Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

Esitutkintaa poliisi, kiitos!

Soittelin Jyväskylän poliisilaitokselle kysyäkseni mitä kuuluu jättämälleni rikosilmoitukselle sananvapaus ja syrjintäasiassa verkkolehti Uutta Suomea kohtaan: "Hyvää kuuluu - on kirjattu muuksi kuin varsinaiseksi rikosilmoitukseksi - ei kuitenkaan haittaa kun on sama asia kuin rikosilmoitus ja jonokin on niin pitkä..."

Noh, siitä hieman keskustelemaan.

Kerroin että on tullut kansanliikettä perustettua ja presidenttiehdokkaitakin ollaan ja asia on kannaltani äärimmäisen merkityksellinen ja vakava. Tiedän kyllä mitä keskiverto poliisimiehen päässä tapahtuu kun tuollaista monologia jonkun aikaa pitää. Kyseinen poliisimies, tutkinnanjohtaja, kuullosti siltä, kuin tietäsi jo tapauksen. Hän ei ollut lukenut ensimmäistäkään selvitystäni asiassa, jotka kaikki löytyvät täältä http://e-liike.net/blogi mutta hän kyllä jo tietää tapauksen miten se menee...

Tuli mieleen mikä olisikaan ollut äänensävy jos Stubb, Rinne, Sipilä, Soini, Väyrynen olisivat soitelleet samassa asiassa? Mutta ei heidän tarvitse soitella näissä merkeissä Suomessa koskaan minnekään. Ei heille tehdä mitään sellaista kuin tehdään jollekin Hirvimäelle.


*** 

Hyvä tutkinnanjohtaja Jyväskylän poliisilaitoksella - tapaus on helppo tutkia, tässä ajatuksiani -

1) Väitetty syy miksi minut heitettiin pois "Puheenvuoro" -alustalta on omien hengentuotteitteni (asiallinen) linkkaaminen kommenttieni yhteydessä – sen Uuden Suomen päätoimittaja Markku Huusko minulle ilmoitti bannauksen syyksi. Sitä ei kuulemma saa olla. Tosiasiallinen syy liittyy poliittiseen vainoon "presidenttiehdokas Hirvimäkeä" kohtaan josta siis rikosilmoitus, mutta ei mennä siihen vielä, aloittakaa tällä selvityksellä, hyvä tutkinnanjohtaja.

2) Katsokaa ja lukekaa omin silmin Usarin keskusteluohjeet täältä: https://oma.uusisuomi.fi/keskusteluohje

 • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai muuhun henkilökohtaiseen ominaisuuteen liittyviä asiattomia viestejä.
 • Valheellisen tai perättömän tiedon levittäminen on kiellettyä.
 • Älä solvaa toista ihmistä. Älä ylipäätään puutu luvatta toisten ihmisten yksityiselämään.
 • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
 • Rikokseen tai väkivaltaan kehottavat viestit ovat kiellettyjä.
 • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
 • Älä mainosta.
 • Älä käyttäydy häiritsevästi.
 • Älä jankkaa. Tarkoituksellista keskustelun pilaamista ei suvaita.
 • Älä huuda, eli käytä isoja kirjaimia.
 • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.
 • Voit kirjoittaa tarpeen mukaan www-osoitteita keskusteluihisi. Järjestelmä muuttaa automaattisesti www-osoitteet linkeiksi.

3) Kielletäänkö siis jossain linkkaamasta omaan materiaaliin – ei todellakaan! Jopa pyydetään olemaan ”laittamatta ylipitkiä lainauksia” ja kerrotaan, että ”järjestelmä muuttaa automaattisesti www-osoitteet linkiksi”. Oma perusteeni on lisäksi se että teen uniikkia tavaraa, jota ei ole muualla. Ei muilla ole omia yhteiskunnallisia agendoja jne. Omat kirjoitukset on oikoluettu ja haluan ohjata keskustelua kommentissani toisinaan niihin, jos kelpaa – pakkohan linkkiä ei ole avata. Linkki liittyy myös aina kommentoimaani blogiin suoraan.

4) Tarkistakaa mitä olen kommentoinut vaikkapa muutaman viime kuukauden aikana. Sen kaiken näkee alustalta. Ei mitään normaalista poikkeavaa vaikkapa verrattuna päätoimittaja Huuskoon itseensä.

5) Kysymys kuuluu onko seuraava Kokoomuksen kansanedustaja Pauli Kiurun ilmoittama ”asiaton viesti” todellakin asiaton kommentoidessani hänen blogissaan juuri ennen saamaani bannausta!!?? Kiurun blogin otsikko: "Onko ex-jääkiekkoilija Selänteellä oikeus mielipiteeseen?" Petri Hirvimäen kommentti siinä: "On oikeus! Ja toi Selänteen blogihan oli ihan selventävä - myös Hirvimäellä on oikeus esittää asiansa Selänteelle - http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/210807-ala-mene-farmiin-teemu-selanne

6) Kuten huomaatte Usarilla ei ole mitään todellista keissiä tässä - kyse on todellakin minuun kohdistuvasta poliittisesta ajojahdista ja syrjinnästä. Minulla on keissi Uutta Suomea vastaan.

7) Pyydän sen jälkeen teiltä hyvä tutkinnanjohtaja pikaista yhteydenottoa Usariin (Huusko) ja pyyntö olla yhteydessä Hirvimäkeen asap niin katsotaan asiaa vielä. Josko säästäisimme aikaa ja energiaa ja veisimme maatamme eteenpäin jotenkin rakentavasti välillä - 

case closed!?


*** 

KESKUSTELU - Facebookissa voit kommentoida blogiani

ETULINJA - Jos haluat olla siellä missä tapahtuu tilaa uutiskirjeemme!

START-UP - Etsimme tekijöitä perustettavaan yhteiskunnalliseen start-uppiin!


*** 

12.2.2016

Petri Hirvimäki

perustaja, presidenttiehdokas

Unitas kansanliike