Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

HUOM! 06/2016 alkaen kaikki uudet blogit uusisuomi.fi puheenvuoroissa.

  • Petrin blogit löytyvät kaikki uusisuomi.fi:n kautta paitsi muutama talvella 2016 kirjoitettu, jotka ovat tässä alla.

Unitas kansanliike

Kantelu EOAM:lle – Petri Hirvimäen sananvapaus- ja syrjintäasia

Arvoisa eduskunnan oikeusasiamies,

Kanteluni koskee ihmisoikeuksieni vakavaa loukkausta sananvapauteeni liittyen. Kanteluni on kaksiosainen. Kohta a) koskee sananvapauteni loukkaamista verkkolehti Uuden Suomen päätoimittaja Markku Huuskon syrjittyä minua Puheenvuoro -blogialustalla. Kohta b) koskee perustuslaissamme kiellettyä ennakkosensuuria, jonka valtamedia on osalleni suonut ja jonka olemassaolon se toiminnallaan todistaa.

”Lisäksi hänen valvontaansa kuuluvat muutkin, jotka hoitavat julkista tehtävää. Oikeusasiamies seuraa erityisesti, että hyvä hallinto sekä perus- ja ihmisoikeudet toteutuvat.” (http://www.oikeusasiamies.fi)

» Lue artikkeli

Kiitos Susanna – isänmaallasi on asiaa!

Kiitos Susanna  hienoa, että edes sinä kävit kommentoimassa!

Huomaatko  Suomi vuonna 2016 on rakennettu pelolle, kateudelle, luulemiselle ja vihalle? Kukin oppikoon pelin säännöt, se on velvollisuutemme ja pärjätköön miten sitten ansaitsee. Siis ilmeisesti Suomi on rakennettu myös idiotismille? Yksilöllisyydelle sitä ainakaan ei ole rakennettu, mutta väärille kollektiiveille ja ”porukassa tyhmyys tiivistyy” ajattelulle sitäkin enemmän!

Vai mitä se on, että valtapoliitikko saa 200 peukkua ja joku Hirvimäki saa kaiken tekemänsä jälkeen ystäviensä halveksunnan ja suuresti rajoitetun sananvapauden suomimediassa? Ei kaikkien halveksuntaa tietenkään – iso kiitos tukijoilleni – mutta aivan liian monen ja vielä useamman täydellisen välinpitämättömyyden? Minulle on ihan sama mitä minusta luulemalla ajatellaan. Mutta ei tässä jaksa näin koko elämää... tässä kohtaa aivan liian moni suomalainen sanoo... "hei Petri sun täytyy muuttua"... ja kaivaa systeemin sääntökirjan esille...

Paskanmarjat!!!

» Lue artikkeli

Esitutkintaa poliisi, kiitos!

Soittelin Jyväskylän poliisilaitokselle kysyäkseni mitä kuuluu jättämälleni rikosilmoitukselle sananvapaus ja syrjintäasiassa verkkolehti Uutta Suomea kohtaan: "Hyvää kuuluu - on kirjattu muuksi kuin varsinaiseksi rikosilmoitukseksi - ei kuitenkaan haittaa kun on sama asia kuin rikosilmoitus ja jonokin on niin pitkä..."

Noh, siitä hieman keskustelemaan.

Kerroin että on tullut kansanliikettä perustettua ja presidenttiehdokkaitakin ollaan ja asia on kannaltani äärimmäisen merkityksellinen ja vakava. Tiedän kyllä mitä keskiverto poliisimiehen päässä tapahtuu kun tuollaista monologia jonkun aikaa pitää. Kyseinen poliisimies, tutkinnanjohtaja, kuullosti siltä, kuin tietäsi jo tapauksen. Hän ei ollut lukenut ensimmäistäkään selvitystäni asiassa, jotka kaikki löytyvät täältä http://e-liike.net/blogi mutta hän kyllä jo tietää tapauksen miten se menee...

» Lue artikkeli


Janitskin, Hirvimäki & Ylen Jääskeläinen – suora lähetys MV??!!

Jokaista ns. tervettä miestä ja naista vituttaisi jos olisi asemassani nyt.

Suomalaisen valtamedian mielestä on paljon tärkeämpää kaverisosiaalikapitalismin ja inhodemokratiamme nimissä "suojella kansaa" yhteiskuntamme ilmeisiltä ykkösvihollisilta, kuten vaikkapa Petri Hirvimäeltä, kuin kertoa kansalle mitä maassamme tapahtuu – mutta onneksi meillä on ollut edes MVlehti tässä nimenomaisessa tapauksessa!

» Lue artikkeli


Markku Huusko uusisuomi.fi – rikosilmoitus on nyt tehty!

Marssin tänään iltapäivällä Jyväskylän poliisilaitokselle tekemään rikosilmoituksen Verkkolehti Uuden Suomen ja sen päätoimittaja Markku Huuskon toimista.

Rikosilmoitus liittyy saamaani totaalibannaukseen Uuden Suomen puheenvuorot alustalla. Bannaus on tehty täysin epäasiallisilla verukkeilla tarkoituksena heittää minut pois ko. blogialustalta. Ei tämä ole minulle helppoa tai mukavaa tehdä mitään rikosilmoituksia. Kiitän suuresti jo tässä vaiheessa kaikkia minua tukeneita. 

» Lue artikkeli

Markku Huusko uusisuomi.fi – kantelu JSN:lle lähti nyt!

Alla Julkisen sanan neuvostolle 4.2.2016 jättämäni kantelu sananvapausasiassa verkkolehti Uuden Suomen toiminnasta.

Arvoisa Julkisen sanan neuvosto,

Sananvapauteni esittää mielipiteitäni verkkolehti Uuden Suomen Puheenvuoroissa on loukattu pahimmalla mahdollisella tavalla. Päätoimittaja Markku Huuskon toimesta minulta on 29.1.2016 alkaen kokonaan evätty pääsy kirjoittaa blogeja, esittää mielipiteitäni tai kommentoida toisten mielipiteitä kyseisellä blogialustalla.

» Lue artikkeli

Markku Huusko uusisuomi.fi – kyse on sananvapaudestamme!

Mitä yhteistä on Petri Hirvimäellä, Teemu Selänteellä, Kokoomuksen kansanedustaja Pauli Kiurulla, verkkolehti Uuden Suomen päätoimittaja Markku Huuskolla ja kenties eräillä muillakin sekä suomalaisella inhodemokratialla vuosimallia 2016 – tämän tarinani luettuasi saat päätellä sen itse.

Vaikka asia on äärimmäisen vakava ja stressaava – tai kenties juuri sen vuoksi – kirjailija Jari Tervon ja kumppanit haastan myös mukaan ottamaan tosielämästä mallia tarinoihinsa. Onhan tässä tarinassa kaikessa tragikomiikassaan ja erilaisine roolihahmoineen myös täydellisen poliittisen farssin ainekset!

» Lue artikkeli

Petrin Hirvimäen viimeisimmät blogit


Unitas kansanliikkeen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki on ollut hyvin ahkera bloggaaja koko ajan viimeisen vuoden aikana.


Nato oli Petrin blogeissa erittäin vahvasti esillä kesällä. Sitten oli myös annettuja haasteita Perusuomalaisten ja Keskustan suuntaan, herättipä Petri Kekkosenkin henkiin yhdessä puheenvuorossaan!


Monta blogia keräsi kesällä tuhansia hittejä ollen piikkipaikalla Uuden Suomen luetuimpien listan kärjessä.


Syksyllä on suosion suhteen ollut hieman tasaisempaa monestakin syystä johtuen (presidenttiehdokkuus) ja se että media dissaa selvästi vielä tässä vaiheessa Petri Hirvimäkeä omassa status quota säilyttävässä ajattelussaan - emme ole edes olleet median suuntaan itsekään kovin aktiivisia vaalien jälkeen. Syksyllä Petri on kirjoitellut paljon suomalaisesta kaverisosiaalikapitalsmista, pakolaiskriisistä, Syyrian sodasta, Natosta ja suomipoliitikoitten edesottamuksista.


Joukossa myös rohkeita aloitteita kuten aivan uudenlainen tapa vastata pakolaiskriisiin tai englaniksi kirjoitettu ja maailman johtajillekin lähetetty "Superpowers Dealing With The World in Syria"


Blogit löydät parhaiten tällä hetkellä vielä Uudesta Suomesta, jossa mahdollista myös keskustella. Lisäämme ne jossain vaiheessa tännekin jahka löydämme lisää resursseja ja aikaa.

- Unitas kansanliike

Bluffasiko Soini, koko troikka?

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi puheenvuorossa.)

Käsi ylös, joka oikeasti uskoi Timo Soinin vaikeuksiin valita ministerisalkkuaan? 

Käsi ylös, joka uskoi iloisten SSS-miesten vilpittömyyteen, mitä tulee Soinin ja Stubbin keskinäisen salkkujenjaon "problematiikan ja intohimojen" esilletuontiin hallitusta muodostettaessa - ei kai koskaan edes ollut muita vaihtoehtoja kuin mihin päädyttiin, jos asioitten taustoja yhtään miettii?

» Lue artikkeli

Mediakeisari munasillaan

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi puheenvuorossa.)

Viimeviikkoisen blogini "Nussittuna nukkuisit sikeästi" - herätys Keskisuomalainen! tarkoitus oli avata uutta näkökulmaa keskusteluun suomimediasta inhodemokratiamme portinvartijana.

Toimi Kankaanniemen seksiviestikohua on Kankaanniemen itsensä osalta moralisoitu jo aivan tarpeeksi, ellei mitään suoranaisen rikollista jatkossa asiassa ilmene. Yhteiskunnallisesti paljon tärkeämpää olisi saada selvyys siihen, mikä on ollut sanomalehti Keskisuomalaisen todellinen rooli asiaa julkisuuteen tuotaessa - 

» Lue artikkeli

"Nussittuna nukkuisit sikeästi" - herätys Keskisuomalainen!

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi puheenvuorossa.)

Varsinainen #toimigate on puheenvuoroni lopussa - hyvää kannattaa aina odottaa...

Sanomalehti Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervola vaatii kirjoituksessaan "Suunnitelmapolitiikan kahleissa" vähemmän sitovia hallitusohjelmia - oli ilmeisesti sopiva väli haukkua edelliset hallituksetkin kuin huomaamatta samassa yhteydessä: "Jyrki Kataisen (kok.) ja Stubbin hallitukset jäävät muistiin lähihistorian saamattomimpina hallituksina", kirjoittaa Mervola.

» Lue artikkeli

"Ihanat SSS-miehet rannalla" - oppositiolla iskun paikka?

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi puheenvuorossa.)

Suomalaisen pk-sektorin kasvuyrittäjyyden keskitysleirin portti on räjäytettävä ja kaikki potentiaali vapautettava välittömästi!

Noilla sanoilla vaadin Timo Soinilta toimenpiteitä blogissani 23.4.2015 isänmaamme hyvinvoinnin kannalta supertärkeässä asiassa eli suomalaisen virkamiesvetoisen kasvuyrittäjyysrahoituksen uudistamisessa mahdollisimman pikaisesti: "Timo Soini, tämä asia on saatava yksiselitteisesti mukaan hallituspapereihin - niin paljon kuin parakki 66:sta voi käskyjä kenellekään antaa... mutta en ole yksin tässä parakissa! Suurinta osaa meistä motivoi pelko ja huoli perheemme elättämisestä eli ihmiset eivät uskalla julkisuuteen. Minulla ei ole enää mitään menetettävää..."

» Lue artikkeli

Eurokriisi ja valtaholismi - siinähän pohdimme!

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi puheenvuorossa.)

Henri Myllyniemen puheenvuoro "Siinähän pohditte" ja Martti Hetemäen kirjoitus "Eurokriisin syyt ja euroalueen tulevaisuus"  saivat minut mietteisiin näpyttelemään aceriani.

Oma yhteiskunnallinen kuningasajatukseni perustamani E-liike.net kansanliikkeen välityksellä on ns.valtaholismin käsitteen syvällinen ymmärtäminen ja tuominen mukaan poliittiseen keskusteluun. Lisääntyneen ymmärryksen kautta voimme yhdessä korjata isänmaamme yhteiskunnallista päätöksentekoa oikeaan suuntaan tulevaisuudessa. 

» Lue artikkeli

Kupla Etelärannassa

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi puheenvuorossa.)

Kokoomuslainen Tuomo Luoma kirjoitti 2.5.2015 blogissaan "Hakaniemeläinen kupla" suomalaisen ay-liikkeen vaikeuksista seurata aikaansa.

Luoman ajatukset ovat herättäneet vilkasta keskustelua. Ymmärrän hyvin hänen pointtinsa, sillä onhan Luoma monessa mukana oleva liikemies, yrittäjä ja Verkkoteollisuus ry:n entinen puheenjohtaja ja nykyinen sisäpiiriläinen. Olen samaa mieltä oikeastaan kaikesta mitä hän blogissaan kirjoitti. Kuitenkin minulla on huonoja uutisia Luomalle ja Kokoomukselle - tai hyviä, miten sen ottaa?

» Lue artikkeli

"Tekesleiri muuttaa taivaaseen"

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi puheenvuorossa.)

Hallitusneuvottelujen osana Juha Sipilä heitti äskettäin 15 kysymystä puolueitten eduskuntaryhmille. Hieman aiemmin professori Vesa Kanniaisen työryhmä julkisti raporttinsa "Miten Suomi voidaan pelastaa?". On hyvä asia, että mennään eteenpäin vaihe vaiheelta -

onhan Kankkulan kaivon kansi varmasti lukossa ja TEKES:n sähkötuolipäivä kalenterissa?

» Lue artikkeli

0-6, 0-6, (0-4) ja media syöttää, ottelu alkaa!

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi puheenvuorossa.)

Katselin perjantai-iltana Ylen A-Studion "kuplakeskustelua".

Mikäli ymmärsin oikein nuorehko julkkisnaisnäyttelijä oli aiemmin blogissaan kertonut, ettei oikein tunne perussuomalaisia äänestäneitä ihmisiä tuttavapiirissään, Helsingissä kun asuu.

» Lue artikkeli

Mayday, mayday, mayday - Timo Soini!

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi puheenvuorossa.)

Tämä on sinulle Timo Soini ja kumppanit - saa olla yhteyksissä asiasta, jonka esitän alla. 

Kirjoitin eilen blogissani pettymyksestäni vaalien lopputulokseen kotimaakunnassani Keski-Suomessa. Yleensä ottaen olen pettynyt siihen miten tylsästi neljän (kahdeksan) vuoden sykli taas toistui ilman että pienpuolueet olisivat nostaneet kunnolla päätään tai niitten olisi annettu nostaa.

» Lue artikkeli

Iso kiitos, pieni analyysi ja huikea loppukevennys!

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi puheenvuorossa.)

Vaalit on käyty - kansa on puhunut ja pulinat pois? 

Kokoomus väittää, että politiikka on rikki. Ei politiikka ole koskaan rikki ollutkaan vaan päinvastoin politiikka ja politikointi ovat voineet koko ajan erinomaisesti. Uusimpana osoituksena politiikan riemukulusta on se, että eduskuntavaalien 2015 jälkeen vallassa on taas "yllättäen" vanhansäilyttäjäpuolue Keskusta. Isossa kuvassa pekkaa pahempia eivät viime vuosina tosin ole olleet Kokoomus ja demaritkaan, jotka paalupaikkaa myös ovat välillä pitäneet.

» Lue artikkeli

Tapahtuuko pinnan alla parhaillaan jotain outoa?

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi puheenvuorossa.)

KESKISUOMALAISET, SUOMALAISET, YSTÄVÄT & TUNTEMATTOMAT,

Vielä tunnelmia viime yöltä Jyväskylän kävelykadulta Jyväskylän keskipisteestä. Siellä otettiin monta kuvaa jeesusteippimiehestä ja etenkin hänen fillaristaan;-) Olen vilpittömästi yrittänyt kampanjani aikana ja sitä ennen tehdyssä ajatustyössä olla asioitten ytimessä niin syvällä kuin miehestä ikinä lähtee itseäni säästämättä. Ihmiset ovat alkaneet löytää ajatustani, täysin tuntemattomatkin. Tälläkin hetkellä E-liike.net käy paljon porukkaa miettimässä ratkaisuaan...

» Lue artikkeli

Suomipolitiikan Grand Slam by Hirvimäki - II/II

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi puheenvuorossa.)

Tekemättömälle sattuu - vai mitä sanomalehti Keskisuomalainen!

Tämä blogi on innovoinnista, mutta otetaan alkuun - eduskuntavaalit tulossa (Petri Hirvimäki 114, Keski-Suomi). Höyryjä ja paineita on vieläkin päästettävä hieman pihalle, mitä tulee maakunnallisen päämediamme touhuun inhodemokratian portinvartijana täällä Keski-Suomessa.

Demokratian toteutumiseen ja vaaleihin liittyen, olen jo miettinyt kaksikin tapaa, joilla tälläinen mitä media viljelee (siis ei viljele) saadaan helpolla kuriin, jos vain halutaan. Blogia niistä myöhemmin. 

» Lue artikkeli

Hirvimäki 114, inhodemokratia & sankarimedia Keskisuomalainen!?

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi puheenvuorossa.)

Pojasta se polvi paranee, sanotaan?

Isäni, kuvanveistäjä Veikko Hirvimäki, on aina ollut median lemmikki. Oheisessa kuvassa olen joskus vuonna 1967 sanomalehti Keskisuomalaisessa julkaistussa kuvassa isäni, äitini ja kaksoisveljeni kanssa. Itseoppinut "syntymähumalainen" luova nero, uurastaja ja maailmanluokan taiteilija. Hän on jo pitkään asunut Sveitsissä, mutta silti puolet vanhemmasta väestä osaa yhdistää hänet minuun mitä kampanjani aikana olen ihmisten kanssa jutellut Keski-Suomessa. Isäni haastaa olemassaolevaa veistoksillaan ja taiteellaan -

» Lue artikkeli

Verilammikko Kremlin sillalla & populistipuolue Suomen Keskusta r.p.

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi puheenvuorossa.)

Isänmaa kutsuu sinua suomalainen!

Minä Petri Hirvimäki, suomen kansalainen 48 v. monipuolisella kokemuksella, en voi muuta kuin suuresti ihmetellä sitä valtaholismin määrää, joka maamme eturivin poliitikkoja ajaa heidän kierrellessään ja kaarellessaan vaalipaneeleissa Suomen elintärkeitä turvallisuuskysymyksiä!

Voiko juuri keskustapuolueen johdossa ja syvissä riveissä olla niin vähän maalaisjärkeä mitä tulee siihen mennäkö vai eikö mennä Natoon, vieläpä tietää se asia tässä ja nyt - olkaa hyvä Suomen Keskusta ja muut populistit (tai ajattelemattomat) suuri Nato-selvitys on valmis, se tulee tässä -

» Lue artikkeli

Suomipolitiikan Grand Slam by Hirvimäki - I/II


(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi puheenvuorossa.)

Hyvät siskot ja veljet, suomalaiset, keskisuomalaiset,

Juha Sipilän ja Alexander Stubbin puheenjohtajatenttien näpertelyä, puhuvia päitä ja piiloutumista "tulevien yhteiskuntasopimusten" taakse katsellessa nyt on äänessä uuden avoimen kansanliikkeen perustaja Petri Hirvimäki 114, (Keski-Suomi, Pir. sit.) Minä, jolla ei ole suurta puoluetta takanani (eikä rasitteena), "satasen budjetti", tähänastinen melkein täydellinen paitsio mediassa (miksiköhän) sekä täysin oma agenda born in hell ääriolosuhteissa (syyt löydät jos tutustut aiheeseen enemmän)...

» Lue artikkeli

  

TEKES - Alex Stubb, Juha Sipilä, media ja 5 475 450 suomalaista!

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi puheenvuorossa.)

1. ALEX STUBB - seuraavan linkin takana on minuutin mittainen youtube-video eilisestä kohtaamisestani pääministeri Alexander Stubbin kanssa Jyväskylässä.

Suomalaisen kasvuyrittäjyysrahoituksen virkamiespömpöösi TEKES on poliittisen korruption ja latistuksen yksi järkyttävimmistä ilmenemismuodoista maassamme! TEKES on "2000-luvun neuvostoliitto", jossa virkamies jakaa toisille ilmaista pullamössöä vaikkapa 100 000 tai 500 000 € "ole hyvä ja toteuta unelmasi" ja toisille keskitysleirikomennon - totuus on nimittäin se, että yksityinen raha seuraa aina julkista maassamme. Jokainen rahoituksen saanut saa toki kaupanpäälle massiivisen byrokratian.

» Lue artikkeli

 

Vihreiden perustulomalli - susi jo syntyessään!

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi puheenvuoroissa)

"Perustulo" on suomipolitiikan mantra jo nyt vaikka sitä ei ole vielä olemassakaan!

Vihreiden eduskuntavaaliehdokkaat Touko Aalto, Margo Saxberg ja kumppanit Keski-Suomesta ja muualta tässä teille! Toivon keskustelua keneltä tahansa, joka on kiinnostunut maamme tulevaisuudesta eräässä sen kaikkein tärkeimmistä asioista. Uusisuomi.fi - olisiko aika nostaa yksi sitoutumaton ja kapinallinen Hirvimäen juttu vihdoinkin myös "poiminnat" palstalle?

» Lue artikkeli

Wahlroos, Sarasvuo & Fazer - tässä teille!

(Julkaistu alun perin uusisuomi.fi:ssä)

Ave, Caesar, morituri te salutant!

Hyvät herrat, teitä on haastettu perintöverotukseen liittyen. Vihreitten puheenjohtaja Ville Niinistö totesi Twitterissään "on aika yrittää ja lopettaa valitus".

Minä, Petri Hirvimäki, sanon, että on aika lopettaa yritys ja iskeä nyrkki pöytään!

Haastan teitä ja muitakin tajuamaan, että Suomen kaipaama suuri muutos ei voi alkaa kehäkolmosen sisäpuolelta, ei valtaa pitävien poliitikkojen ja puolueiden kautta, ei akateemisesta maailmasta tai edes kaltaistenne yrittäjälegendojen ja monimiljonäärien turhautumisesta - 

» Lue artikkeli

Hirvimäki antaa Ylen!

(Julkaistu alun perin uusisuomi.fi:ssä)

En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa sen suhteen millainen farssi Ylen vaaligalleria on omalta osaltani tähän asti ollut!

Itse videon kuvaus Ylen Keski-Suomen toimituksessa oli positiivinen tapahtuma. Olin kuvauksessa vasta päivä gallerian avaamisen jälkeen torstaina 12.3.2015, koska omalta osaltani ehdokkuus varmistui myöhäisessä vaiheessa (sekin on pitkä tarina). Videon kuvaus meni hyvin ja olin tyytyväinen sekä omaan suoritukseen että mahdollisuuteen päästä ”20 € budjetilla” haastamaan tasapuolisesti muita ehdokkaita edes jollakin areenalla. Ajattelin saavani uuden sosiaalisen median työkalun ja neliminuuttisen, jota kaikkien on kiva sitten jakaa.

» Lue artikkeli

Kevät

Oudosti viipyilevä pitenevä päivä

kaksi vaaksaa horisontista,

sitten lumeton hanki, jäätön jää,

metsälammen pohjalla silmiään aukova

kuolleiksi luultujen sammakoitten seura

ylösnousemus suonissaan,

vähän myöhemmin jo lämpöinen,

tuulinen villavilttien lepatus,

muistatko?


Mutta nyt on tämä toukokuu tässä näin,

keskity vain investointeihin ja rahoitukseen

ja lobbaukseen vai mitä se on,

» Lue artikkeli


Nato-keskustelu - vallankumous saapuu Punaiselle torille?

(Julkaistu alun perin uusisuomi.fi:ssä)

Herra Tasavallan Presidentti,

Viitaten Dagens Nyheter lehdelle antamaanne haastatteluun -

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/78366-sauli-niinisto-lehdelle-tata-putin-haluaa

Ajatusmallinne on juuri oikea: "Perimmäinen tarkoitus on selvä: Putin ei halua, että Ukraina tulee lähemmin kytkeytyneeksi länteen tai EU:hun – Natosta puhumattakaan".

» Lue artikkeli

Suomi Finland - yhteiskunnallisen innovoinnin Ambomaa!

(Julkaistu alun perin uusisuomi.fi:ssä)

Katselin syrjäsilmällä sotekeskustelua A-studiossa -

Meillä on vallassa ylhäältä alas asti täysin innovointiin kykenemätön valtaholistiporukka, joka ei tiedä innovoimisesta yhtään mitään! Puhetta kyllä tulee ja sotetermejä "asiantuntevasti", mutta jo silmäterän asennosta pystyy päättelemään kaiken tarpeellisen.

Kysymys kuuluu - montako viikkoa olisi mennyt todella osaavalta huippuammattilaiselta (tai aivan muutaman ihmisen tiimiltä) rakentaa meille toimiva malli, joka olisi ollut sata kertaa halvempi ja sata kertaa parempi kuin nykyinen, josta kukaan ei edes tiedä mikä se on!

» Lue artikkeli

Juha Sipilä - Suomalaisen kasvuyrittäjyysmafian luottopakki?

(Julkaistu alun perin uusisuomi.fi:ssä)

Onko Juha Sipiläkin vain mies menneisyydestä?

Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilällä on huonot näytöt uudenlaisen tehokkaan ja markkinavetoisen yrittäjyys- ja innovaatioympäristön rakentamiseksi Suomeen – tähänastiset näytöt kestävät huonoudessaan vertailun Alexander Stubbin kanssa. Valitettavasti.

Keskustan hupaisat keskiolutlinjaukset tai oman kylän ydinvoimalajunttaukset (Venäjä yhteys) ovat asiallisesti vielä pientä verrattuna siihen, että Suomalaisen kasvuyrittäjyysmafian uudesta kummisedästä, Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilästä, leivottaisiin maamme seuraava pääministeri –

» Lue artikkeli

Suomi Finland – pahuuden valtakunta?

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi:ssä)

Isänmaatamme ahdistaa sisäinen pakkopaita!

Ilmiöllä on paljon näkymättömiä ilmenemismuotoja, mutta myös kaikkien tuntemia – Suomessa juodaan puoli Päijänteellistä viinaa vuosittain, syödään satoja miljoonia masennuspillereitä ja tehdään lukemattomia itsemurhia. Viikonloppuisin täällä ollaan nyrkkitappeluissa, puukkohippasilla, keskellä perheväkivaltaa ja miehentappoja ja murhiakin tehdään. Viime vuosina Suomessa on tapahtunut järkyttäviä massaveritekoja, joihin ei ihmisen ymmärrys tahdo riittää… olemme omassa lintukodossamme aivan liian hyviä kaikissa näissä tilastoissa. Toisaalta moni onnellisuustilasto romantisoi Pohjolan kylmää ja kaukaista maata ilman suurempaa tietoa pinnan alla olevista tosiasioista.

» Lue artikkeli

Kolmas askel - kuvittele isänmaa melkein ilman poliitikkoja!

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi:ssä)

"E-liike - uusi onnellinen kapitalismi!"

Olemme sitoutumattomia ja rakennamme tulevaisuuden johtavaa suomalaista kansanliikettä. Uuden E-liikkeen (s. 6/2014) ajama demokraattinen vallankumous on järjen, tunteen ja yksilön riemuvoitto latistuksesta ja vääränlaisesta kollektiivista. E-liike haluaa, että isänmaassamme asuu maailman onnellisin ja rohkein kansa ja täällä on maailman kilpailukykyisin ja innovatiivisin talouselämä.

E-liikkeen vallankumous on radikaali yhteiskunnallinen uudistus. Se lisää huimasti kansalaisten luovuutta, tasa-arvoa, ja onnellisuutta sekä talouden innovaatiokykyä ja tehokkuutta. Vallankumous on ylätasollaan yhtä kuin a) kansalaispalkka esim. 800 / 400 €/kk (aikuiset / lapset) käteen jokaiselle kansalaiselle eli taloudellisen perusturvallisuuden takaaminen kaikissa olosuhteissa, kehdosta hautaan ja täysin automaattisesti. b) "Valtajuoppojen" putsaaminen isänmaamme ohjaksista ja korvaaminen todellisilla visionääreillä ja innovaattoreilla c) asioitten tehokas yksinkertaistaminen sekä edellisistä automaattisesti seuraava d) todellinen yksilönvapaus ensimmäistä kertaa kansakuntamme historiassa!

» Lue artikkeli

Dear Petri - Kill Tekes!

(Julkaistu alunperin Linkedinssä)

DEAR FRIENDS,

I have written on LinkedIn since June 2014 and my posts have been among the most widely read in Finland - My Europe is Sick!Dear Alex - Kill TekesDear Tekes - Love Alex! and "Onnellinen kapitalismi" by E-liike.

During the last few months I have been active thinker and writer in broader sense also - all this has given birth to E-liike which is by now much more than just the seeds for a whole modern revolution in the Finnish society. Actually it's only the execution that is left during the next few months and becoming four years maybe!

» Lue artikkeli

Jouluruno by E-liike

Isänmaan parhaat siskot ja veljet,

leipäjonoista Silicon Valleyhin

ja toisinpäin,

ottakaa vastaan

sadan vuoden voima ja

antakaa häpeänne mennä,

satavuotisen!

» Lue artikkeli

Onnellinen kapitalismi by E-liike (uusisuomi.fi)

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi puheenvuoroissa.)

E-liike on "maailman ensimmäinen liberaali ääriliike".

Olemme sitoutumattomia ja rakennamme johtavaa tulevaisuuden suomalaista kansanliikettä. E-liikkeen (s. 6/2014) ajama demokraattinen vallankumous on järjen, tunteen ja yksilön riemuvoitto latistuksesta ja vääränlaisesta kollektiivista. E-liike haluaa, että isänmaassamme asuu maailman onnellisin ja rohkein kansa ja täällä on maailman kilpailukykyisin ja innovatiivisin talouselämä.

» Lue artikkeli

Eläköön kansalaispalkka, vapaus ja vallankumous!

(Julkaistu alunperin uusisuomi.fi:n puheenvuoroissa)

Siskot ja veljet, ystävät,

Olen "iskä Kalervonkadulta" Jyväskylästä, 48 v.

Olen uuden ruohonjuuritason kansanliikkeen, E-liikkeen, perustaja, kansalaisoikeustaistelija, ylipäällikkö ja 1. kapinallinen – leipäjonoista Silicon Valleyhin ja toisinpäin!

En ole hullu. Olen vihainen.

Olen jyväskyläläinen ja keskisuomalainen perheellinen mies, 6- ja 3- vuotiaitten lasten ylpeä isä. Töitä niin yrittäjänä kuin vieraallakin. Koulut käyty ja kieliä puhun. Sporttia ja arjen kulttuuria. Taitelijaluonnetta varmasti myös isältäni perittynä. Katkerakin olen. Olen elämässäni aina pärjännyt kaikenlaisten ihmisten kanssa duunareista vuorineuvoksettariin (pl. ”valtajuopot ja systeemin tosiuskovaiset”). Ei minulla ole mitään menetettävää. Kenenkään ei tarvitse olla minulle kateellinen mistään. En teeskentele mitään. Ennen kaikkea olen täynnä energiaa ja valmiina toimimaan hyvin määrätietoisesti ja poikkeuksellisella tavalla isänmaamme hyväksi!

» Lue artikkeli

"Onnellinen kapitalismi" by E-liike

(Artikkeli on julkaistu alunperin Linkedinissä)

Latu on nyt auki! Löydät linkin "E-liikkeen agenda 2015 - eläköön kansalaispalkka, vapaus ja vallankumous!" kotisivujemme kautta katso yllä. Huomio siskot ja veljet pääkaupunkiseudulla ja muualla kuin Jyväskylän suunnalla - rohkeasti yhteyttä minuun vallankumous koskee koko Suomea! Anna ihmeessä tukeasi asiassa joka tekee isänmaasta paljon onnellisemman ja etenkin bisnes luistaa ja on paljon tehokkaampaa kuin nyt. Tukea voit antaa juuri niin kuin haluat. Kaikki on enemmän kuin tervetullutta! Pelko pois nyt tehdään suuria asioita isänmaan hyväksi!

» Lue artikkeli

Dear Tekes - Love Alex!

(Alunperin julkaistu Linkedinissä 17.10.2014)

DEAR TEKES,

The Tekes propaganda we have in Finland would have made even Herr Joseph Goebbels himself feel like a pure amateur when organizing dances in the fancy halls of the Third Reich. Dear Tekes, keep on telling the good news for Alexander Stubband others. Keep on rocking and rolling the power of the bureaucracy like never before!

I’m sure you do!

» Lue artikkeli

Dear Alex - Kill Tekes!

(Julkaistu alunperin Linkedinissä 18.9.2015)

DEAR ALEX,

At first let me raise my hat for you as a Finland’s new Prime Minister. I like the way you make your point very clear what comes to Finland’s foreign policy.

Let’s go to business then.

During my journey as a growth entrepreneurship ecosystem builder at Ambrosia Professionals I have noticed how subsidy policy practiced in Finland and EU (for startups and SMEs) can affect also negatively for many entrepreneurs’ possibilities. It’s very confusing for innovative growth seeking companies that are not that much fit to the official system. There are thousands of them in Finland and Europe. “My Europe is Sick” as I wrote in my previous post on LinkedIn in June 2014.

» Lue artikkeli

Moneyfesto Humanum Europae

(Huom! Tästä artikkelista se kaikki alkoi julkisuudessa - Petrin ensimmäinen kirjoitus uudelle E-liikkeelle 10.6.2014!)

---

Oletko kuullut satua keisarin uusista vaatteista? Tiedätkö miten toimii kapitalismin näkymätön käsi? Entä tunnetko tarinan siitä kun Steve Jobs (Apple) kysyi John Sculleyltä (Pepsi) haluaako tämä myydä sokerivettä loppuelämänsä vai tulla mukaan muuttamaan maailmaa yhdessä hänen kanssaan?

» Lue artikkeli

My Europe is Sick!

(You can discuss of this post best on LinkedIn)

Two and a half years ago I started my second career as an entrepreneur at Ambrosia Professionals in the field which I believed was exactly what Finland and Europe needs most in the future what comes to support of growth entrepreneurship in Europe.

I am now more convinced than ever that I was right. But it was not red carpets that much! It was a real battle to survive because of the reasons that have nothing to do with the satisfying of the core customer's needs best possible way! I have suffered so much that I am not afraid of anything anymore. Especially I am not afraid of the "the system" anymore. I am ready to open my mouth and tell the truth.

» Lue artikkeli