Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

Markku Huusko uusisuomi.fi – kantelu JSN:lle lähti nyt!

Alla Julkisen sanan neuvostolle 4.2.2016 jättämäni kantelu sananvapausasiassa verkkolehti Uuden Suomen toiminnasta.

Arvoisa Julkisen sanan neuvosto,

Sananvapauteni esittää mielipiteitäni verkkolehti Uuden Suomen Puheenvuoroissa on loukattu pahimmalla mahdollisella tavalla. Päätoimittaja Markku Huuskon toimesta minulta on 29.1.2016 alkaen kokonaan evätty pääsy kirjoittaa blogeja, esittää mielipiteitäni tai kommentoida toisten mielipiteitä kyseisellä blogialustalla.

Mitään laitonta tai rikollista en ole koskaan tehnyt blogeissani tai kommenteissani. En myöskään koskaan mene kenenkään henkilön persoonaan liittyviin seikkoihin. Kirjoitan asiablogeja ja haastan suomalaista poliittista kenttää kokonaisuuden kautta. Haastan kaikkia puolueita ja maamme yhteiskunnalliseen elämään liittyviä ongelmakohtia. Kykenen luomaan omaa käsitteistöä ja olen jopa synnyttämässä uutta aatetta eli "unitarismia" suomalaiseen yhteiskuntaan ja maailmalle laajemmaltikin.

Asia on vakava isku suomalaiselle sananvapaudelle ja ruohonjuuritason kansalaisaktivismille. Olen Unitas kansanliikkeen perustaja ja saadakseni ääntäni kuuluviin puolueitten ulkopuolisena toimijana olen myös "presidenttiehdokas Hirvimäki".


***

Sananvapauteni vieminen verkkolehti Uuden Suomen toimesta on tapahtunut erittäin epäasiallisten verukkeiden perusteella ja täydellisesti minua ja Unitas kansanliikettä syrjien.

Kokonaisuus ja tapahtumat viimeisien kuukausien aikana Uudessa Suomessa huomioiden on täysi syy epäillä tietoista poliittista ajojahtia "presidenttiehdokas Hirvimäkeä", perustamaani Unitas kansanliikettä ja sen kasvavaa vaikutusvaltaa kohtaan. Muualla mediassa tämä on tapahtunut kuoliaaksivaikenemalla Unitaksen ajama asia, jolloin siihen ei tietenkään pääse mitenkään käsiksi. Sähköposteihini ei mm. koskaan vastata jne.

Mutta tähän tapaukseen pääsee jo käsiksi.

Saamani bannaus asettuu outoon valoon monessakin mielessä kun asioita tarkemmin ajattelee. Siihen liittyy mm. hyvin omituinen Kokoomuksen kansanedustaja Pauli Kiurun sekaantuminen asiaan. Kokonaisuus selviää parhaiten lukemalla aiheesta kirjoittamani tiedoteblogi, jonka löytää seuraavan linkin takaa. Siellä on kuvattu vaihe vaiheelta mitä viimekädessä on tapahtunut sekä otettu kantaa asiaan laajemmassakin yhteiskunnallisessa mielessä –

http://e-liike.net/blogi/196-markku-huusko-uusisuomi-fi-kyse-on-sananvapaudestamme


***

Yllä olevassa blogissani olevien tarkempien yksityiskohtien ja muiden seikkojen lisäksi alla perusteluni Julkisen sanan neuvoston laatimiin Journalistin ohjeisiin niiltä osin kun katson verkkolehti Uuden Suomen ja sen päätoimittaja Huuskon niitä rikkoneen.

"1. Journalisti on vastuussa ennen kaikkea lukijoilleen, kuulijoilleen ja katselijoilleen. Heillä on oikeus saada tietää, mitä yhteiskunnassa tapahtuu."

Peruste – Uusi Suomi, päätoimittaja Markku Huusko on nyt totaalisesti evännyt yhteiskunnallisen ruohonjuuritason muutostekijän, Unitas kansanliikkeen, ja presidenttiehdokas Hirvimäen seuraamisen Uuden Suomen lukijoilta.

"2. Tiedonvälityksen sisältöä koskevat ratkaisut on tehtävä journalistisin perustein. Tätä päätösvaltaa ei saa missään oloissa luovuttaa toimituksen ulkopuolisille."

Peruste - Uusi Suomi ilmoittaa olevansa "puolueeton". Se ei ole puolueeton jos se syrjii näin räikeästi puolueiden ulkopuolista toimijaa, joka haastaa valtapuolueiden status quota. Usarin päätosvalta on siis osin luovutettu ja riippumattomuus menetetty systeemin ja eduskuntapuolueiden suosimisen ja miellyttämisen nimissä. Oma tapaukseni antaa mahdollista osviittaa siitä minkä puolueen suuntaan aivan erityisesti?

"3. Journalistilla on oikeus ja velvollisuus torjua painostus tai houkuttelu, jolla yritetään ohjata, estää tai rajoittaa tiedonvälitystä."

Peruste – Nimenomaan juuri noin! Usarissa on kommenttien kohdalla "ilmoita asiaton viesti" painike mikä on ongelmallinen tässä kohtaa. Kysymys kuuluu – miksi Uuden Suomen pitää edes sekaantua mihinkään tuollaiseen silloin kun "asiattomat" viestit ovat kaikkea muuta kuin asiattomia kuten kansanedustaja Kiurun tapaus osoittaa selvästi? Vastaus: siksi että Uusi Suomi ja sen päätoimittaja Huusko ei ole puolueeton eikä noudata hyvää journalistista tapaa vaan rajoittaa Hirvimäen sananvapauden epäasiallisilla perusteilla. Halu miellyttää valtapuolueita (joka on tässä tapauksessa selvää syrjintää) olla mukana valtapelissä jne.

"4. Journalisti ei saa käyttää asemaansa väärin. Hänen ei pidä käsitellä aiheita, joihin liittyy henkilökohtaisen hyötymisen mahdollisuus eikä vaatia tai vastaanottaa etuja, jotka voivat vaarantaa riippumattomuuden tai ammattietiikan."

Peruste – aivan! Käytän suomalaisesta systeemistä sanaa "kaverisosiaalikapitalismi", joka kuvaa ylipolitisoituneen systeemimme kokonaisuutta vasemmalta oikealle ja alhaalta ylös ja keskelle. Päätoimittaja Huuskon tapauksessa paino sanalla "kaveri". Huusko haluaa olla vallanpitäjien kaveri, muilla ei niin väliä. Kaveruuttaan voi osoittaa mm. vaientamalla kavereille epämieluisat toimijat kuten tapaukseni osoittaa.

"8. Journalistin velvollisuus on pyrkiä totuudenmukaiseen tiedonvälitykseen."

Peruste – tämä ei ole kanteluni varsinainen pointti (vaan verkkolehti Uusi Suomen toiminta erityisesti), mutta suomimedia kokonaisuudessaan ei ole ollut tehtäviensä tasalla kertomassa mitä yhteiskunnallisesti on tapahtumassa Unitas kansanliikkeen kautta. Kuoliaaksivaikeneminen on ollut hyvin tehokasta, eikä kuoliaaksivaikeneminen ole totuudenmukaista tiedonvälitystä!

Aivan kuin olisi pelätty koko ajan, josko tuolla agendalla ja intohimolla voisi saada kovastikin kannatusta jos siitä joku kadunmies alkaa kuulla?

Olemme Unitaksessa tehneet hyvin tasokasta yhteiskunnallista kehittämistä, suoranaista yhteiskunnallista innovointia. Myöskään emme edes pyri varsinaisesti valtaan, ellei se ole pakko, jotta asiat muuttuisivat, vaan saamaan asioita eteenpäin – tässäkin mielessä suomimedian toiminta on ollut suorastaan ihmeellistä ja kaikkea muuta kuin osoittanut hyvää journalistista tapaa jne. eettisiä periaatteita.

Kunnioittavasti,

Jyväskylä, 4.2.2016

Petri Hirvimäki


***

KESKUSTELU - Unitaksen Facebook sivuilla voi käydä asiaa myös kommentoimassa -

ETULINJA - Jos haluat olla siellä missä tapahtuu tilaa uutiskirjeemme!

START-UP - Etsimme tekijöitä perustettavaan yhteiskunnalliseen start-uppiin!


***

4.2.2016

Petri Hirvimäki

presidenttiehdokas

Unitas kansanliike