Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

Verilammikko Kremlin sillalla & populistipuolue Suomen Keskusta r.p.

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi puheenvuorossa.)

Isänmaa kutsuu sinua suomalainen!

Minä Petri Hirvimäki, suomen kansalainen 48 v. monipuolisella kokemuksella, en voi muuta kuin suuresti ihmetellä sitä valtaholismin määrää, joka maamme eturivin poliitikkoja ajaa heidän kierrellessään ja kaarellessaan vaalipaneeleissa Suomen elintärkeitä turvallisuuskysymyksiä!

Voiko juuri keskustapuolueen johdossa ja syvissä riveissä olla niin vähän maalaisjärkeä mitä tulee siihen mennäkö vai eikö mennä Natoon, vieläpä tietää se asia tässä ja nyt - olkaa hyvä Suomen Keskusta ja muut populistit (tai ajattelemattomat) suuri Nato-selvitys on valmis, se tulee tässä -

Boris Nemtsov, karismaattinen toisinajattelija, mies, josta on tulossa kovaa vauhtia kansallissankari Venäjällä murhataan kylmäverisesti sillalle Kremlin viereen!

Olen seurannut Neuvostoliiton ja Venäjän touhua 40 vuotta. Olen viime aikoina myös jutellut Suomessa asuvien venäjän kansalaisten kanssa. Kirjoitin Suomen turvallisuuspolittisesta tilanteesta blogin vain 10 tuntia ennen Boris Nemtsovin murhaa. Blogini sanoma oli se, että Suomella on edessään ei vain vaaran vuodet vaan vaaran kuukaudet, viikot ja päivät. Meillä on naapuri, joka ei ole epäonnistunut demokratia vaan onnistunut totalitarismi, kuten erinomainen Venäjän tilannetta valottava amerikkalaisdokumentti asian ilmaisi.

Politiikka by maalaisjärki -

Ajatteluni pääpointti on se, että Moskovan valtakoneistoa (jossa Putinkin on vain yksi osa) ohjaa ennen muuta "pelko henkensä puolesta" eli se, että vallankumous saapuu Punaiselle torille. "Väärä kollektiivi" on äärimmillään myös paha kollektiivi ja pelätessään henkensä puolesta se on valmis aivan mihin tahansa pitääkseen vallan itsellään - ulkorajojen suunnalla kun provosoi tarpeen mukaan niin Punaisella torillakin säilyy kuri ja järjestys!

Viime ajat ovat osoittaneet, että meillä on "pohjoisen Saddam ja Irak" naapurinamme! 

E-liike.net on perustamani kansanliike. Se ei ole Nato-liike missään mielessä, vaan innovoi uutta "poliittisen päätöksenteon alustaa" isänmaamme pelastamiseksi nykyiseltä valtaholismilta, inhodemokratialta ja nollasummakakunjaolta. Mielipiteeni Nato-kysymyksessä on oma kansalaisen mielipiteeni ja tarkoitus on herättää keskustelua tässä äärimmäisen tärkeässä asiassa - jos joku panee tiukemmat argumentit tiskiin kuin mitä itselläni niin lupaan olla toista mieltä. Saa koettaa!

Väärä kollektiivi nimeltään suomalainen valtapuolue osaa pitää silmänsä tiukasti kiinni omien etujensa ajamiseksi -

Missä ovat suomipolitiikan rohkeat yksilöt ja visionäärit? Missä ovat Suomen yhteiskunnalliset johtajat, joilla olisi oma selkeä mielipide päivänselvään asiaan ja vieläpä uskallusta vedota kansaan vakavassa asiassa? Eivät missään, heitä ei ole suomalaisessa inhodemokratiassa! Omien asemien ja lautakuntapaikkojen varmistaminen on kaikkein tärkeintä suomalaisessa pullamössöajattelussa. Oma mukavuusalue on se kaikkein paras paikka köllötellä rauhassa ja sitten saada valtaholistin täyttymys ja paikka parrasvaloissa aina 4, 8, tai 12 vuoden välein! #ajattelematonäänestäjä

btw. vielä lopuksi tarkistakaapa "asiantuntija" Hiski Haukkalan jäsenkirjat ja kytkennät -

Miten riippumaton yksikään huippututkijoistamme loppujen lopuksi on? Jos tässä jotain on matkan varrella #hyvävallankumous oppinut suomalaisesta inhodemokratiasta, niin sen, että jäljet johtavat aina sylttytehtaalle. Käytännössä jokainen, joka pääsee Suomessa valtamediassa ääneen on osa systeemiä - ja jos ei aivan sisäpiiriläinen niin hovinarri ainakin. 

Herätkää suomalaiset - suuri sankaruus on näyttänyt meille tien!

Sisumme on vapautemme!

12.4.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

(114, sit. Keski-Suomi)