Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

Kiitos Susanna – isänmaallasi on asiaa!

Kiitos Susanna  hienoa, että edes sinä kävit kommentoimassa!

Huomaatko  Suomi vuonna 2016 on rakennettu pelolle, kateudelle, luulemiselle ja vihalle? Kukin oppikoon pelin säännöt, se on velvollisuutemme ja pärjätköön miten sitten ansaitsee. Siis ilmeisesti Suomi on rakennettu myös idiotismille? Yksilöllisyydelle sitä ainakaan ei ole rakennettu, mutta väärille kollektiiveille ja ”porukassa tyhmyys tiivistyy” ajattelulle sitäkin enemmän!

Vai mitä se on, että valtapoliitikko saa 200 peukkua ja joku Hirvimäki saa kaiken tekemänsä jälkeen ystäviensä halveksunnan ja suuresti rajoitetun sananvapauden suomimediassa? Ei kaikkien halveksuntaa tietenkään – iso kiitos tukijoilleni – mutta aivan liian monen ja vielä useamman täydellisen välinpitämättömyyden? Minulle on ihan sama mitä minusta luulemalla ajatellaan. Mutta ei tässä jaksa näin koko elämää... tässä kohtaa aivan liian moni suomalainen sanoo... "hei Petri sun täytyy muuttua"... ja kaivaa systeemin sääntökirjan esille...

Paskanmarjat!!!

Minä sanon, että sinun täytyy muuttua suomalainen!!! Ai, miksikö? Olisiko hyvä syy esimerkiksi se, että heikot singaalit, joita saan jatkuvasti etulinjassa kaikin puolin kertovat tämän maan suuresta henkisestä rappiosta!? Etulinjassa itsensä kunnolla altistaneena heikot singaalit eivät ole minulle niin heikkoja enää oleet pitkään aikaan. Mikä on muna, mikä on kana? Asia josta suomalaiset tykkäävät tapella keskenään saamatta mitään muutoksia aikaan  ei sillä olisi niin väliä, koska keino mennä eteenpäin on jo ajateltu hyvin pitkälle:

http://www.e-liike.net/images/unitasagenda2015.pdf


***

Suomen RAPPIO JOHTAA SOTAAN ennen pitkää!

Se ennen pitkää voi olla hyvin lähellä jo? Suomalaisen yhteiskunnallinen todellisuus ja tekeminen perustuu pääsääntöisesti INHOON toista suomalaista kohtaan niin kuin olen kirjoittanut. Emme kykene tekemään asioita, jotka katkaisisivat kierteen. Vastuu on valtaholismilla motivoituvalla pullamössöeliitillämme, täysin ylipolitisoituneella systeemillämme, joka tuottaa pelkkää keskinkertaisuutta, tilanteessa, jossa se ei riitä enää mihinkään... mutta vastuu on myös sinulla itselläsi suomalainen! 200 peukkua valtapoliitikolle ja syvä halveksunta Hirvimäelle ja kokonaiselle uudelle yhteiskunnalliselle ajattelutavalle "Unitarismille”!? Onkohan sinussakin valtaholistin vikaa suomalainen?

Ai mitenkä se sota alkaa?

Heh, jos meillä on naapurissa maa, jonka oma pullamössöeliitti pelkää henkensä puolesta ja alistaa kansaa kaikin keinoin se tietenkin tekee kaikkensa joutumasta tikunnokkaan. Suomi on tuossa pelissä oiva pelinappula  asia jota olen yrittänyt tuoda esille, mutta "asiantuntijat" ja suomimedia puhuu suurvaltapolitiikasta jne. epäoleellisesta. Järjetön noitavaino päälle ja summasummarum Hirvimäkeä ei ole yhteiskunnallisesti olemassa tässäkään tärkeässä asiassa! Tuo asia on supertärkeä ja Nato olisi siihen tietenkin paras vastaus, mutta koska valtapolitiikkamme perustuu inhon hyväksikäyttöön ei Natoon kyetä menemään ennen kuin on jo liian myöhäistä. Kyse on Venäjän eliitin kuolemanpelosta. Ja koska suomalainen politiikka perustuu inhoon toista suomalaista kohtaan on Venäjän touhu myöskin äärimmäisen helppoa... se tulee "vapauttajana" siinä vaiheessa kun pakka on Suomessa jo aivan sekaisin. 

Eikä tässä suinkaan vielä kaikki.

Meillä on myös sisäisesti niin kova jännite päällä, että en pidä mahdottomana tilanteen menemistä hyvin pahaksi sisäisestikin ilman, että edes tarvitaan vieraita sotavoimia maassamme. Olen kirjoittanut "poliisivaltiosta"  se olisi se paljon lievempi lopputulema näillä pelimerkeillä: Venäjän pelkkä olemassaolo + sisäiset satavuotiset jännitteemme + eliittimme järkyttävä moraalikato + talouden paha sakkaus jatkuu + pakolaiskriisi + lisääntyvä oman käden oikeus vastareaktiona syrjäytymiselle ja katkeruudelle (fyysinen) sekä veroille ja byrokratialle (henkinen) = yhteiskuntamme täydellinen romahdus...

Suomi lakkaa olemasta enää Suomi?


***

Se mitä yritän estää on hyvän kautta saada kansa heräämään ennen kuin on myöhäistä. Systeemi alistaa kansaa ja tuhoaa sen luovuutta ja uudistumiskykyä - tapaukseni on siitä yksi kouluesimerkki. Sisäinen pommi räjähtää kun taloutemme väistämättä romahtaa parissa kolmessa vuodessa ja sillä ei ole mitään tekemistä valuuttamme nimen kanssa. Enemmänkin sillä on tekemistä pullamössöeliittimme olemattoman moraalin kanssa ja suomalaisen tyhmyyden kanssa antaa pelimerkit populistipoliitikkojen "ratkaisuille", jotka eivät ole ratkaisuja vaan populistipoliitikkojen (joka väreissä) valtaholismia. 

Tilanne Suomessa on jo kriittinen sillä asioitten kehät voimistavat pahan kierrettä.

Eikä sillä ole juuri mitään tekemistä myöskään mamujen kanssa, pakolaiskriisi ei ole pieleen menevien asioitten varsinainen syy vaikka se onnettomaan aikaan sattuukin, juuri nyt. Syyt ovat sadan vuoden henkisessä todellisuudessamme, sisäisessä henkisessä pakkopaidassamme, osin tietenkin meistä riippumattomissa sattumissa, joille emme ole voineet mitään.

Mutta nyt todellakin voisimme jos meillä olisi rohkeutta siihen, kansana, yksilötasolla. Muutosta hyvään ei tehdä niin kuin nykysysteemi toimii  eli että jokainen suomalainen olisi "poliitikko" tai jos ei kiinnosta pysyköön kotonaan. Ei, "hyvä vallankumous" tehdään oivaltamalla ensin itse mitä on "valtaholismi" (keskeisin luomani käsite) ja sen jälkeen luottamalla omaan intuitioon ja antamalla kaikki tuki, niille systeemin ulkopuolelta tulleille uudistajille, joitten silmäterä on oikeassa asennossa –

mutta ethän sinä minua usko, ystäväni, nurkaan ajettua Hirvimäkeä?


***

Tämä ”iskä Kalervonkadulta” miettii koko ajan miten oma maa voi olla pettänyt hänet ja perheensä näin pahasti? Iskä joka on 20 vuotta majoittanut satoja tuhansia leirintämatkailijoita kaikkialta Euroopasta, kouluttanut vuosia aikuisia yrittäjyyteen? Iskä joka saa tiimiinsä tuntemattomia viideltä mantereelta, mukaanlukien kaverin, joka on tehnyt töitä itse Steve Jobsille Applen kultaisina vuosina 1980-luvulla. Iskä joka silti Suomessa, omassa isänmaassaan, käännytetään ovelta pois paikallisten ”bisnes enkeleiden” pankki-illasta yrittäessään vain päästä kertomaan mistä ko. ”enkelit” saisivat jatkoa varten 0,5-10 MEUR Amerikan rahaa kun tehtäisiin yhteistyötä?

Iskä jolta viedään todellinen sananvapaus omassa isänmaassaan täydellisen epätasa-arvoisesti verrattuna puoluesuomen toimijoihin. Iskä joka heitetään Uudesta Suomen blogeista pois kuin koira talvipakkaseen poliittisen ajojahdin seurauksena vaikka muuta absurdia väitetään. Iskä jolle Savon Sanomissa ja Iltalehdessä, kaikkialla on kuulemma jo kovin täyttä. Iskä, joka varmasti on niin puolueeton suomalainen kuin ikinä olla voi, mutta jota "puolueeton media" ei kaipaa omaa "puolueettomuuttaan" mitenkään kyseenalaistamaan ja haastamaan. Iskä, jota saa porukalla surutta syrjiä, kiusata ja mainetta loata poliittisen mielipiteen takia sen vuoksi, että hän on ainoita joka on tajunnut ja uskaltanut pitää siitä myös ääntä, että koko peli on lähtökohtaisesti jo täysin väärä vuoden 2016 Suomessa 

iskä Kalervonkadulta, joka halusi tasavallan presidentiksi!

Tai ei niin halunnut mutta oli siihenkin valmis - iskä joka rakasti omaa maataan niin paljon, että oli valmis haastamaan sen kaikkein tärkeimmän, politiikan itsensä, systeemimme, jota "maailman parhaaksi" on joskus väitetty ja joka mm. siksi on niin salakavala kuin olla voi. Iskä joka halusi kokonaan uuden pelin omalle isänmaalleen ja pinnisti voimansa äärimmilleen sen kehittääkseen, alun tuolle prosessille.

Iskä joka ei koskaan uskonut tätiään, joka sanoi, että ei yksi ihminen voi olla oikeassa ja kaikki muut väärässä. Iskä, joka ei uskonut tuhatta muuta, jotka sanoivat yhteen ääneen: ei yksi ihminen maailmaa muuttaa voi! Iskä joka miettii miten meillä sitten on ollut maailmassa Vincent Van Gogh, Albert Einstein, Steve Jobs, Martin Luther King tai suomalainen sisu 40 asteen pakkasessa tuhansia vuosia ennen ”nykyaikaa” - miksei meillä voisi olla myös Petri Hirvimäki, iskä miettii, taas nipistää itseään, huomaa miten isänmaan helmikuun aurinko pilvien välistä pilkahtelee ja pää on taas niin täynnä ajatuksia...

ja juuri silloin joku sanoo "ääääää" lattialla osaamatta vielä sanoa ”iskä”!


***

Sellaisia minä mietin juuri nyt 13.2.2016 iltapäivällä ja sitäkin millainen maa se Sveitsi oikein olisi, jossa isäni jo asuu? Nimittäin se että minä muuttuisin... tai että minun pitäisi lakata olla olemasta minä tarkoittaa sitä, että lapsillani ei olisi enää sitäkään isää mikä heillä vielä on. Oikeastaan tiedän, että kolme pientä lastani ovat minun suurin tukeni. Olen sitä heiltä kysynytkin, ainakin Huldalta (7 v), joka asioista jo ymmärtää.

Rakkaudella sinullekin ystäväni missä lienetkin ja voimia omassa elämässäsi millainen se juuri nyt onkaan!

Tämän on minun elämääni juuri nyt eikä se ollut aivan sitä ensimmäiseen 49 vuoteen vaikka aivan sama ihminen kaiketi olen ollut tähänkin asti? Onko minulla tai sinulla rakas ystäväni oikeus olla minä ja sinä omassa isänmaassamme ja tehdä juuri sitä missä olemme maailman parhaita omina itsenämme ilman väärää sääntökirjaa – kyse ei ole mistään näpertelystä, ”normitalkoista”, jos ajatuksestani yhtään sait kiinni? Kyse on vapaudestamme, todellisesta henkisestä vapaudestamme ja kaikesta mikä vapauteemme, sen puutteeseen, liittyy.

Ja minä luulin, että se olisi suurinta mahdollista rakkautta, jota minunlaiseni voisi synnyinmaalleen koskaan elämässään yrittää antaa?

- Petri


*** 

KESKUSTELU - Facebookissa voit kommentoida blogiani

ETULINJA - Jos haluat olla siellä missä tapahtuu tilaa uutiskirjeemme!

START-UP - Etsimme tekijöitä perustettavaan yhteiskunnalliseen start-uppiin!


*** 

13.2.2016

Petri Hirvimäki

perustaja, presidenttiehdokas

Unitas kansanliike