paskaloska350pisteet

UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

paskaloskajuliste

Petri Hirvimäen blogit: 

"Paskaloska 2015 haastaa Slushin!" 

"Paskaloska 2015 - goodbye Tekes!"

Minulla on ilo kutsua sinut "Paskaloska 2015" tapahtumaan 12.11.2015 Helsinkiin. 

"Paskaloska 2015" on yhteiskunnallinen kasvuyrittäjyystapahtuma ja mielenosoitusmarssi samassa paketissa. Se on tarkoitettu kaikille yhteiskuntamme kehittämisestä kiinnostuneille. We speak English during the event also.

Maailmanhistorian ensimmäinen Paskaloska saattaa olla myös maailman surkein kasvuyrittäjyystapahtuma ainakin mitä tulee resursseihimme – kokoonnumme nimittäin samaan aikaan Messukeskuksessa pidettävän Slushin ("slush" suom. "loska") sisäänkäynnin eteen ja lämmittelemme tarpeen mukaan toisten nurkissa. Toisaalta liput Paskaloskaan ovat 395 – 795 euroa halvemmat kuin Slushiin, sillä olemme ilmaistapahtuma.

Tarkoitus

Paskaloska 2015 - goodbye kaverisosiaalikapitalismi!

Pop-up – kokoonnuttuamme tsekkaamme tilanteen ja toivotamme kaikki tervetulleiksi. Sitten riippuen osallistujamäärästä menemme jutustelemaan valituista teemoista tarkoituksenmukaiseen paikkaan. Tämän jälkeen järjestämme mielenosoitusmarssin puolentoista kilometrin päähän Tekesin pääkonttoriin suomalaisen kasvuyrittäjyyden vapauttamisen puolesta. Illalla kokoonnumme taas sopivaan iltapaikkaan.

Menemme muutamalla tapahtuman teemalla ja lopun improvisoimme. HUOM! Kaikki apu järjestelyissä on tervetullutta ja pipo ei pidä olla liian tiukalla tapahtuman kanssa missään mielessä.

Tarkoituksemme on löytää toinen toisemme.

Mitä vähemmän meitä on, sen hauskempaa meillä on, mitä enemmän meitä jo nyt tällä lyhyellä varoitusajalla on, sitä enemmän asiaamme aletaan sisäpiirissä ja poliitikkojen keskuudessa kunnioittaa ja lopulta myös kuunnella. Huom! somessa tavaraa menemään, sillä Paskaloska 2015 uutena juttuna voi hyvinkin kiinnostaa ihmisiä eri piireissä – jos yhteiskunnallinen innovointi ja kansalaisvaikuttaminen ovat tärkeitä asioita –

#paskaloska2015 #paskaloska

Ohjelma

Paskaloska 2015 ohjelmaa rakennetaan parasta aikaa ja ohjelman ja fiilikset näet Facebook tapahtumasivuiltamme. Huom! Voit tulla jo kello 12 tai vasta marssille klo 15 (tai vasta iltaohjelmaan miten ennätät)

#paskaloska2015 #paskaloska

(Viimeisin päivitys 6.11.2015 klo 11:38, muutokset mahdollisia)

Torstai 12.11.2015

  • Klo 12 Kokoontuminen Messukeskuksen Eteläisen sisäänkäynnin edessä.  Petri Hirvimäellä on kyltti, jossa lukee #paskaloska2015 siellä ollaan.
  • Klo 12-15 Menemme sopivaan paikkaan juttelemaan päivän teemoista ja muutoksesta jota ajamme - suomalainen kaverisosiaalikapitalismi, Tekes, Slush, Petrin presidenttiehdokkuus ja uusi start-up idea. Sovimme jatkokoordinaateista jne. Sana on vapaa!
  • Klo 15 Kokoontuminen Messukeskuksen Eteläisen sisäänkäynnin edessä. Harjoittelemme hetken ja sitten lähdemme mielenosoitusmarssille kohti TEKES:n Pasilan pääkonttoria vapauttamaan Suomea kaverisosiaalikapitalismin ikeestä. Kaikki mukaan marssille!
  • Klo 19 sovitaan iltajutustelut ja hengennostatukset sopivaan iltapaikkaan. Ehdotuksia otetaan vastaan.

Ilmoittautuminen

Ei ole pakollista. Mutta klikkaa itsesi mukaan tapahtuman Facebook sivulla ja kerro kavereillesi myös! "Click in" on our Facebook event site and tell you friends also!

Paskaloskassa nähdään!

Petri Hirvimäki

presidenttiehdokas

Unitas E-liike