Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

Eläköön kansalaispalkka, vapaus ja vallankumous!

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi:n puheenvuoroissa)

Siskot ja veljet, ystävät,

Olen "iskä Kalervonkadulta" Jyväskylästä, 48 v.

Olen uuden ruohonjuuritason kansanliikkeen, E-liikkeen, perustaja, kansalaisoikeustaistelija, ylipäällikkö ja 1. kapinallinen – leipäjonoista Silicon Valleyhin ja toisinpäin!

En ole hullu. Olen vihainen.

Olen jyväskyläläinen ja keskisuomalainen perheellinen mies, 6- ja 3- vuotiaitten lasten ylpeä isä. Töitä niin yrittäjänä kuin vieraallakin. Koulut käyty ja kieliä puhun. Sporttia ja arjen kulttuuria. Taitelijaluonnetta varmasti myös isältäni perittynä. Katkerakin olen. Olen elämässäni aina pärjännyt kaikenlaisten ihmisten kanssa duunareista vuorineuvoksettariin (pl. ”valtajuopot ja systeemin tosiuskovaiset”). Ei minulla ole mitään menetettävää. Kenenkään ei tarvitse olla minulle kateellinen mistään. En teeskentele mitään. Ennen kaikkea olen täynnä energiaa ja valmiina toimimaan hyvin määrätietoisesti ja poikkeuksellisella tavalla isänmaamme hyväksi!

E-liike on lähtenyt tunteesta, mutta sitä viedään eteenpäin älyllä ja maalaisjärjellä!

E-liikkeen vallankumous tulee olemaan tunteen ja järjen sekä yksilön riemuvoitto vääränlaisesta kollektiivista ja latistuksesta. Haluamme murskata suomalaisia salakavalasti alistavan, epätasa-arvoisen ja tehottoman nykysysteemin, jossa yksilö ja kansa ovat paljon enemmän systeemiä ja poliitikkoja varten kuin toisinpäin! Resursseja meillä ei vielä ole, mutta meillä on huikea visio isänmaalle –

”E-liikkeen agenda 2015 – eläköön kansalaispalkka, vapaus ja vallankumous!”

Politiikka kiinnosti minua kansalaisena siihen asti kun Berliinin muuri murtui. Sitten oli 20 vuoden tauko. Nyt olen törmännyt systeemin seinään oikein kunnolla yrittäjänä 2011 alkaen Ambrosia Professionalsissa. Ennen tätä olen ollut menestyvä yrittäjä 16 v. jo aiemminkin toisella alalla. Nyt on tilanne se, että nyt katsotaan onko isänmaasta jäljellä enää mitään muuta kuin täydellisen latistava monipuoluediktaruuri ja ikuinen kakunjakomeininki!? Nyt tehdään vallankumousta!

"Tietyn pisteen jälkeen maan innovaatiokyky on KÄÄNTÄEN verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen #kansalaisoikeustaistelija @E_liike_ (Twitter 8.12.2014) Suomi on mennyt heittämällä tuon pisteen yli viime vuosikymmeninä itse itseään ruokkivan nihilistisen ilmapiirin tuloksena – mitä valtavaa potentiaalin ja kansakunnan onnen tuhlausta! Haluamme auttaa isänmaatamme kaikin keinoin ja demokratian kautta!

Olen lähdössä kevään 2015 eduskuntavaaleihin sitoutumattomana Keski-Suomesta –

Vallankumous tarvitsee alkuun ehdottomasti yhden miehen myös eduskuntaan! Se tarvitaanko enemmän on muitten käsissä. Nostamme kissan pöydälle ja haluamme ison muutoksen - E-liike on kenties "maailman 1. liberaali ääriliike". Emme kuitenkaan ole mahdottomia. Vain vallankumous on tärkeää, ei se, miten se tapahtuu täsmälleen. Improvisoimme matkan varrella. Ajatuksemme on myös oikeasti auttaa suuria puolueita (jos kelpaa) ja niitten parhaita siskoja ja veljiä näkemään maailmaa rakentavammin sitten aikanaan eduskunnassa - #kansakunnansovittelija 

Voimme hyvinkin onnistua myymään osan kymmenen kohdan agendastamme johtaville nykypuolueille? Kenties enemmänkin? Asioita on E-liikkeen toimesta ajateltu syvällisesti ja hyvin kaukana Arkadianmäen lillukanvarsimetsiköstä ja sillä tasolla, jota tämä maa totisesti tarvitsee!

Heitän sinulle nyt haasteen isänmaan nimissä!

En halua valtaa, haluan paremman Suomen! Olen hirvittävässä paineessa luonut fundamentaalit ja olen itse valmis kaikkeen tulevaan. E-liike ei ole keneltäkään pois - lue rauhassa agendamme - saatat hyvinkin innostua todella paljon siitä tai osasta siitä? Sen jälkeen ole ihmeessä yhteydessä ASAP minuun. Voit tulla mukaan touhuamaan suoraan E-liikkeeseen tai sitten mietitään yhdessä miten voisimme auttaa toinen toisiamme yhteistyössä puoluerajoista välittämättä - E-liike on koko maan kattava projekti, ei vain Keski-Suomen.

Niille jotka huomaavat agendaamme lukiessaan, että, kas, täällähän on hyvää tavaraa uudesta näkökulmasta vähän lainata oman poliittisen valtapelin polttoaineeksi kevään kampanjassa… mitä sitä tuollaiselta kaverilta turhia kyselemään...eihän sillä vielä ole verkostoja eikä rahaakaan... heille sanon, että E-liikkeen tuleva ”isänmaan henkinen puhdistus” koskee kaikkein eniten juuri sinua! Jos maassa ei saa raskaan työn raataja ja täydellisesti nurkaan ahdistettu ihminen kunniaa, joka sille kuuluu niin se maa ei ole hyvä maa! Se maa ei ole innovatiivinen ja onnellinen maa, se on valtapelaajien ja latistuksen maa!

Vain se joka ajaa omaa asiaansa on maailman paras siinä. Vain se joka ajaa omaa asiaansa sydämestään uskaltaa olla vaikka yksin kokonaista armeijaa vastaan silloin kun sitä tarvitaan! Sellaisiakin yksilöitä (ja etenkin sellaisia) arvostavan isänmaan me haluamme E-liikkeen kautta rakentaa yhteistyössä isänmaan parhaitten voimien kanssa - kenties juuri sinun kanssasi!?

Hölkynkölkyn!  

16.12.2014

Kalervonkatu, Jyväskylä

t. veli Petri