Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

Suomi Finland – pahuuden valtakunta?

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi:ssä)

Isänmaatamme ahdistaa sisäinen pakkopaita!

Ilmiöllä on paljon näkymättömiä ilmenemismuotoja, mutta myös kaikkien tuntemia – Suomessa juodaan puoli Päijänteellistä viinaa vuosittain, syödään satoja miljoonia masennuspillereitä ja tehdään lukemattomia itsemurhia. Viikonloppuisin täällä ollaan nyrkkitappeluissa, puukkohippasilla, keskellä perheväkivaltaa ja miehentappoja ja murhiakin tehdään. Viime vuosina Suomessa on tapahtunut järkyttäviä massaveritekoja, joihin ei ihmisen ymmärrys tahdo riittää… olemme omassa lintukodossamme aivan liian hyviä kaikissa näissä tilastoissa. Toisaalta moni onnellisuustilasto romantisoi Pohjolan kylmää ja kaukaista maata ilman suurempaa tietoa pinnan alla olevista tosiasioista.

Nykyisen ymmärrykseni valossa väitän, että pahuus alkaa usein jo siitä kun pääministeri nimittää uuden ministerin virkaansa. Kuinka usein nimitys tehdäänkään ohi paljon pätevämpien – onko kenenkään edes mahdollista ilman puolueen jäsenkirjaa koskaan päästä ministeriksi asti? Tosiasiallisena tärkeimpänä perusteena nimityksissä on tuoda omia kavereita mukaan vallan huipulle sisäpiiriin ja valtapeliin omia osakkeita nostamaan ja myös vaikuttaa tuleviin vaaleihin oman puolueen äänimäärää maksimoiden erilaisilla nimitystaktiikoilla.

Puhtaalla vallalla motivoituvat ihmiset ovat pahoja ihmisiä. Valta-asemaa pönkittämään tehdyt päätökset ovat vääriä, pahoja päätöksiä. Ne aikaansaavat samanlaista käyttäytymistä lähipiirissään. Tapahtuessaan yhteiskuntamme huipulla ne aikaansaavat ketjureaktion kautta pahuutta kaikkialla yhteiskunnassamme – Suomi on tuhansien pikku Stalinien ja Stalinittarien luvattu maa!

Uudessa E-liikkeessä asioista puhutaan niitten oikeilla nimillä!

Suomi on täynnä taitavasti naamioitua pahuutta – ”tiedostamaton maan tapa, niinhän ne kaikki puolueet tekevät kukin omalla vuorollaan, on sitä muuallakin jne.” Mitä selityksillä on merkitystä jos ko. käyttäytyminen saa aikaan pahuuden ketjureaktion ja luo tehokkaasti omalta osaltaan latistavaa ilmapiiriä, tehottomuutta, työpaikkakiusaamista, hätää ja masennusta ja sitten paineen kasvaessa loppupeleissä osaltaan aiheuttaa jopa niitä viikonloppujen nyrkkitappeluita, puukkohippasia, perheväkivaltaa, miehentappoja ja murhia isänmaassamme?

Systeemin väliinputoajia on nyt enemmän kuin koskaan ennen historiamme aikana ja aivan uusissa väestöryhmissä. ”Vika” ei ole väliinputoajissa itsessään juuri koskaan, vika on systeemissä ja latistuksessa, joka tänne on tekemällä tehty edustuksellisen konsensuskakunjakodemokratian nimissä ja pahimpien valtajuoppojen toimesta. Isänmaa ei ole luova, oikeasti vapaa ja tasa-arvoinen vuonna 2015 –

Suomi on monessa mielessä demokratian irvikuva!

Maailma on nyt 2000-luvulla kokonaan toinen kuin aikaisemmin. Silti pelaamme vieläkin samaa sata vuotta vanhaa peliä! Uuden E-liikkeen, tulevaisuuden johtavan kansanliikkeen, tehtävänä on pitää huoli siitä, että iso luuta alkaa lakaista, jotta asiat oikeasti muuttuvat. Ihmisten täytyy alkaa tajuta, että mikään ei muutu neljän tai kahdeksan vuoden välein puoluetta vaihtamalla. Sillä sahataan vain omaa oksaa. Ei auta, että pahuuden valtakirja annetaan vain sille, jonka vuoro sattuu taas olemaan – koko systeemi on laitettava uusiksi, nyt tarvitaan oikea moderni demokraattinen vallankumous! (linkki)

E-liike on koko kansan liike – E-liikkeen Suomessa jokainen yksilö on tuhat kertaa tuhat kertaa arvokkaampi kuin yksikään nollasummavaltapelin rakentama latistuskollektiivi, joita isänmaamme on pullollaan, johtavat puolueet etunenässä ja niitten rakentamat virkamiesdynastiat.

Isänmaan parhaat siskot ja veljet liittykää yhteen!

Väittääkö joku oikeasti, että isänmaamme hallitukseen valitut ministerit osaavat tai edes haluavat toimia parhaimmalla tavalla kansamme, sen jokaisen yksilön, hyvinvoinnin ja onnellisuuden eteen? Poliittiset kakunjako-jäsenkirja-ministerit Suomen tasavallan hallituksessa – ei vain nykyisessä hallituksessa, vaan joka ikisessä hallituksessa ennen ja jälkeen niin kauan kuin nykyinen systeemi on se alusta, jolla maata ylimmällä yhteiskunnallisella tasolla rakennetaan?

Eihän koko touhussa ole mitään järkeä!

Väittääkö joku oikeasti, että Tekes, Ely, Sitra, Team Finland jne. pullamössöorganisaatiot veronmaksajien rahoja lutraavine virkamiesarmeijoineen osaavat kaikkein tehokkaimmin lisätä suomalaisten onnellisuutta mitä tulee innovaatioihin ja kasvuun? Kansallinen Kokoomus – näyttäkää minulle se taloustieteen Nobelisti, joka sanoo, että Suomen kasvurahoitussysteemi on taloudellisesti tehokas ja paras innovaatioalusta mitä on olemassa! Minäpä kerron omasta etulinjan kokemuksestani viimeiseltä kolmelta vuodelta, että se on pelkkä vitsi. On meitä kasvuyrittäjyyden keskitysleirillä muitakin – Alexander Stubb, Sinuhe Wallinheimo ja kumppanit odottakaahan kun kevät vielä ehtii!

Eihän koko touhussa ole mitään järkeä!

Väittääkö joku oikeasti, että suomalainen maaseutupolitiikka luontoa raiskaavine tehometsätalouksineen ja maaseudun ihmiset latistavine tukihässäköineen on vuosikymmenien saatossa ollut parasta, mitä maaseudun ihmiset pellonreunoilta ja korpikylistä järvenrannoille ovat ansainneet? Suomen Keskusta – näyttäkää minulle missä on isänmaan maaseudun suuri innostus niin minä näytän teille Kinnulan väkiluvun kehityksen – Juha Sipilä, Mauri Pekkarinen ja kumppanit odottakaahan kun kevät vielä ehtii!

Eihän koko touhussa ole mitään järkeä!

Väittääkö joku oikeasti, että maamme ammattiyhdistysväki on suomalaisen työmiehen ja –naisen tai toimihenkilön asialla vielä vuonna 2015? Kenties niitten harvojen, jotka tehtaalla vielä yövuoron eväsleipänsä syövät, ennen kuin loputkin työt on pian viety ammattiyhdistyksen itsensä toimesta Kiinaan – viimeinen mies sammuttaa valot! Antti Rinne, Lauri Ihalainen ja kumppanit – odottakaahan kun kevät vielä ehtii!

Hölkynkölkyn - sisumme on vapautemme!

13.1.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

t. veli Petri