Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3


Janitskin, Hirvimäki & Ylen Jääskeläinen – suora lähetys MV??!!

Jokaista ns. tervettä miestä ja naista vituttaisi jos olisi asemassani nyt.

Suomalaisen valtamedian mielestä on paljon tärkeämpää kaverisosiaalikapitalismin ja inhodemokratiamme nimissä "suojella kansaa" yhteiskuntamme ilmeisiltä ykkösvihollisilta, kuten vaikkapa Petri Hirvimäeltä, kuin kertoa kansalle mitä maassamme tapahtuu – mutta onneksi meillä on ollut edes MVlehti tässä nimenomaisessa tapauksessa!

http://mvlehti.net/2016/02/06/markku-huusko-uusisuomi-fi-rikosilmoitus-on-nyt-tehty/


***

Todellisuudessa valtamedia suojelee kavereitaan. Jonkun sisäpiiriin kuulumattoman maineella ei sitten olekaan niin väliä. Sen voi vetää vessanpöntöstä alas tekaistujen verukkeiden perusteella.

Ei ole suuri ihme, että maa on tällaisessa jamassa jos valtapoliitikkojemme ja heidän edusmiestensä suurin huolenaihe todellakin on muutama asiallinen linkki jossain blogialustalla! Asiaan tutuessaan lapsikin tajuaa, että oikeasti "vika" on vallanpitäjiä, isoja puolueita ja poliittista korruptiota haastavissa blogeissani –

mutta sitähän ei voi syyksi esittää, koska siitä jäisi kiinni!

Sisäpiirin kavereita suojellessa ei ole niin väliä journalismillakaan, senkin voi vetää tiukan paikan tullen alas vessanpöntöstä! Valtamedia – asioista kuoliaaksivaikeneminen ei valitettavasti ole journalismia! Nyt tehtiin taas uusi kaikkien aikojen rimanalitus omalla kohdallani – yksikään valtamedia ei ole vaivaantunut kertomaan rikosilmoitukseen johtaneesta syrjinnästä poliittisen mielipiteen perusteella – ei vaikka se on Suomen lain mukaan rikos.

Kaikki todisteet ovat puolellani – poliittista huutoäänestystä en ajatellut järjestää.


***

Mitä voi "presidenttiehdokas Hirvimäki" tehdä tällaisessa tilanteessa? Tottakai ehdotan tässä ja nyt verkkolehti Uuden Suomen päätoimittaja Markku Huuskolle vielä takaporttia ja julkista anteeksipyyntöä asiassa – Unitas kansanliike ei tule suostumaan tällaiseen kohteluun.

Syntyneen keskustelun aikana olen tajunnut, että en välttämättä ole ainoa, joka on saanut tuta moista syrjintää täysin tekaistuilla syillä. Ihmiset luulevat, että yksityinen voi tehdä mitä haluaa, ei voi. Ei voi tehdä Hirvimäelle eikä kenellekään jos on tarkoitus, että sananvapautta demokratian pelisääntöjen pohjalta kunnioitetaan.

Asia kannattaa kääntää myös niin päin, että jos "puolueeton" alustanpitäjä ei pysty tasapuoliseen kohteluun niin onko hän silloin väärässä bisneksessä? Maamme on vakavasti ylipolitisoitunut – pitääkö se hyväksyä oman sananvapautemme kustannuksella "puolueettomilla" mm. Uuden Suomen kaltaisilla blogialustoilla?

Mitä "puolueettomuus" suomimediassa tarkoittaa?

Haluan herättää yhteiskunnallista keskustelua "puolueettomasta mediasta" laajemminkin. Lähetin Ylen vastaavalle päätoimittajalle Atte Jääskeläiselle asiasta sähköpostin pari päivää sitten. Jääskeläisen aikaisemmat pestit myös Helsingin Sanomissa ja Suomen tietotoimistossa tarkoittavat, että hänen kaltaiseen vaikuttajaan tällaisissa asiassa pitää olla yhteydessä jos valtamediasta puhutaan.

Ilja Janitskin MVlehti – olkoon asiani tässä sinullekin tiedoksi. Luin jostain että tulet vaikka suoraan lähetykseen: "Olen valmis tulemaan Suomeen puolustamaan faktoja vaikka jonkun vasemmistopoliitikon kanssa. Kaikki käy, kunhan kyseessä on suora lähetys, ettei sanoja päästä vääristelemään." Jos siis joku vassari vielä mukaan ja Janitskin, Hirvimäki & Jääskeläinen päästetään Ylellä irti –

prime time ja ainakin puolitoista tuntia!


***

atte.jaaskelainen(at)yle.fi  tavasin tuota päätoimittaja Jääskeläisen sähköpostiosoitetta aika pitkään ja monesti tarkistin, että ei mene väärään. Onkohan muillakin vaikeuksia eliitin sähköpostiosoitteiden kanssa kuin minulla? 99,9 prosenttisesti niitä ei ole olemassakaan julkisuudessa, olen huomannut! Lähetin postin Jääskeläiselle gmailistani varmuuden vuoksi ettei vain mene roskapostiin.

En koskaan tule saamaan vastausta.

Valtamedialla on aivan keskeinen rooli maamme yhteiskunnallisen latistuksen ja poliittisen valtaeliitin portinvartijana. Suomessa ei merkitse mitään edes se, että olet tärkeän asiasi maailman paras omistaja ja potentiaalinen uuden oivaltaja – ei jos sinusta on minkäänlaista potentiaalista uhkaa inhodemokratiamme suurelle toimimattomuudelle!

Kannattajani ovat sanoneet minulle, että tuo porukka pelkää minua? Se on hyvin hämmentävää, mutta mitä muuta enää voi päätellä saamastani kohtelusta? Oma isänmaani on politrukkien ja sisäpiirin kaverisosiaalikapitalistien, kansaa kohtaan täydellisen ylimielisen pullamössöeliitin luvattu maa  ruohonjuuritasolta lähtevällä systeemiä haastavalla kansalaisaktivismilla ei niin väliä.

Presidentti Hirvimäki vastaa sähköposteihin, Atte Jääskeläinen!


***

KESKUSTELU - Unitaksen Facebook sivuilla voi käydä asiaa myös kommentoimassa -

ETULINJA - Jos haluat olla siellä missä tapahtuu tilaa uutiskirjeemme!

START-UP - Etsimme tekijöitä perustettavaan yhteiskunnalliseen start-uppiin!


***

11.2.2016

Petri Hirvimäki

perustaja, presidenttiehdokas

Unitas kansanliike