Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

  

TEKES - Alex Stubb, Juha Sipilä, media ja 5 475 450 suomalaista!

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi puheenvuorossa.)

1. ALEX STUBB - seuraavan linkin takana on minuutin mittainen youtube-video eilisestä kohtaamisestani pääministeri Alexander Stubbin kanssa Jyväskylässä.

Suomalaisen kasvuyrittäjyysrahoituksen virkamiespömpöösi TEKES on poliittisen korruption ja latistuksen yksi järkyttävimmistä ilmenemismuodoista maassamme! TEKES on "2000-luvun neuvostoliitto", jossa virkamies jakaa toisille ilmaista pullamössöä vaikkapa 100 000 tai 500 000 € "ole hyvä ja toteuta unelmasi" ja toisille keskitysleirikomennon - totuus on nimittäin se, että yksityinen raha seuraa aina julkista maassamme. Jokainen rahoituksen saanut saa toki kaupanpäälle massiivisen byrokratian.

2. SUOMALAISET - korpikylistä ja pellonreunoilta järvenrannoille kirkonkyliin ja kaupunkeihin -

Heitän jokaiselle asioita seuraavalle suomalaiselle poliittisista jäsenkirjoista välittämättä "tuhannen biotuotetehtaan kysymyksen" - voiko meillä olla isänmaamme talouselämän kehittämisen kannalta supertärkeä asia, jota sisäpiiri pitää ratkaisuna ongelmaan (tarkoituksellisen sokeana omien intressiensä takia), mutta joka todellisuudessa onkin itsessään ongelmien aiheuttaja - TEKES?

TEKES ei voi mitenkään olla tehokas siinä mihin se on tarkoitettu!

Tämä on päivänselvä asia. Myöskin TEKES on jotain sellaista mistä pääsemme halutessamme eroon "yhdessä yössä! Asia koskettaa aivan jokaista suomalaista - ei todellakaan vain kunnnianhimoisimpia yrittäjiä tai sijoittajia - luodaanhan tulevaisuuden hyvinvointi ja työpaikat ja kansainvälinen kilpailukyky pitkälti juuri menestyvissä kasvuyrityksissä. 

Lakkautetaan TEKES porukalla ja tuodaan reilu peli ja kansainvälisyys suomaiseen kasvurahoitukseen!

Oma tarinani viimeiseltä kolmelta tai neljältä vuodelta vuodelta on poikkeuksellinen. Lähdin rakentamaan jotain, mitä luulin juhlapuheisiin uskoen olevan sellaista, mitä tämä maa todellakin tarvitsee ja joka täydentäisi mahdollisuuksia, joita kasvuyrittäjillä on tarjolla. Lähdin visiooni uskoen rakentamaan hyvin kunnianhimoista yksityistä kasvuyrittäjyysekosysteemiä Ambrosia Professionals.

Valtavalla työllä ja itseäni peliin laittamalla sain menestystä ja verkostoiduin ihmisten kanssa maailmalla - peiliin pystyn katsomaan tässä milloin tahansa. Kukaan ei koskaan vain muistanut kertoa minulle alussa totuutta, joka maassamme asiassa on -

Suomessa on 100% julkinen kasvuyrittäjyyden ekosysteemirakentamisen (eli edellytysten luomisen) monopoli asiassa, josta julkisen sektorin oikeasti pitäisi pysyä mahdollisimman kaukana!  

Olen ehdokkuuteni yhteydessä alkanut viime aikoina puhua "kasvuyrittäjyyden keskitysleiristä" ja siitä kuinka sen parakki 66:sta (syntymävuoteni) näkee hyvin kauas! Sieltä näkee niin kauas, että olen alkanut vilpittömästi uskoa, että kaltaiseni elämässään ääriolosuhteisiin joutuneet ihmiset (tavalla tai toisella) ovat juuri niitä, joita eduskunnassa pitäisi olla - ei niinkään nykysysteemin pelisäännöillä menestyjiä!

Enkä muuten ole tämän maan ainut "kasvuyrittäjyyden keskitysleirikomennon" saanut!

Se on sellainen ihmistyyppi, joka tietää, että hänen ei todellakaan kuuluisi olla siellä. Vertaan asioita usein puhumalla siitä, että Steve Jobs, Applen perustaja ja mies joka mullisti kuusi teollisuudenalaa oman visionsa pohjalta, olisi pärjännyt noin minuutin suomalaisen kasvuyrittäjyysvirkamiehen kanssa! 

3. JUHA SIPILÄ - "Juha Sipilä - mites sen TEKES:n kanssa meidän pitäisi tehdä... ootsää miettinyt?"

Aivan sama kysymys myös Keskustan puheenjohtajalle. Juha Sipilä on maamme todennäköinen seuraava pääministeri ja haluan tietää myös pääministeripuolueen kannan tähän supertärkeään asiaan eli suomalaisen kasvuyrittäjyyden rahoitukseen tai oikeammin sen täydelliseen tehottomuuteen ja reilun pelin puutteeseen. Toki voin arvuutella Juhan mielipidettä asiassa, kuten olen jo tehnyt erittäin hyvillä perusteilla tosin, mm. aikaisemmassa Uuden Suomen blogissani -  Juha Sipilä – suomalaisen kasvuyrittäjyysmafian luottopakki?

Puhut johtajuudesta Juha Sipilä - osoita johtajuutta Juha Sipilä!

Juha Sipilällä jos kellä taitaa olla aivan liikaa kavereita TEKES:ssä? Toivon olevani väärässä! Suomessa on systeemin menestyneitä sisäpiiriläisiä, jotka trendikkäästi valittavat byrokratiasta ja holhouksesta ja yrittämisen esteistä. Kun heitä haastaa tulemaan mukaan talkoisiin ei heistä kuulu yhtään mitään. Oikeasti ko. pullamössöporukka ei ole kiinnostunut pätkääkään muusta kuin omasta edustaan ja siitä että saa kupattua löysät pois systeemistä - miellellään ilman turhaa byrokratiaa, kiitos. 

4. MEDIA - Hirvimäki heittää nyt huikean #vaalit2015 haasteen!

Mennäänkö tällä kertaa asioitten ytimeen niitten kautta, jotka eivät ole päässeet aivan helpollla tässä suomalaisessa systeemissä? Jos ei kysytäkään tällä kertaa Aalto Yliopiston, valtionvarainministeriön tai EK:n mielipidettä? Tässä on vaaleja ajatellen vielä hyvää aikaa ottaa nimenomaan suomalainen kasvuyrittäjyysrahoitus uudella tavalla TEKESeineen suurennuslasin alle ja haastaa oikein kunnolla! 

YLE, MTV, Helsingin Sanomat, Kauppalehti, Talouselämä, Uusisuomi.fi, Iltasanomat, iltalehti, Aamulehti, Keskisuomalainen... -

takaan teille että saamme iskukykyisen porukan haastamaan TEKES-uskovaiset. Lupaan olla etulinjassa tässä. Yhteystiedot alla ja odotan yhteydenottoa niin jutellaan lisää. Jos emme saa toisen puolen ykkösketjua kiinni niin ei anneta sen hämätä - kyllähän noilla resursseilla joku aina löytyy! 

Asia on todellakin "tuhannen biotuotetehtaan kysymys" ja kansalaiset varmasti seuraisivat mielenkiinnolla aivan uutta spektaakkelia vaaleihin liittyen. Parasta viihdettä ja samalla jokainen oppii yrittäjyydestä lisää mikä sekin on hyvin tärkeää Suomen tulevaisuuden menestyksen kannalta.

Vielä muutamat suositukset - jokaisessa on TEKES hyvin mukana!

  1. 1.Dear Alex - Kill Tekes!
  2. 2.Hirvimäki 4 min. Ylen vaaligalleriassa
  3. 3.Hirvimäki 90 min. vaalipaneelissa

Juha Sipilä, Alexander Stubb, media, suomalainen - sinut on haastettu, eikä ole aprilliä!

Sisumme on vapautemme! 

1.4.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki