Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

Mayday, mayday, mayday - Timo Soini!

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi puheenvuorossa.)

Tämä on sinulle Timo Soini ja kumppanit - saa olla yhteyksissä asiasta, jonka esitän alla. 

Kirjoitin eilen blogissani pettymyksestäni vaalien lopputulokseen kotimaakunnassani Keski-Suomessa. Yleensä ottaen olen pettynyt siihen miten tylsästi neljän (kahdeksan) vuoden sykli taas toistui ilman että pienpuolueet olisivat nostaneet kunnolla päätään tai niitten olisi annettu nostaa.

Valtakunnantasolla lopputulema ei onneksi ollut miinus kymmenen askelta takapakkia, sillä kompensaationa mentiin muutama askel eteenpäinkin! Helsingin vinkkelistä on näköjään täysin käsittämätöntä ymmärtää, että Perussuomalaisten menestys heidän ottaessaan ansiosidonnaisilta tipahtaneitten ex-demariäänestäjien äänet oli suoranainen demokratian torjuntavoitto - "Demarit vie suomalaisen työn Kiinaan!"

Meillä siis on myös ajattelevia äänestäjiä tässä maassa ja nyt ei puhuta mistään neljän vuoden inhosyklistä vaan oikeasti ajattelevista äänestäjistä, hyvä ex-demariäänestäjät, hyvä Perussuomalaiset!

Monessa mielessä Timo Soini jos kuka, eikä suinkaan Juha Sipilä, on halutessaan paras mahdollinen pelintekijä, mitä tulee maamme todellisten ongelmien taklaamiseen alkuun edes paperilla tulevissa hallitusneuvoteluissa. Ennen kuin innostutaan liikaa siellä persujen leirissä sinulle olisi yksi "pikku homma", Timo, - 

pelasta suomalainen kasvuyrittäjyys!

Ja nyt ei olla Aalto yliopiston campuksella vaan jossain aivan muualla. Toisaalta maailmalta katsoen Otaniemi ei eroa Jyväskylästä tai Rovaniemestä mitenkään - 

Timo, iske nyrkki pöytään hallitusneuvotteluissa!

TEKES:n kaltaiset tehottomat (TEKES:ä tarvitaan vain koska se on olemassa) ja suurta eriarvoisuutta jakavat virkamiespömpöösit on heitettävä kasvuyrittäjyyden keskitysleirille, kun sinne on nyt viskattu lukuisa joukko "suomalaisia stevejobseja, puolikkaita ja neljäsosia" maakunnissa eritoten.

TEKES jne sekoittavat pakan ja myös yksityisen rahan täydellisesti, moni vetää välistä.

TEKES:n voi lakkauttaa "yhdessä yössä" ja silti valtio voi tukea halutessaan kasvuyrittäjyyttä verohelpotuksen kautta ja siten reilun pelin kautta. Meillä on isänmaassamme turhia poliitikkoja, vääriä virkamiehiä ja suurta mielivaltaa eikä tietoakaan reilusta pelistä monessa paikassa. Moni asia näyttää olevan kunnossa, mutta onkin oikeasti kaikkea muuta -

juuri kasvuyrittäjyysrahoitus on yksi sellainen ja supertärkeä kansakunnan menestyksen kannalta!

Kaikkein osaavimpia, yrittäjämäisimpiä ja sisukkaimpia veljiämme ja siskojamme on nyt laitettu tylysti syrjään samalla kun jotkut ylläpitävät oman valtaholisminsa nimissä suomalaista inhodemokratiaa ja maailmanluokan poliittista korruptiota! Suomen kansa tarvitsee näitä epäinhimillisen ahtaalle ajettuja, syrjäytettyjä huippuosaajia ja sisupusseja ennen kuin he muuttavat maasta tai heistä tulee tuntemattomia katutrubaduureja juomassa omaa päijänteellistään viinaa siellä jossain -

suomalaisen kasvuyrittäjyyden keskitysleirin portti on räjäytettävä ja kaikki potentiaali vapautettava välittömästi!

Timo Soini, tämä asia on saatava yksiselitteisesti mukaan hallituspapereihin - niin paljon kuin parakki 66:sta voi käskyjä kenellekään antaa... mutta en ole yksin tässä parakissa! Suurinta osaa meistä motivoi pelko ja huoli perheemme elättämisestä eli ihmiset eivät uskalla julkisuuteen.

Minulla ei ole enää mitään menetettävää. Se on pitkä tarina ja olen jo pudonnut, perheenikin kärsii. "Leipäjonoista Silicon Valleyhin ja toisinpäin" oli yksi sloganeistani eduskuntavaalikampanjassani, josta ei lupauksista huolimatta kirjoitettu loppujen lopuksi riviäkään Keskisuomalainen Oyj:n hallinnoimissa maakuntamme sanomalehdissä.

E-liike.net ja Hirvimäki jatkavat taisteluaan se on varma ja pyydän ihmisiä mukaan!

Emme ole vain kasvuyrittäjyysliike vaan paljon enemmän. Mietin koko ajan mistä teen voita leivän päälle. Mietin koko ajan onko isänmaassani yhtään ihmistä, jolla on resurssia, taloudellista tai suhteita tai molempia, ja jotka oikeasti haluaisivat muuttaa asioita - vai ovatko kaikki nykypelin menestyjät todellakin sisäpiiriläisiä, tai parhaimmillaankin vain harmittomia hovinarreja, jotka eivät tiedä mistään muusta kuin omien etujensa ajamisesta?

Sekö on isänmaani eliitin henkinen tila vuonna 2015?

Mies jolla on hirvittävästi kokemusta, osaamista ja joka näkee suomalaisen yhteiskunnan läpi paremmin kuin moni muu on tälläisessä jamassa ihmeissään mihin seuraavaksi, katutrubaduuriksiko - Hirvimäki vuonna nolla?

Reilun pelin luominen maamme yrityselämän ja startup-maailman parhaille visionääreille ja sisukkaimmille riskinottajille on jokaisen suomalaisen asia!

Me tarvitsemme oman sankarimme, jolle tasa-arvoiset mahdollisuudet ja taloudellinen tehokkuus sitä kautta - oikeasti parhaat voittakoon - on paljon tärkeämpi asia kuin turhien virkamiesten etujen ajaminen! Meidän on lopetettava Suomen valtion harjoittama ja veronmaksajien rahoilla tapahtuva eriarvoisuuden jakaminen potentiaalisten kasvuyrittäjien keskuudessa - pullamössöä toisille ja keskitysleiriä toisille!  

Minä ja moni muukin olemme valmiita vaikka tuleen asiassamme ja pyydämme apuasi, Timo Soini! 

Jos mikään muu ei auta tee asiasta kynnyskysymys tulevissa hallitusneuvotteluissa. "Kasvuyrittäjyyspuolue Kokoomus" on jo näyttönsä antanut ja uudella "kasvuyrittäjyyspuolue Keskustalla" taitaa silläkin olla aivan liikaa kavereita TEKES:ssä jo pelkästään tulevan pääministerimme kautta.

Kokemukseni kautta taidan olla yksi Euroopan parhaita asiantuntijoita tässä asiassa, jossa kentällä itseään haastamassa ja nykysysteemin pohjamudissa oppii monessa mielessä paljon paremmin kuin akatemioitten, yliopistojen, keskusjärjestöjen, tai finanssikonsernien edustustiloissa - sama logiikka pätisi mielestäni suomalaisessa yhteiskunnassa moneen muuhunkin asiaan.

Juha Sipilä ja Alexander Stubb osoittakaa minulle, että olen väärässä!

Jos pääsen Helsingin kauppatorille tai minne tahansa herroja Sipilä ja Stubb tai rouva kansanedustaja Anne Berner ja muita suomalaisen virkamiesvetoisen kasvuyrittäjyysrahoituksen sisäpiiriläisiä tasaveroisesti haastamaan, minulla tulee olemaan heille vain yksi kysymys ja se keskustelu on ohi -

haluaisitko sinäkin kuulla tuon kysymyksen, Timo Soini?

Sisumme on vapautemme! 

23.4.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki