Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3


Nato-keskustelu - vallankumous saapuu Punaiselle torille?

(Julkaistu alun perin uusisuomi.fi:ssä)

Herra Tasavallan Presidentti,

Viitaten Dagens Nyheter lehdelle antamaanne haastatteluun -

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/78366-sauli-niinisto-lehdelle-tata-putin-haluaa

Ajatusmallinne on juuri oikea: "Perimmäinen tarkoitus on selvä: Putin ei halua, että Ukraina tulee lähemmin kytkeytyneeksi länteen tai EU:hun – Natosta puhumattakaan".

Mutta tämän jälkeen on jatkettava ajatusta eteenpäin vielä kahdella tapaa!

Maassa, jolla on yhteistä rajaa yli 1000 km ja veristä(kin) historiaa Venäjän kanssa ei oikein kukaan tunnu käsittävän mistä on pohjimmiltaan kyse? Ainakaan en ole sitä julkisessa keskustelussa itse havainnut. Asian tajuaminen on oleellista miettiessämme suhtautumista sotilaalliseen liittoutumiseen tai liittoutumattomuuteen, siis Natoon.

1) Kyse on pohjimmiltaan Venäjän sisäpolitiikasta!

Tapahtumien vyöry Krimillä, Ukrainassa ja myös Naton ja EU:n paine saavat meidät luulemaan, että kyse on aivan lähtökohtaisesti Venäjän aidosta huolesta siitä mitä sen lähialueilla tapahtuu. On väärin kuvitella, että Venäjä, joka on ydinasevalta, ja jolla on yksi maailman suurimpia ja varustelluimpia armeijoita oikeasti pelkäisi, että joku vieras taho hyökkäisi sen rajojen kimppuun mitä tulee äiti Venäjän alueeseen. Nyt ei puhuta sissitoiminnasta 2000 km Moskovasta jollain vuoristoalueella, nyt ei puhuta edes Ukrainasta -

nyt puhutaan Kremlistä, Punaisesta torista ja Moskovasta!

Moskovan valtakollektiivi ja Putin pelkäävät, että hyökkäys tuleekin sisältä ja vallankumous saapuu Punaiselle torille! Sitä he yrittävät välttää kaikin keinoin! Olen omassa ajattelussani ja kokemuksissani vallan mekanismeista päässyt 48 vuodessa jo aika pitkälle. Ajatuksiini voi tutustua lukemalla alhaalla olevista linkeistä tarkemmin. Toinen asia mitä Suomessa ei ymmärretä on se, että ei Putin ole sellainen Putin kuin yleisesti lännessä ymmärretään -

2) Putin on vain osa "väärää kollektiivia" nimeltään nyky-Venäjä!

"Väärä kollektiivi" on luomani käsite ja viittaa siihen, että kollektiivissa, jossa yksilö ei ole toiminnan lähtökohta, tyhmyys todellakin tiivistyy niin kuin vanha kansanviisaus hyvin tietää. Siis "väärä kollektiivi" pystyy ihan mihin vain vaikka siellä olisi aivan tavallisia perheenisiä ja äitejä - niin kuin aina onkin.

Euroopassa, jos missä meillä on historiamme tässä asiassa!

Näiden kahden seikan syvällinen ymmärtäminen on avain järkiperusteilla käytävään Nato keskusteluun. Ne selittävät Venäjän (ml. Putin) käyttäytymistä enemmän kuin mikään muu ja niiden pitäisi olla myös pohja miettiä isänmaamme tulevaisuuden skenaarioita ja uhkakuvia. "Väärä kollektiivi" - Kremlin koko valtakoneisto ja sen kytkennät - pystyy valtansa säilyttämiseksi tekoihin, joihin yksi mies ei koskaan pystyisi! Provosoimalla eri paikoissa sopivasti "väärä kollektiivi" voi ylläpitää valtaansa ja raivata vastustajiaan kaikkein tehokkaimmin.

Suomihan on Venäjälle mitä mainioin pelinappula tässä rajussa leikissä!

Meillä on maa täynnä poliitikkoja, jotka eivät koskaan kykene luopumaan menneestä oman valtapelinsä ja osin inhimillisen ymmärtämättömyytensäkin takia. Tämä maa tarvitsee todellista johtajuutta nyt enemmän kuin koskaan sitten Vaaran vuosien ja Yöpakkasten. Viittaan tässä erään eturivimme poliitikomme tämänaamuiseen liturgiaan omassa uusisuomi.fi blogissaan.

http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/188213-erillista-nato-selvitysta-ei-ole-mahdollista-tehda

Täysin politiikan ulkopuolelta tarkasteltuna siinä(kin) käytetään vain sitä arsenaalia, joka osaavalla pitkään toimineella poliitikolla hallussaan on. Isänmaan asia on niin vakava, että se ei kaipaa enää ensimmäsitäkään ammattipoliitikkoa, joka ei kykene uudistamaan omaa ajatteluaan!

Natoon vai ei - on minulla kantani siihen.

Suomalaisen olisi päästävä tässäkin hetkeksi oman mukavuusalueensa ulkopuolelle ja siihen on vain yksi keino - oma itsenäinen ajattelu. Kirjoitukseni tarkoitus ei ole antaa yhtä ääntä mahdollisessa kansanäänestyksessä jo ennakkoon. Kirjoitukseni tarkoitus on tuoda uutta sisältöä itse asiaan. Demokratiassa kukin päättää asiassa niin kuin parhaakseen katsoo jos kansanäänestykseen mennään -

mutta päätetään (hyvin) nopeasti jos saa pyytää!

Hölkynkölkyn - sisumme on vapautemme!

27.2.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki