-luvun Suomessa? Se onko kaupallisia menestystarinoita luovaa innovaattoriporukkaa kaksi kertaa tai kolme enemmän (Unitas kansanliikkeen "uusi onnellinen kapitalismi", jossa reilu kilpailu, markkinamekanismi ja kansainväliset resurssit) vai vähemmän (nykysysteemin sosiaalikapitalismi, jossa virkamiesveto, veronmaksajien tukiaiset ja piirikunnallinen puuhastelu #murutalous) on meille hyvinvointiyhteiskuntana kohtalonkysymys jos mikä kaikessa mielessä!

Hajota ja hallitse – osa tämän kohdan porukasta on vallanpitäjien, lähinnä Kokoomuksen, suosikkipoikia ja tyttöjä, jotka saattavat pitää suomalaista systeemiä oikein hienona (saa ajatella toisinkin) – jos saa satojatuhansia euroja lahjarahaa omaan start-up yritykseensä, niin onhan se kivaa. 

Samaan aikaan meillä on valtava potentiaali kasvuyrittäjiä systeemin ulkopuolella, joka ei eriarvoisen ja kilpailua vääristävän systeemin takia saa edes yksityistä pääomaa Suomesta. Meillä on natsisaksaan verrattavissa oleva systeemi, jossa osa kasvuyrittäjistä on valtakunnansalin tanssiaisissa ja osa ”keskitysleireillä”, osa jo lähtenyt tai lähtemässä maasta pois – Dear Alex, Kill Tekes!

T-paitaDEARtEKEtuplana2

Unitas on juuri sinulle!

Historian roskakoriin kuuluvan kakunjakopolitiikan luomaa latistusta, tehottomuutta ja epätasa-arvoa ei Unitas kansanliikkeen haluamassa Suomessa enää olisi! Kukaan ei olisi enää kenenkään armoilla ja olisimme itse oman onnemme seppiä pelisäännöt tietäen ja toisiamme kannustaen. 

Olisi vain yksinkertainen, tehokas, kannustava ja läpinäkyvä tasa-arvoinen systeemi, jonka kautta erilaiset asiat olisivat mahdollisia. Olla työelämässä, jäädä kotiin, mennä takaisin palkkatyöhön, opiskella, jäädä eläkkeelle silloin kuin haluaa, toimia järjestöissä, kokeilla miltä tuntuu olla yrittäjä, urheilla, matkustella jne. tai vaan olla. Kukaan ei syyllistä eikä kukaan ihmettele! Tee sitä mitä haluat niin kuin haluat – olet vapautesi ansainnut!

Unitas haluaa kannustaa kansalaisia ymmärtämään, että kiireellä ja menestyksellä on myös hintansa - onnellisuus ei riipu pelkästään rahasta! Meidän on tulevaisuudessa alettava uudella tavalla ymmärtää erilaisissa tilanteissa olevia kanssasisariamme ja -veljiämme ilman nollasummakakunjaon luomaa syyllistämistä - kansalaispalkka antaa tähän huikean mahdollisuuden!

Olemme kaikki samassa veneessä rakentamassa isänmaastamme maailman parasta ja onnellisinta maata! Ymmärrys vapauttaa energiaamme ja mahdollistaa asioitten kokonaisvaltaisen kehittämisen aivan uudessa valossa! Ymmärrys lisää onnellisuuttamme!

Tule mukaan Unitakseen!

Unitas kansanliikkeen hyvä vallankumous on hyvin suuressa määrin kasvuyrittäjyyden vallankumous, tehty juuri sinulle! Jos meidän on tarkoitus oikeasti olla innovaatiovetoinen Suomi (Eurooppa) niin nykymeno ei voi jatkua. Tehokkaan innovoinnin mahdollistamiseksi kilpailu on saatava reiluksi ja rahoitus läpinäkyväksi pois poliitikkojen käsistä. Kasvuyrittäjänä sinut on saatava pelinappulasta pelintekijäksi! 

Unitas tuo kapitalismin näkymättömän käden tekemään hyvää sinne minne se kuuluukin! Kasvuyrittäjiä ja potentiaalia voisi tämän jälkeen olla helposti kaksinkertainen tai kolminkertainen määrä nykyiseen verrattuna. Unitas kansanliikkeen agenda 2015 "Eläköön kansalaispalkka, vapaus ja hyvä vallankumous - suomipolitiikan Grand Slam" ja sen jokainen kymmennen askelta ovat aivan suoraan kasvuyrittäjyyden, innovoinnin, tehokkuuden ja rohkeuden askelia kaikki! 

Tervetuloa Unitakseen!

- Unitas kansanliike