Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Unitas on jokaiselle rohkealle ja ennakkoluulottomalle suomalaiselle tarkoitettu avoin ja sitoutumaton tulevaisuuden johtava kansanliike. Unitaksen ajattelussa on oleellista tarkastella miten yhteiskunta 2010-luvun Suomessa on päätasollaan muodostunut. Prosentit alla voivat hyvin heittää, mutta sillä ei ole tässä merkitystä asian ymmärtämisen kannalta. Lue myös agendamme toinen puolikas "Kymmenen askelta vapauteen!" tarkemmin ja kerro meille ajatuksistasi! Olet aina tervetullut mukaan Unitakseen!


UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

Työttömät - n. 5% suomalaisista

"Eihän koko touhussa ole mitään järkeä! Väittääkö joku oikeasti, että maamme ammattiyhdistysväki on suomalaisen työmiehen ja –naisen tai toimihenkilön saati työttömän asialla vielä vuonna 2015? Kenties niitten harvojen, jotka tehtaalla vielä yövuoron eväsleipänsä syövät, ennen kuin loputkin työt on pian viety ammattiyhdistyksen itsensä toimesta Kiinaan – viimeinen mies sammuttaa valot! Antti Rinne, Lauri Ihalainen ja kumppanit – odottakaahan kun kevät vielä ehtii!" Petri Hirvimäki uusisuomi.fi puheenvuorossa. 

Työttömiä on jo tällä hetkellä jo 10 % työvoimasta jos lasketaan oikein. Heistä on jatkuvasti lisääntyvä määrä pitkäaikaistyöttömiä. Työttömille valehdellaan kaikkein eniten ja heidät ostetaan hiljaiseksi ainakin ensimmäisten 500 päivän osalta. Työttömyys ei nykypäivän Suomessa enää tarkoita sitä, että on jotenkin huonompi kuin muut edes siellä työelämässä. Systeemi heittää tänne porukkaa arvalla miten sattuu osa tietysti johtuu aina suhdanteista.

Nykymenolla työttömiä tulee olemaan jatkossa Suomessa ja koko Euroopassa paljon aiempaa enemmän. Kansainväliset megatrendit (robotiikka, automaatio, ICT sovellukset) aiheuttavat sen, että työttömiä voi hyvin joskus 2030 olla nykypolitiikalla jo esim. 20 % suomalaisista (40 % työvoimasta) – kaikki suomalaiset eivät voi alkaa kilpailla Silicon Valleyn kanssa saati hieroa toinen toisiamme! Tätähän systeemi väittää. Meidän on aika ajatella ihan toisin.

SOS950

Unitas on juuri sinulle!

Historian roskakoriin kuuluvan kakunjakopolitiikan luomaa latistusta, tehottomuutta ja epätasa-arvoa ei Unitas kansanliikkeen haluamassa Suomessa enää olisi! Kukaan ei olisi enää kenenkään armoilla ja olisimme itse oman onnemme seppiä pelisäännöt tietäen ja toisiamme kannustaen. 

Olisi vain yksinkertainen, tehokas, kannustava ja läpinäkyvä tasa-arvoinen systeemi, jonka kautta erilaiset asiat olisivat mahdollisia: olla työelämässä, jäädä kotiin, mennä takaisin palkkatyöhön, opiskella, jäädä eläkkeelle silloin kuin haluaa, toimia järjestöissä, kokeilla miltä tuntuu olla yrittäjä, urheilla, matkustella jne. tai vaan olla. Kukaan ei syyllistä eikä kukaan ihmettele! Tee sitä mitä haluat niin kuin haluat – olet vapautesi ansainnut!

Unitas kansanliike haluaa kannustaa kansalaisia ymmärtämään, että kiireellä ja menestyksellä on myös hintansa - onnellisuus ei riipu pelkästään rahasta! Meidän on tulevaisuudessa alettava uudella tavalla ymmärtää erilaisissa tilanteissa olevia kanssasisariamme ja -veljiämme ilman nollasummakakunjaon luomaa syyllistämistä - kansalaispalkka antaa tähän huikean mahdollisuuden!

Olemme kaikki samassa veneessä rakentamassa isänmaastamme maailman parasta ja onnellisinta maata! Ymmärrys vapauttaa energiaamme ja mahdollistaa asioitten kokonaisvaltaisen kehittämisen aivan uudessa valossa! Ymmärrys lisää onnellisuuttamme!

Tule mukaan!

Unitas kansanliikkeen hyvä vallankumous on Suomen työttömien vallankumous! Työttömille Unitaksella on huikean hyviä uutisia. Mitä jos lakkautetaan koko työttömyys? Mitä jos sovitaan, että jokainen saa kohtuullista kansalaispalkkaa kehdosta hautaan ja automaattisesti?

Ei niin että sillä rikastuu, mutta lisääntyneen ajan kanssa ja uusia kierrätysmarkkinoita hyödyntäen jopa pärjäilee? Ei pakotettua kursseilla juoksemista jos et halua, lappujen täyttelyä jne. nöyryytystä. Ja jos haluaa lisää työttömyysturvaa itselleen niin maksaa sen suoraan itse miten paljon haluaa!

Unitas kansanliikkeen kautta paras osaajaporukka saa paljon lisää hommia jatkossa ja hyödyttää siten kansantaloutta laajemmaltikin. Talouden dynamiikka Suomessa nousee aivan uudelle tasolle ja se on sinullekin hyvä uutinen töitten hakua silmällä pitäen. 

Unitaksen ajaman kansalaispalkan ja olemattoman matalan kynnyksen siirtyä pienyrittäjäksi tai pienyrittäjän palvelukseen, pitäisi myös olla erinomaisia uutisia ja synnyttää varmasti uusia työpaikkoja etenkin palvelu- ja kierrätyssektorille, josta sinäkin pääset hyötymään.

Systeemin radikaali muutos lisää kaikkien elämänlaatua ja onnellisuutta ja tulevaisuuden mahdollisuuksia. Unitas kansanliikkeen agenda 2015 "Eläköön kansalaispalkka, vapaus ja hyvä vallankumous - suomipolitiikan Grand Slam!" ja sen kymmenen askelta ovat monilta osin juuri sinulle!

Tervetuloa Unitakseen!

- Unitas kansanliike