Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

Wahlroos, Sarasvuo & Fazer - tässä teille!

(Julkaistu alun perin uusisuomi.fi:ssä)

Ave, Caesar, morituri te salutant!

Hyvät herrat, teitä on haastettu perintöverotukseen liittyen. Vihreitten puheenjohtaja Ville Niinistö totesi Twitterissään "on aika yrittää ja lopettaa valitus".

Minä, Petri Hirvimäki, sanon, että on aika lopettaa yritys ja iskeä nyrkki pöytään!

Haastan teitä ja muitakin tajuamaan, että Suomen kaipaama suuri muutos ei voi alkaa kehäkolmosen sisäpuolelta, ei valtaa pitävien poliitikkojen ja puolueiden kautta, ei akateemisesta maailmasta tai edes kaltaistenne yrittäjälegendojen ja monimiljonäärien turhautumisesta - 

teillä kaikilla on varaa olla muuttamatta isänmaatamme!

Mutta suuri muutos tarvitsee silti kaiken tukenne! Jos muutosta todella haluatte, hakeutukaa niitten luo, joilla samaa ylellisyyttä ei enää ole - ja nyt ei puhuta rahasta. Puhutaan voimasta, joka kumpuaa syvältä kuin ikivanha graniitti Petäjäveden Sirsankallion uumenissa.

Puhutaan visiosta, jonka vasta aikuisena omien äärikokemustensa myötä löytää, jos löytää, kun on ensin kuusivuotiaana kuullut omalta papaltaan juttuja siitä, millaista touhua oli ampua suomalaisia veriveljiään Vilppulan junasta 97 vuotta sitten...

Puhutaan elämän sattumista, että asiat joskus tapahtuvat määrätyssä järjestyksessä.

Puhutaan siitä, että ei ole enää mitään hävettävää, mitään mistä olisi kenellekään kateellinen tai pelkäisi mitään. Puhutaan täydellisestä rehellisyydestä omalle työlleen ja kaikkensa antamisesta olosuhteista huolimatta, kävi miten kävi. Puhutaan siitä, että sinut on yritetty lannistaa liian monta kertaa, mutta olet vahvempi kuin koskaan -

etkä voi antaa itsesi karata minnekään!

Hyvä vallankumous on alkanut! Suomi voidaan rakentaa maailman parhaaksi maaksi vain jos tajuamme yhdessä, että rintamalinja ei enää 2000-luvulla pohjimmiltaan ole oikea-vasen, köyhä-rikas tai oma puolue-toinen puolue muuta kuin keinotekoisesti. Uuden ajan "vapaussodassa" ainut rintamalinja on tehoton ja latistava, politiikalle ja valtapelille rakennettu nykysysteemi. 

Meidän on aika riisua pois sadan vuoden sisäinen pakkopaita!

Nykysysteemi jakaa erilleen a) ne, jotka haluaisivat rakentaa ajassaan olevan rohkeitten yksilöitten, työmiesten ja naisten, pienyrittäjien, entreprenöörien, intraprenöörien, visionäärien ja vastarannankiiskien onnellisen ja vapaan Suomen b) niistä, jotka uskottelevat itselleen haluavansa jatkossakin mennä systeemin ja väärien kollektiivien kautta Suomea latistaen ja itseensä käpertäen - jäsenkirjan väristä riippumatta!

Edellistä ei pidä ymmärtää niin että kaikki virkamiehet ovat turhia, tai poliitikot - hekin voivat olla vapausrintaman joukoissa! Kyse on siitä, että he tekisivät sitä missä voivat tuottaa lisää onnellisuutta isänmaahamme. Kyse on sisäisestä yrittäjyydestä ja siitä että he vaatisivat itsekin alas rakenteita, jotka eivät toimi muutakin kuin vain oman edun tavoittelu mielessä. Kokonaisuus mielessä! 

Valitettavasti yhteiskunnallista valtaa pitävät ovat nykyisin lähes poikkeuksetta systeemiporukkaa ja vieläpä valtaholisteja ilman visiota!

He kylvävät eripuraa yksilöitten välille erilaisen piilotetun poliittisen korruption, tukihässäköiden jne. avulla. He saavat valtaosan ihmisistä luulemaan, että suomalainen nykysysteemi on hyvä ja sen tavoille oppiminen on kansalaisvelvollisuus - perustamani kansanliikkeen E-liike.net avulla haluan tuoda em. ilmiön päivänvaloon ja vapauttaa ihmisten ajattelu siten, että he näkevät kokonaisuuden uudessa valossa.

Kasvuyrittäjyyden keskitysleirin parakki 66:sta näkee kauas!

Tarvitaan äärikokemuksia, jotta asiat tajuaa kunnolla ja muutoksen aikaansaamiseen tarvittava energia on mahdollinen. Muutos voi olla alkuun vain yksi mies. Nyt meitä on jo enemmän. Se on vaatinut 48 vuoden sopeutumattomuuden ja yhden valtavan suuren oivalluksen. Lukuisia pieniä. 

Perustamani E-liike.net kansanliikkeen visioimassa Suomessa on maailman paras kansalaispalkkasysteemi, yksinkertaisuutta ja siellä kukoistaa "uusi onnellinen kapitalismi". Se on isänmaa, jossa kaikki ylimääräinen kuona on putsattu pois todellisen vapauden, reilunpelin ja tehokkuuden tieltä - ml. perintöverotus. 

Haluatko viettää loppuelämäsi juomalla poliitikkojen sokerivettä vai haluatko saada tilaisuuden muuttaa maailmaa?

Jos yksi mies on joutunut alussa avaamaan jokaikisen oven omin käsin ja pääsyt näin pitkälle, mitä tapahtuukaan kun "uuden ajan sekatyömiehiä ja naisia" alkaa tulla kunnolla mukaan? Mukaanlukien sinä Björn Wahlroos, sinä Jari Sarasvuo ja sinä Karl Fazer! Tulkaa mukaan viemään Suomi uuteen aikaan -

sillanpääasemana Suomen eduskunta!

Hölkynkölkyn - sisumme on vapautemme!

17.3.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki