Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

Juha Sipilä - Suomalaisen kasvuyrittäjyysmafian luottopakki?

(Julkaistu alun perin uusisuomi.fi:ssä)

Onko Juha Sipiläkin vain mies menneisyydestä?

Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilällä on huonot näytöt uudenlaisen tehokkaan ja markkinavetoisen yrittäjyys- ja innovaatioympäristön rakentamiseksi Suomeen – tähänastiset näytöt kestävät huonoudessaan vertailun Alexander Stubbin kanssa. Valitettavasti.

Keskustan hupaisat keskiolutlinjaukset tai oman kylän ydinvoimalajunttaukset (Venäjä yhteys) ovat asiallisesti vielä pientä verrattuna siihen, että Suomalaisen kasvuyrittäjyysmafian uudesta kummisedästä, Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilästä, leivottaisiin maamme seuraava pääministeri –

Yksikään Suomessa rehottavan maailmanluokan poliittisen korruption sisäpiiriläinen ei saisi olla maamme tuleva pääministeri!

Juha Sipilän johtamat ja omistamat yritykset ovat hänen toimiessaan yritysjohtajana Oulun seudulla vastaanottaneet vuosien saatossa miljoonien markkojen/eurojen tukirahoitusta veronmaksajien kukkarosta. Lisäksi hän on toiminut sijoittajana ja sitäkin kautta tietää miten peli toimii.

Tekes/Ely/Teollisuussijoitus jne. ovat juuri niitä poliittisen korruption bisnespuolen instrumentteja ja vääriä virkamieskollektiiveja (jokaisella sektorilla on omansa), joita johtavat puolueet käyttävät hyväkseen ostaessaan verorahoillamme lisää valtaa ja ääniä seuraavissa vaaleissa milloin minkäkin "edun nimissä" –

Oikeasti se on nollasummakakunjakoa, joka vie miinukselle!

Bisneksiesi julkisrahoituskuvioita sinun ei tarvitse pyydellä anteeksi, Juha Sipilä, maassa maan tavalla valitettavasti... sen sijaan et saa anteeksi sitä, että olet johtavana poliitikkona viime vuosina ollut mukana sekä TEKES:n että Teollisuussijoituksen johtokunnassa – korviini kun ei ole kantautunut vieläkään, että olisit niitä lakkauttamassa vaan taisi olla esityksesi aivan päinvastoin?

Onneksi olkoon, Juha Sipilä, olet lyhyestä poliittisesta urastasi huolimatta systeemin mies jo kiireestä kantapäähän – johtuen kaiketi siitä, että systeemin sisältähän sinä sinne loppujen lopuksi tulitkin?

Suomalainen kasvuyrittäjä tai sellaiseksi haikaileva – olethan varmasti jo Juha Sipilän Twitterkaveri? Tai mitäs jos et tällä kertaa siihen hommaan enää lähtisikään? Onhan meitä muitakin, minun lisäkseni, jotka totisesti tunnemme myös kolikon kääntöpuolen! Mikä muu voisikaan olla hyvinvointimme pohja kuin parhaalla mahdollisella tavalla toimiva talouselämä ja yrittäjyyden kaikkinainen kukoistus?

Mitäs jos Suomessa toimisi vihdoinkin oikea markkinatalous etenkin siellä missä sitä kaikkein eniten kaivataan?

Olen kirjoittanut kesäkuusta 2014 lähtien paljon virkamiesvetoisen innovaatioekosysteemimme mädännäisyydestä, suoranaisesta valtiomonopolista ja sen yhteydestä valtavaan poliittiseen korruptioon maassamme. Ensimmäinen juttuni " Moneyfesto Humanum Europae" oli suomeksi, muut englanniksi alun perin LinkedIn:ssä. Ne ovat olleet luetuimpien juttujen joukossa tässä maassa. Kaikki blogini on nyt koottu samaan paikkaan uusille kotisivuillemme.

Uuden E-liikkeen (E-liike.net), tulevaisuuden johtavan suomalaisen avoimen ja sitoutumattoman kansanliikkeen, visioima "onnellinen kapitalismi" veisi maamme yritteliäisyyden ja liike-elämämme aivan uuteen tehokkuuteen, kannustavuuteen ja pelisääntöjen yksinkertaisuuteen. Se toisi meille uusia resursseja maailmalta ennennäkemättömällä tavalla – riippumattomia ja tekesvapaita startup ja kasvusijoittajia.

Ennenkaikkea se avaisi meille uuden reilun pelin yrityssektorillemme, jossa oikeasti rohkeimmat, ahkerimmat ja parhaat pärjäisivät! (kts. E-liikkeen agenda 2015 s. 33)

Suomalaisen veronmaksajien kukkarolla käymiseen ja kansantalouden kannalta tuottamattomaan ja vääränlaiseen verkostoitumiseen perustuva nykyinen virkamiesvetoinen "innovaatioekosysteemimme" on täysin kannettua vettä kaivossa! Täällä on TEKES:n virkamiesten ja johtavien puolueitten luoma epätasa-arvoinen, tehoton ja innovointia suorastaan latistava systeemi, jossa on tarjolla pullamössöä toisille ja keskitysleiriä toisille.

Massiivinen propaganda siitä, että asiat olisivat jotenkin kunnossa, on täysin verrattavissa kolmannen valtakunnan tanssisaleihin a la Joseph Göbbels! Ei varmasti tarvitse kenenkään kysellä fiiliksiä vääriltä ihmisiltä – heitä kun ei ole kutsuttu! Samoin kuin aikoinaan Berliinissä, pelko on iso tekijä myös "suomalaisen kasvuyrittäjyyden tanssiaisissa" koto-Suomessamme vuonna 2015!

Mutta minua ei enää pelota!

Eikä pelota aivan kaikkia muitakaan. Suomalaisen 100 vuotta vanhan "sosiaalikapitalismin" riemukkaat hautajaiset ovat alkaneet! Kasvuyrittäjyyden keskitysleiriltä alkanut uusi ajattelu ja #kansalaiskapina2015 on pian leviävä jokaiseen niemeen ja notkelmaan tässä maassa! Siellä on jo helsinkiläisiä, kiteenmiehiä, jämsänkoskelaisia, jyväskyläläisiä, tamperelaisia ja lisää tulee koko ajan... mukaan mahtuu aina jos isänmaa vain kutsuu täysin puoluerajoista välittämättä!

Suomi on maa, jossa moni hyvältä näyttävä poliitikkojen ja virkamieskunnan sumuttama asia onkin kansan kokonaishyvinvointi huomioiden kaikkea muuta! Suomeksi sanottuna meitä todellakin kusetetaan ja pahasti. Ylätason "väärä peli" luo meille keinotekoista vastakkainasettelua ja kaunaa toisiamme kohtaan – kuona ja valtapeli valuu systeemin "pikku stalineitten ja stalinittarien" toimesta aivan alas asti jokaisen suomalaisen arkeen. Suomalainen yksilö kantaa em. syystä suurta turhaa häpeää, kateutta, katkeruutta ja jopa suoranaista vihaa kanssasisariaan ja veljiään kohtaan!

Edellä mainituista asioista on täysin mahdollista päästä eroon 2000-luvun Suomessa!

Tunne antaa sisun. Otetaan myös järki käteen. Säädetään poliittista päätöksentekomekanismia sopivasti niin, että se ei enää tuota käyttäytymistä, joka meitä niin latistaa ja lannistaa ja joka meille sisäisen pakkopaitamme pukee, niin yksilöinä kuin kansakuntana.

Rintamalinja on aivan selvä – nyt on aika kaikkien niitten yhdistää voimansa, jotka eivät halua enää tai ole koskaan oppineetkaan menemään mukaan suomalaiseen yhteiskuntaan "systeemin kautta" – siis suurten puolueitten ja politikoinnin, tukiaisten ja virkamiesbyrokratioitten, AY-liikkeen tms. kautta.

Suomalaiset entreprenöörit ja intraprenöörit "Silicon Valleysta leipäjonoihin ja toisinpäin" – meitä on puoli suomea jos laskemme mukaan myös kaikki ne syrjäytyneet, joita systeemi latistaa almujaan antamalla ja jotka eivät ole enää vuosiin äänestäneet. Heillekin riittää jo! Systeemin "hyötyjät" – sahaatte isossa kuvassa omaa oksaanne ja miten olisi kerrankin aito välittäminen lähimmäisestään? Systeemiltä itseltään on raha jo lopussa. Kaikki on tuhlattu!

E-liike.net on potentiaalinen uusi vaikutuskanava kansalaisille suoraan päästä vaikuttamaan ylätason päätöksentekoon. Tarkoitus on, että kansalaiset tajuavat vihdoinkin, että tärkeintä ei ole äänestää aina uusia valtajuoppoja ja systeemin tosiuskovaisia päättämään yhteiskunnallisista asioistamme vaan tarvitaan koko poliittisen päätöksentekojärjestelmän päivitys, joka alkaa automaattisesti tuottaa ylätasolle ihmisiä, jotka motivoituvat asioista niitten itsensä vuoksi. Jäsenkirjat joka paikasta pois ja hommat kuntoon!

Siskot ja veljet täällä ollaan!

Hölkynkölkyn - sisumme on vapautemme!

13.2.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

t. Petri

PS - Laitoin soittopyyntöä syksyllä Alexille... vielä ei ole mitään kuulunut. Kuka tahansa saa pirautella (myös sinä Juha) minulla menee sekunti alkaa hommiin isänmaan hyväksi, mutta vain asiat edellä.