VapauskulkueBoris950

UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

"VAPAUSKULKUE - JE SUIS BORIS NEMTSOV" - 14.3.2015

"E-liikkeen vapauskulkue" järjestetään jatkossa joka lauantai kevään ajan Jyväskylän keskustassa klo 13 – n. 14. (Huom! ei pääsiäisenä, muutokset aikatauluissa mahdollisia) Seuraava vapauskulkue järjestetään lauantaina 14.3.2015. samalla ajankohtaisella teemalla kuin ensimmäinenkin. Klikkaa itsesi mukaan tapahtuman Facebook sivulla ja kerro kavereillesi myös!

"E-liike's march for freedom" takes place every Saturday at 13-14 during spring in Jyväskylä centre. (except Eastern) The next one takes place on saturday 14.3.2015 and it's theme is Boris Nemtsov and giving solidarity to Russian activists living under utmost pressure all the time. The starting point is at the "Aren aukio" at the northern end of Kauppakatu. "Click in" on our Facebook event site and tell you friends also!

Kenelle

Vapauskulkue on tarkoitettu kaikille keskisuomalaisille ja kauempaakin tuleville vauvasta vaariin –perheet ja kaveriporukat joukolla mukaan, yksinäisiä ja syrjäytyneitä unohtamatta! Jäsenkirjat kotiin ja kaikki mukaan!

Koollekutsuja 

E-liike.net on sitoutumaton ja kaikille avoin uusi kansanliike, joka on syntynyt Jyväskylässä kesällä 2014.

Tarkoitus

Yleisellä tasolla vapauskulkue järjestetään yksilön, uuden ajattelun, rohkeuden, reilun pelin ja vapaan kansalaisyhteiskunnan puolesta. Vapauskulkueen tarkoitus on tuoda esiin sitä iloa, riemua ja voimaa, jonka oman ajattelun vapauttaminen ja sen pohjalle rakentuva usko muutoksen mahdollisuuteen voi tuoda meille jokaiselle. Muutoksessa on kyse maamme henkisen ilmapiirin, luovuuden ja rohkeuden vapautuksesta – suomalaisen yksilön todellisesta vapautuksesta!

Teemana nyt

14.3.2015 teemana on osoittaa solidaarisuuttamme Venäjän johtaville sananvapaus- ja kansalaisoikeustaistelijoille - nämä poikkeuksellisen rohkeat ihmiset joutuvat nykyisissä olosuhteissa maksamaan usein jopa korkeimman mahdollisen hinnan työstään maansa yksilönvapauden ja -oikeuksien puolesta. Näin kävi Boris Nemtsoville kun hänet murhattiin kadulle Kremlin lähellä Moskovassa 28.2.2015

Reitti ja ohjelma

  • Kokoonnumme "Aren aukiolla" Kauppakadun (Kävelykadun) pohjoispäässä hieman ennen ja lähtö noin 13:05. Mukaan voi tulla reitin varrelta myös.
  • Marssimme Kirkkopuiston sankarihaudalle, jossa lyhyt hiljaisuus.
  • Marssimme torille, jossa Torikunkkupatsaan alla Petri Hirvimäki alustaa hyvin lyhyesti tapaus Boris Nemtsovista ja uusista haasteista Suomen turvallisuudelle. Hän esittää kysymyksen Vladimir Putinille, Angela Merkelille ja Sauli Niinistölle. Sitten voidaan pitää puheita vapaasti - kuulemme myös ainakin "Torikunkun" eli Otto Toiviaisen tarinan... Tässä virallinen osuus ja tapahtuma varsinaisesti päättyy.

Tämän jälkeen...

(n. klo 14) sana on vapaa voimme jatkaa torilla tai siirtyä sisätiloihin (ja kahville), niitten kanssa jotka haluavat yhteiskunnallisista asioista keskustella enemmän. Improvisoimme kevään edetessä kun tiedämme osallistujamääriä jne. paremmin.

Varustus

Pukeudu kelin mukaan. Vapauskulkueessa ei ole rajoja miten haluat asiaasi ilmaista. Kaikki sallituissa rajoissa käy. Ainakin iskulauseita, musiikkia ja ääntä meistä pitäisi lähteä kun homma saadaan pyörimään!

Tule mukaan!

Klikkaa itsesi mukaan tapahtuman Facebook sivulla ja kerro kavereillesi myös! "Click in" on our Facebook event site and tell you friends also!

Hölkynkölkyn nähdään pian - see you soon!

- E-liike.net