Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

Mediakeisari munasillaan

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi puheenvuorossa.)

Viimeviikkoisen blogini "Nussittuna nukkuisit sikeästi" - herätys Keskisuomalainen! tarkoitus oli avata uutta näkökulmaa keskusteluun suomimediasta inhodemokratiamme portinvartijana.

Toimi Kankaanniemen seksiviestikohua on Kankaanniemen itsensä osalta moralisoitu jo aivan tarpeeksi, ellei mitään suoranaisen rikollista jatkossa asiassa ilmene. Yhteiskunnallisesti paljon tärkeämpää olisi saada selvyys siihen, mikä on ollut sanomalehti Keskisuomalaisen todellinen rooli asiaa julkisuuteen tuotaessa - 

olen kuullut sisäpiirin kommentteja, että vastapuolena olleita naisia olisi pyydetty olemaan hissukseen ja pysymään poissa julkisuudesta?

Onko mahdollista, että menee kokonainen vajaa kuukausi Kankaanniemen vaali-iltavideon jälkeen siihen, että kukaan naisista ilmoittautuu medialle - äärimmäisen epätodennäköistä! Onko mahdollista, että Keskisuomalaisen toimituksessa ei tajuta asian merkittävyyttä ja siksi viivytellään - ei! 

Mikä on päätoimittaja Pekka Mervolan asema jos käy ilmi, a) että eduskuntavaaleja on "manipuloitu" eli tietoa pantattu jopa yli vaalien ja/tai b) että ajoitus on pelattu tarkoituksella noin kiusalliseksi Kankaanniemen kannalta - valtapeliin kuuluvaa "pientä taktikointiako" vain?

Myös suomimedia on täynnä tuhoisaa valtaholismia!

Valtaholismi on luomani uusi käsite, jota olen avannut enemmän E-liike.net kansanliikeen kautta. Se tarkoittaa yhteiskunnan kokonaisuuden kannalta kestämätöntä tilannetta, jossa yksilötason tai kollektiivin päätöksiä tehdään ennen muuta vain oman valta-aseman pönkittäminen huomioiden.

Maassa maan tavalla, so what?

Sitä sitten, että valtaholismi on yhteiskunnallisen päätöksentekomme ylivoimaisesti suurin ongelma, jonka ratkaiseminen on avain kaikkien ratkaistavissa olevien ongelmien selättämiseen!

E-liike.net kuningasajatus on luoda "uusi peli", joka vie keinot pois valtaholismin keskeisimmiltä linnakkeilta: valtapuolueilta, ay-liikkeeltä ja eräiltä turhilta virkamiespömpööseiltä sekä edellisten suosimilta yksityisen sektorin pullamössötoimijoilta. Oman eduskuntavaalikokemukseni myötä olen kevään 2015 aikana saanut tuta myös suomimedian keskeisen roolin valtaholismin ruokkijana ja yhtenä aivan pääpelurina.

E-liike.net agenda2015 ja sen "Kymmenen askelta vapauteen" on täsmäpommi valtaholismiin! 

Yhdenneksitoista agendamme askeleeksi on jatkossa lisättävä suomalainen poliittinen valtamedia ja ne uudet keinot, joilla median viljelemä latistus ja pysähtyneisyys voitetaan - innovoinnilla, muutosvoimien laajamittaisella mobilisoimisella ja suomalaisella sisulla!

Olen kevään blogeissani kuvannut sitä ylimielisyyttä, mikä rakkaan kotimaakuntani Keski-Suomen maakuntalehteä tuntuu vaivaavan. Tämä on surullista maakunnassa, jossa esi-isäni ovat ikiaikaisesti asuneet, Emil-pappani taistellut vapaussodassa ja Veikko-isäni luonut maailmanluokan kuvataidettaan -

pojasta polvi paranee, sanotaan?

Jos joku systeemin ja sisäpiirin ulkopuolelta tuleva saa monipuolisen 48 vuoden elämänkokemuksen jälkeen "kaikkien aikojen yhteiskunnallisen herätyksen", laittaa itsensä täysillä peliin ja luo omin käsin tyhjästä jotain E-liike.net kaltaista, ei se ole 2000-luvun Suomessa mitään verrattuna siihen, että valtapuolueen puoluetoimistosta soitetaan ja vinkataan uudesta oppilaskunnan puheenjohtajasta tai ministeristä jakamassa mummoille naistenpäiväkukkia - 

vastauksia odotellessa päätoimittaja Mervola!

Sisumme on vapautemme!

26.5.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki