Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

Kupla Etelärannassa

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi puheenvuorossa.)

Kokoomuslainen Tuomo Luoma kirjoitti 2.5.2015 blogissaan "Hakaniemeläinen kupla" suomalaisen ay-liikkeen vaikeuksista seurata aikaansa.

Luoman ajatukset ovat herättäneet vilkasta keskustelua. Ymmärrän hyvin hänen pointtinsa, sillä onhan Luoma monessa mukana oleva liikemies, yrittäjä ja Verkkoteollisuus ry:n entinen puheenjohtaja ja nykyinen sisäpiiriläinen. Olen samaa mieltä oikeastaan kaikesta mitä hän blogissaan kirjoitti. Kuitenkin minulla on huonoja uutisia Luomalle ja Kokoomukselle - tai hyviä, miten sen ottaa?

Kun Kokoomuksen leiristä aletaan kertoa totuuksia, voisi samalla kertoa koko totuuden eikä vain 1/3 totuutta!

Heitän ilmoille jotain hyvin tärkeää, mutta maassamme melkein kuoliaaksivaiettua. Jotain sellaista, minkä pitäisi nykyisessä tilassaan olla vähintäänkin yhtä kuuma peruna keskusteluissa maamme talouden ja yrittäjyyden hyvinvoinnista ja pärjäämisestämme globaalissa kilpailussa kuin jatkuva ay-vääntökin on. Keskustan voittoisan vaalikampanjan retoriikkaa mukaillen voisimme puhua ei vain yhden tai kahden vaan "sadan biotuotetehtaan veroisesta jutusta" kansantaloudellemme -

on aika kaulita ja kääntää kunnolla suomalainen julkisvetoinen kasvuyrittäjyysrahoitus Tekeseineen ja muine virkamiespömpööseineen!

TEKES ja vastaavat ovat kannettua vettä kaivossa. TEKES jakaa suurta eriarvoisuutta ja epäonnistuu räikeästi tehtävässään. Virkamies ei voi mitenkään osata päättää miten veronmaksajan raha pitäisi jakaa tuottavasti ja millaista riskiä pitäisi ottaa (kasvuyrittäjyys), asia, jonka tajuaa lapsikin, mutta ei suomalainen poliitikko! Koko TEKES:n virkamiesarmeija voitaisiin haluttaessa lakkauttaa vaikka yhdessä yössä tasapuolisesti kaikille sijoittajille annettavan verovähennyksen kautta! 

TEKES:ä tarvitaan Suomessa vuonna 2015 ainoastaan siksi, että se on olemassa ja se on oiva väline harjoittaa maailmanluokan poliittista korruptiota!

Syitä siihen miksi supertärkeästä asiasta ei puhuta riittävästi ovat bisnespuolella toisaalta pullamössö (ilmainen lahjaraha kelpaa aina) ja toisaalta suoranainen pelko siitä, että jos yhtään haastaa nykysysteemiä ei varmasti enää saa julkista rahoitusta, mutta ei myöskään yksityisten sijoittajien rahaa, joka Suomessa menee täysin julkisen perässä. Politiikassa syitä ovat poliitikkojen suoranainen tietämättömyys asian tärkeydestä "ei tämä meidän puolueelle kuulu" tai hyötyjien osalta tietoinen tai tiedostamaton poliittinen korruptio, jota ei ole kiva availla kenellekään tai itse turhia tarkemmin mietiskellä.

Bisnespuolella minut varmaankin tunnetaan jo maamme "TEKES:n tappajana no. 1"?

Olen ollut TEKES-asiassa hyvin aktiivinen oikeastaan koko sen ajan mitä perustamani avoin kansanliike E-liike.net on ollut olemassa eli kesästä 2014 asti. E-liike.net ajaa poliittisen korruption ja tuhoisan valtaholismin alasajoa aivan kaikilla rintamilla.

Sanaa epäreilun pelin problematiikasta on jo mennyt etenkin Kokoomuksen ja pääministeri Alexander Stubbin suuntaan. Myös herrat tuleva pääministeri Juha Sipilä (joka on ollut TEKES:n sisäpiiriläinen jo vuosia) ja Timo Soini tietävät mistä kirjoittelussani on kyse. Tämä blogini olkoon siis täsmätietoa suoraan kentältä Rinteelle, Arhinmäelle, Haglundille, Räsäselle, Niinistölle ja pienpuolueille sekä niille maamme 5 475 450 kansalaisesta, jotka eivät ole asiasta vielä kuulleet.

Veronmaksajien rahoilla tapahtuvan epäreilun ja tehottoman julkisen kasvuyrittäjyysrahoituksen muuttaminen reiluksi peliksi, jossa parhaat voittavat, on kirjoitettava seuraavaan hallitusohjelmaan -

suomalaisen kasvuyrittäjyyden pelastaminen kuuluu kaikille eikä vain yhdelle Hirvimäelle!

Jos demareitten ja vasemmistoliiton jäljet valtapelissä, politikoinnissa ja toimintansa rahoituksessa johtavat monessa asiassa sylttytehtaalle niin kyllä Kokoomuksellakin omalleen! Elinkeinoelämän keskusliitto EK (os. Eteläranta 10) ja muut työnantajapuolen keskusjärjestöt ovat taustapiruina mitä tulee Kokoomuksen hiekkalaatikkoleikkeihin -

mutta miksi ihmeessä EK ei halua Suomeen reilua peliä ja markkinataloutta edes itse bisnekseen?  

Siksi että Suomessa rehottaa ja voi hyvin maailmanluokan poliittinen korruptio ja EK on elimellinen osa tätä prosessia omalla reviirillään! EK, TEKES jne, Kokoomus, eräät rahamiehet ja valitut kasvuyrittäjät ja isot korporaatiot ovat sisäpiiriläisiä "Team Finland keitoksessa", jossa jokaisella on omat intressinsä (syrjään heitettyjen kustannuksella) ylläpitää suomalaisen yrittäjyyden ja talouselämän potentiaalin, innovointikyvyn, tehokkuuden, reilun pelin ja markkinatalouden toimivuuden täydellistä latistusta!

Suomalainen älä usko propagandaa, usko Hirvimäkeä - jokainen veronmaksaja osallistuu tahtomattaan tähän yhteen inhodemokratiamme likaisimmista peleistä!

TEKES:n ja muitten mekanismien kautta isänmaassamme ei edes tarvita ruskeita kirjekuoria vaan asiat voi tehdä näppärästi ottamalla jonkun toisen selkänahasta. Siinä missä "Demarit vie suomalaisen työn Kiinaan" on "Kokoomus Suomen kapitalismin sossu"! Vastaavasti Elinkeinoelämän keskusliitto EK on maamme pysähdyksen ja kasvuyrittäjyyden latistuksen ylläpitäjänä vähintäänkin yhtä luotettava kuin mitä toverit Hakaniemen suunnalla konsanaan! 

Kun tähän vielä lisätään että "Keskusta on Suomen maaseudun suuri latistus" ja otetaan analogia MTK:n ja maaseudun tukihässäköihin niin aletaan olla jo hieman tasapuolisemmassa vuoropuhelussa toverien vasemmalla kanssa - vaikka kuinka olisi vaalien jälkeen pollea olo Keskustan ja Kokoomuksen suunnalla.

Ja olkaa huoletta Perussuomalaiset - Hirvimäki ja E-liike.net seuraa kyllä teidänkin tekemisiänne ja tekemättä jättämisiänne! 

Valitettavasti Persut eivät ole haastaneet rivilläkään itseään tässä Suomen hyvinvoinnin kannalta elintärkeässä asiassa (puheenjohtaja Soinille osoitetusta pyynnöstäni huolimatta) mitä tulee puolueen vastauksiin Sipilän 15 kysymyksen listaan hallitusneuvotteluihin liittyen.

Kokoomuksen vastauksissa Sipilän kysymyksiin oli alleviivattuna tottakai paitsi TEKES: "Tekesin rahoitustaso on turvattava..." myös Stubbin lempilapsi Team Finland oli vahvasti kuvassa mukana: "...Team Finland –konseptia kehittämällä." Keskustan suuntaan heitettyä kosiskelua piisasi siinä missä ay-liikkeen ja vasemmistopuolueitten haastamistakin - miksi ihmeessä Kokoomus haluaa yhtäkkiä paaluttaa suomalaisen maataloustukipolitiikan innokkaammin kuin maaseudun latistajapuolue itse? Sitten oli sääntelyn purkamista ja kilpailun lisäämistä ja monta muutakin kivaa juttua ja hienoa sanaa äkkiseltään vilkaistuna.

Lopuksi lainaan Tuomo Luoman blogin päätössanoja Hirvimäkisittäin soveltaen.

"Jos muutos pitäisi aloittaa jostain, sen voisi aloittaa tunnustamalla tosiasiat. Mutta jos EK:n ja sitä komppaavien puolueiden johtajien retoriikassa vilisee lauseita tyyliin ”jokainen Nobelin palkinnon voittanut taloustieteilijä ja jokainen riippumaton asiantuntijakin Suomessa on sitä mieltä, jokainen suomalaisen kasvuyrittäjyysrahoituksen mädän silmilleen saanut entreprenööri ja jokainen Afrikan tähteä osaava lapsikin on sitä mieltä, mutta minä olen toista mieltä ja teen päätökseni sen mukaan”, niin ennuste tulevaisuuteen on huono. Hyvin huono."

Se saadaan paljon paremmaksi kun aletaan yhdessä hommiin - napit löytyvät alhaalta!

Sisumme on vapautemme! 

4.5.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki